Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום וחג שמח וכשר {או לא כשר-איש איש ואיך שהוא מרגיש מצידי גם כמו ז**ה על הכביש} לכולם.

ביום ראשון או שני ניקח את הילדה לספארי ברמת גן.

מה יש לעשות בשאר השבוע?

לא רוצים פארק הקופים-קופיקו-סחנה גן השלושה {שיהיה חינם הכניסה,שם ירחם מה יהיה שם}

אתם חושבים שיהיה קר ללכת לים?

לא להיכנס, סתם על החוף.

דיברו על 22 מעלות באיזור תל אביב.

יש לכם עוד רעיונות מה לעשות?

לא מקומות הומי אדם בבקשה.

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

משהו קטן שיכול להתאים גם לילדה וגם לך, סיור במרכז המבקרים של בטר פלייס (ואל תסכלו אותי בבקשה...)

יהיו שם פעילויות לילדים, כמו סדנאות יצירה, סדנאת עפיפונים ועוד כל מני הפתעות לילדים.

למבוגרים יהיה את הסיור עצמו ונהיגה ברכב. המרכז ממוקם בפי-גלילות, אז תוכל לקפוץ לים אחרי זה אם מזג האוויר יתאים...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
היא תבין מה זה?

לא קטנה מדיי?

אני חושב שאת אחי הקטן לקחנו בגיל שנתיים שלוש משהו בסגנון הזה... קשה לי להגיד בוודאות. זו חוויה, היא תרגיש קצת "גדולה" לשם שינוי :lol:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לילדים יש דרישות מועטות ביותר בגיל הזה,שיהיה כיף,כל עוד הם מחוץ לבית ומוציאים מרץ,זה יהיה מספק מבחינתם.

למה כל ההקדמה הזאת? להסביר שלא צריך להרחיק לכת לכל מיני מקומות(אלא אם גם אתם רוצים ללכת בשביל עצמכם),מספיק שתיקחו אותה לגן שעשועים לשעתיים ואין לי ספק שהיא תהיה מבסוטית עד לשמיים,יש מקומות שיש בהם חיות בכלובים בחינם(דוגמת הספורטק בנס ציונה),חול ים עם כלים של ים מעסיק את הבנות שלי מלא זמן, ג'ימבורי..

לא חסר תעסוקות לילדים גם בקירבת הבית בלי להניע את הרכב.

פורסם

יום ראשון אמור להיות הרבה יותר חם מיום שני. הבעיה היא שבספארי, שחם ועמוס, זה לא ממש נעים.

מצד שני בחוף הים יהיה לכם כיף, ואני בטוח שאחרי דקה וחצי ברכב בחזרה הביתה היא כבר תרדם...

אז עדיף לך ביום ראשון לנסוע לים, ובהמשך השבוע ספארי.

פורסם
לילדים יש דרישות מועטות ביותר בגיל הזה,שיהיה כיף,כל עוד הם מחוץ לבית ומוציאים מרץ,זה יהיה מספק מבחינתם.

למה כל ההקדמה הזאת? להסביר שלא צריך להרחיק לכת לכל מיני מקומות(אלא אם גם אתם רוצים ללכת בשביל עצמכם),מספיק שתיקחו אותה לגן שעשועים לשעתיים ואין לי ספק שהיא תהיה מבסוטית עד לשמיים,יש מקומות שיש בהם חיות בכלובים בחינם(דוגמת הספורטק בנס ציונה),חול ים עם כלים של ים מעסיק את הבנות שלי מלא זמן, ג'ימבורי..

לא חסר תעסוקות לילדים גם בקירבת הבית בלי להניע את הרכב.

תפנימו את התגובה. לא צריך משהו שמעניין אתכם אלא משהו שמעניין את הקטנטנים. עבורם, זה שתהיו יחד בגן משחקים זה המון "ביחד".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

+1 ענק :-)

כמו שמיכאל אמר - ארגז חול ים עם כלים,

ליידו בריכה מתנפחת קטנטנה לילדים בגילאים האלו,

שמשיה \ הצללה אחרת כדי להיות חכם בשמש 8)

והם יהיו מבסווווטים עד הגג.

אם אין את כל אלו, כמו שכבר נאמר,

אפילו שעתיים של משחק בגן השעשועים יכולים להספיק.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...