Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000739624

אני לא חושב שיש כאן שאלה פוליטית, אני לא מכיר אדם אחד שתומך בפופוליסט ההפכפך מופז. פוליטיקאי מקצועי, בלי מסר או אג'נדה, כל מה שהוא מביא איתו זה תחת, אתם תספקו את הכיסא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה חד משמעית צודק. שאול "בית לא עוזבים" מופז פשוט רוצה כיסא. לא יותר מזה. לא אכפת לו מה ואיך - העיקר שיהיה לו היכן לשבת.

הצער האמיתי הוא, שהוא עלול לגנוב קולות אמיתיים מהמחאה, ואז למכור הכל תמורת נזיד עדשים (שר, או סתם חברות בקואליציה)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זכורה לי לרעה הקדנציה של מופז בתור שר התחבורה, ניסה לתפוס כותרות, אז עצר אנשים עם שוטרי התנועה ושאל אותם לפשר העברות שלהם, כל זה בזמן שזה מצולם ע"י התקשורת.

חוץ מזה, לא עשה כלום בתור שר התחבורה, אני בבחירות הקרובות עדיין לא יודע למי להצביע, אבל סביר להניח שלא לקדימה.

בבחירות האחרונות, הצבעתי לקדימה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
"ישראל הגיעה להישגים גדולים, בביטחון, בכלכלה, בטכנולוגיה, אבל בתחום החברתי נכשלנו. לא די עסקנו בו. הפערים הם בלתי נסבלים. העניין הזה בוער בעצמותיי", אמר בראיון לעיתון "הארץ" כבר ב-2009. כעת, בראיון ל"גלובס", הוא פורט לראשונה את משנתו הכלכלית-חברתית.

זהו, מופז הפך לחוזה המחאה החברתית בגלל איזכור יחיד ובודד של משהו בנושא בשנת 2009!?

בהתחלה הצחיק אותי איך שהוא התחיל לקשקש על יוקר המחיה, הרי ברור לכולם שזה לא בא לו טבעי.

עכשיו אני כבר חושש שהכפכף (זה שהופך דעות לעיתים תכופות) הזה עוד יגנוב כמה קולות בזכות השיח החדש.

אתם יודעים כמה חוקים חברתיים מופז העביר בכנסת מאז שהוא נמצא בא?

אפס.

לא רק חוקים, הוא גם לא פעל בשום אופן בנושא, רק ישב ומלא את הכרית של הכסא בכנסת בפלוצים של אחרי החמין.

לעיתים אני תוהה איך חברי כנסת ישנים בלילה, או איך הם יודעים מתי להפסיק לשקר, האם הם ביכלל זוכרים את הדעות האמיתיות שלהם ומה הם באמת חושבים?

נ.ב

כבוגר בה"ד 1 לא זכור לי שום "מארב מופז" ושום "מופזית", כנראה תיפצתי בשיעור הזה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000739624

כל מה שהוא מביא איתו זה תחת, אתם תספקו את הכיסא.

לצערנו הרב, זה מה שכל אחד מביא בשנים האחרונות, ובמידה די דומה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה לא נכון. שטייניץ למשל, הוא אדם עם אג'נדה שחותר למימוש מטרות סדורות וברורות גם במחיר סיום הקריירה הפוליטית שלו (כפי שאני מצפה שיקרה). אולי אתה לא מסכים עם המדיניות, אבל לפחות היא אחידה, ברורה ומאוד לא פופוליסטית.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אני לא מכיר אדם אחד שתומך בפופוליסט ההפכפך מופז.

אני מכיר כמה שכן תומכים במופז.

דן חלוץ למשל, אבי דיכטר לדוגמא. אל אל תגיד שלא תומכים בו.

השאלה היא האם שלושה קולות בקלפי, יספיקו לו כדי להיות ראש ממשלה.

תיקון: סליחה ארבעה. יש מצב שגם אישתו של מופז תצביע לו. מצד שני היא מכירה אותו הכי טוב, אז יש מצב שלא...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מבלי להיכנס לעומק

אמר פעם מישהו ולכם הרי יש זיכרון פוליטי טוב

"הם מפחדים הם מפחדים הם מפחדים"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מופז הולך להיות סמרטוט כמו כולם ואת זה אפשר להבין מהצהרה שלו כמה דקות אחרי שזכה בפרימריז. בנאום היפה שאמר הוא הדגיש ש"בעזרת השם נקים את הממשלה הבאה". הסמרטוט מאותת לאוכלי החינם שהוא כבר הולך להיות השפוט שלהם ושל האלוהים שלהם. כמה עצוב.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4211100,00.html

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אין הרבה אנשים שאני באמת חושש שמה בטעות יגיעו לכיסא ראש הממשלה. שאול מופז הוא אחד מהם.

לדעתי הוא פוליטיקאי מהזן הנחות ביותר שיגיד הכל לעיתונאים, העיקר להשיג כותרת ואולי עוד איזה 100 קולות בקלפי. אם מחר הסקרים יראו שרוב הישראלים בעד חוק שיחייב גברים ללבוש תחתונים רק בצבע ורוד, מיד תראו את מופז שולף איזו ידיעה שפורסמה במעריב בשנת 1995 ומציינת שהוא כאלוף פיקוד שקר כלשהוא חייב את הלוחמים שלו ללבוש תחתונים ורודות.

מופז - כי בית לא עוזבים (אלא אם יש הצעה לבית טוב יותר במפלגה המתחרה).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז נכון מופז אידיוט ללא שום אג'נדה, הרי הוא אפילו לא מצליח להסביר איך הוא הולך להוריד את הדלק ל 7 ש"ח

הרי ברור שנתניהו לא נהנה להעלות פה מיסים וכנראה לשלם על זה בכיסא שלו, אבל מה לעשות שיש את אלו שמדברים ואת אלו שצריכים לטפל בבעיות.

כל זה לא ימנע מהעם המטומטם שלנו לבחור במר מופז להיות ראש ממשלה , כולנו זוכרים את האינפנטיל אהוד ברק שניצח את ביבי למרות שאך אחד לא האמין שזה יקרה.

לעם הזה מספיקות כמה אמירות ריקות מתוכן, כמה התלהמויות (ראה ערך הבבון מבית האח הגדול) והוף הטמבל נהפך למלך.

אז נתראה בבחירות הקרובות ואז עוד שנתיים בבחירות הנוספות ( מה לעשות העם לא ממש מטומטם).

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

היה לו ממי לקחת דוגמה

לאן עוד תרדו אני סקרן לדעת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
איפה הוא הבטיח 7 שקלים לליטר?

יש עשר גרסאות שונות של מה הוא אמר, תלוי באתר. בחלקן הוא מבטיח פטור ממע"מ מעל 7 ש"ח לליטר, בחלקן גם פטור\הקלה בבלו. בגלל מבנה מחירי הדלק, פטור ממע"מ ובלו מעל 7 ש"ח ליטר יביאו את המחיר ל7 וקצת.

ערכתי את הכותרת בכל מקרה.

כמובן שאני לא בעד מיסוי, אבל להוריד בהכנסות זה קל מאוד, הרבה יותר מסובך לומר איפה הוא הולך לחתוך בהוצאות.

• תוכן חדש...