Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכן להתערב שגם עד הבחירות הבאות (נובמבר 2013) חרדים לא ישרתו בצבא וימשיכו להיות מתוקצבים.

וגם ערבים לא יעשו שירות לאומי

ולא יהיו נישואים אזרחיים

ולא תהיה רפורמה בכלכלה שלנו שתפרק את מבני השליטה ותגביר את התחרותיות

למה?

כי למרות הקואליציה הרחבה, ביבי חושב על הבחירות הבאות והוא יודע שבשביל להרכיב קואליציה שוב הוא יזדקק לחרדים ולמתנחלים ולדתיים, כי לא תהיה יותר מפלגת קדימה עם הליצן מופז שרק מחפש כיסא.

וביבי יודע שכל דבר שפוגע בחרדים הוא בלתי נסלח מבחינתם והם עלולים ללכת לקואליציה עם מישהו אחר רק כדי להזכיר לו מאיפה משתין הדג.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בדיוק. לבני היא האשמה העיקרית במבנה הממשלה הזו, והעובדה שמעולם לא הייתה ממשלת ימין קיצונית כזו בשלטון. הייתה פה אפשרות היסטורית לקחת בחזרה את השליטה במדינה מידיהם של גורמי לחץ וזה פוספס כי לבני החליטה שלא מכבודה לחלוק בשלטון.

לא מדויק.

ממשלה כזו היתה מתפרקת מהר. ברגע שהממשלה מתחיבת לפנות בית של מתנחלים (שבנוי על אדמה של מישהו אחר) ולא מבצעת, לבני , נאמנה לדרך שלה, היתה עוזבת את הממשלה.

אי אפשר לקחת ממנה את היושר שלה.

הבחורה הכי, אבל הכי טיפשה שראיתי בפוליטיקה עד היום. דרגה אחת מעל גולדל'ה ז"ל.

מין אופנה משונה לרדת על רה"מ גולדה מאיר. היא היתה אישיות גדולה, ומזל גדול שלנו שהיתה מנהיגה כזו. היא עשתה טעויות, אבל בסה"כ עלינו לשבח אותה.

הצרה היא שאנשים לא יודעים את העובדות וכל מה שהם יודעים הוא שגולדה היתה "לא בסדר, שזה כמובן לא נכון.

יהודה

פורסם

לעיתים אני תוהה איך חברי כנסת ישנים בלילה

על ערימה של כסף עם שתי נשים יפות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מופז שוב מוכיח כמה הוא אופוטרוניסט חסר תקנה וערכים ונתניהו מוכיח כמה הוא חכם כמו שד.

מופז נכנס לממשלה בלי שהוא השיג כלום למעשה (חוץ מלחמם מושב שר ללא תיק הוא לא השיג כלום) והוא מתחייב לא לפרוש ממנה עד הבחירות הבאות בעוד שנה וחצי (רק כדי לא להתרסק בעוד 4 חודשים).

כמו כן, נתניהו לא נתן לאף אחד מרשימת הליצנים בקדימה אף תיק לנהל (ותודה על כך).

ועכשיו אף מפלגה לא יכולה לסחוט את נתניהו כרגע, לא ש"ס ולא אף אחד מהחברים שלה- מדובר בממשלה הגדולה ביותר בהיסטוריה אם אני לא טועה ואף אחד לא יכול לאיים באיומי פרישה ופירוק הממשלה.

השמאל הצקצקן ימשיך לצקצק כהרגלו ממושבי האופוזיציה.

יום נהדר לכולנו.

אתה טועה. מדובר בקואליציה החמישית בגודלה בהיסטוריה.

פורסם

אתה יודע מה ההבדל בין קואליציה לממשלה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גודל השוחד?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...