Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כששאלו את עזר וויצמן האם הוא מודע לכך שיכולתו השכלית של רפול מוגבלת משהו, הוא ענה - "יש לי מספיק שכל גם בשבילו".

בניגוד למה שמקובל לחשוב, מי שמגיע להיות רמטכ"ל ושר בממשלה, טיפש מוחלט לא יכול להיות.

סה"כ מופז היה רמטכ"ל טוב, ניהל היטב את היציאה מדרום לבנון ואת מבצע חומת מגן.

הפקרת מדחת יוסוף הי"ד אמנם מהווה כתם, אבל לא בשל ארוע בודד קובעים שהוא תפקד גרוע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, אבל תסכים איתי שהפקרת מדחת יוסוף זה חתיכת כתם. מבחינתי, אחרי המאורע הזה מופז לא ראוי להיות אחראי על חוות נמלים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כמו בכל ארגון, התקדמותו של עובד תלויה בכמה גורמים, אינטליגנציה וברק הן רק חלק מהם, ולפעמים לא החלק החשוב. גם באוניברסיטה יש את המבריקים נטו ואת החרשנים נטו (ואת אלה שהם גם כאלה וגם כאלה), יש את הגאונים שמספיקה הברקה אחת שלהם כדי לשנות את הדיסציפלינה ויש את הפוסטמות שאוגרות חומר ולועסות אותו בקפידה רק כדי להקיאו במבחנים.

שאול מופז הוא פנקסן ברמה הגבוהה ביותר (ידועים הבלוקים הצהובים שלו בהם הוא מתעד מה כל אחד בסביבתו אמר), חרוץ ושאפתן עד למקסימום, מנהלן טוב מאד, יסודי ובעל התמדה. אבל מה - הוא אינו איש חזון אמיתי, הוא רחוק מלהיות מבריק וחדשני ולדעתי אין לו כלום להציע לאומה במצוקה כמו ישראל חוץ מאשר "מור אוף דה סיים".

מצד שני יש לנו נסיכה כמו ליבני שהיא מבריקה, משכילה, אינטליגנטית וחדה, שכוונותיה טובות, ומהבחינה הפוליטית היא אווילה עם פרספקטיבה צרה מאד של "מה אני צריכה לעשות כדי לקדם את האג'נדה שאני חושבת שהיא לטובת ישראל".

מה עדיף?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

קבר יוסף הוא ההוכחה הנוספת לבעייתיות של הכנסת כוח מועט של חיילים למקום שבו במקרה של התקפה עליהם סיכוייהם לחזור בריאים ושלמים הוא קטן אם לא אפסי.

והכוח נמצא שם ולא מפונה בגלל התנגדות של המתנחלים וחוסר הרצון להתעמת עימם. וזאת הפעולה אותה היה צריך לבצע.

כאשר אלה הם התנאים , הפשלה בוא תבוא, ובדיעבד היה אסור לסמוך על הפלסטינאים , והיה צריך לפעול אולי בכוח שהיה עולה בקורבנות רבים משני הצדדים .

ולהזכיר לכולם שזכרונם לא כל כך חד

זו תחילת האינתיפאדה השניה שבהם גם האוכלוסיה הערבית בישראל מתקוממת .

ומי שרוצה קצת לקרוא ולהרחיב אז בבקשה

http://www.haaretz.co.il/1.1223284

אז שוב , מול 10K פעולות נכונות מותר לאדם גם לשגות, חבל שבמקרה הזה , עלה הדבר בחיי אדם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מצד שני יש לנו נסיכה כמו ליבני שהיא מבריקה, משכילה, אינטליגנטית וחדה, שכוונותיה טובות, ומהבחינה הפוליטית היא אווילה עם פרספקטיבה צרה מאד של "מה אני צריכה לעשות כדי לקדם את האג'נדה שאני חושבת שהיא לטובת ישראל".

מה עדיף?

נסיכה פתאטית .

היתה צריכה להענות להצעתו של נתניהו לרוטציה ובכך לאפשר הקמת ממשלת מרכז-ימין חילונית שבאמת מייצגת את הציבור.

בגלל משחקי כבוד , גרמה נזק ובסופו של דבר שילמה בכיסאה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
נסיכה פתאטית .

היתה צריכה להענות להצעתו של נתניהו לרוטציה ובכך לאפשר הקמת ממשלת מרכז-ימין חילונית שבאמת מייצגת את הציבור.

בגלל משחקי כבוד , גרמה נזק ובסופו של דבר שילמה בכיסאה.

בדיוק. לבני היא האשמה העיקרית במבנה הממשלה הזו, והעובדה שמעולם לא הייתה ממשלת ימין קיצונית כזו בשלטון. הייתה פה אפשרות היסטורית לקחת בחזרה את השליטה במדינה מידיהם של גורמי לחץ וזה פוספס כי לבני החליטה שלא מכבודה לחלוק בשלטון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ואגב רפול ז"ל, אתה באמת חושב שהוא נפל לים במזח באשדוד כשהגיע גל גדול במיוחד?

זה מעניין, אז מה קרה באמת..?

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

מה עדיף?

לבני מבריקה? האישה הזו היא שטיקיים של יח"צ through and through. איפה היא והאמירה שלה לפני 3 שנים "אני אקים ממשלת צללים שתהווה אלטרנטיבה"? או שאולי לרסס מטהר אוויר זה נחשב להברקה? האישה הזו היא במקסימום פלקט גנרי שתולים באוטובוסים. סטייל "אסור לעשן".

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
קבר יוסף הוא ההוכחה הנוספת לבעייתיות של הכנסת כוח מועט של חיילים למקום שבו במקרה של התקפה עליהם סיכוייהם לחזור בריאים ושלמים הוא קטן אם לא אפסי.

והכוח נמצא שם ולא מפונה בגלל התנגדות של המתנחלים וחוסר הרצון להתעמת עימם. וזאת הפעולה אותה היה צריך לבצע.

כאשר אלה הם התנאים , הפשלה בוא תבוא, ובדיעבד היה אסור לסמוך על הפלסטינאים , והיה צריך לפעול אולי בכוח שהיה עולה בקורבנות רבים משני הצדדים .

ולהזכיר לכולם שזכרונם לא כל כך חד

זו תחילת האינתיפאדה השניה שבהם גם האוכלוסיה הערבית בישראל מתקוממת .

ומי שרוצה קצת לקרוא ולהרחיב אז בבקשה

http://www.haaretz.co.il/1.1223284

אז שוב , מול 10K פעולות נכונות מותר לאדם גם לשגות, חבל שבמקרה הזה , עלה הדבר בחיי אדם.

צודק! אני אומר שמראש נוותר על כל המקומות הקדושים ליהדות, כי יש מלא ערבים מסביב וזה מסוכן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קבר יוסף קיים כבר אלפי שנים.

מי ששמר עליו במאות השנים האחרונות הייתה משפחה מוסלמית , תוך מתן כבוד גדול לקבור בו.

כך גם קברים רבים הקדושים ליהדות שנהגו בהם בכבוד בכל חלקי ארץ ישראל.

עד שהלאומנות נכנסת למשוואה ואז כבר אין כבוד לקדושים.

לפני זמן לא רב הותקפה שגרירות ישראל בקהיר לאחר שעובדיה פונו ורק כוח אבטחה קטן נשאר.

רק כפסע היה בינם לבין טבח אכזרי על ידי המון מטורף.

מה עשה ראש הממשלה למענם ?

דיבר עם אובמה ( יותר נכון התחנן בפניו ) שיפעיל את השפעתו על המצרים שיחלצו את הנצורים שם.

זה מה שקרה בערך בקבר יוסף , רק שבקבר יוסף לצערינו זה הסתיים באובדן חיי אדם .

למה לדבר, למה להתחנן ,תעשה !! יש לך את הצבא הטוב בעולם , או לפחות באיזור.

טייסת מטוסי F16 מרססת את השטח מסביב ,מיד לאחריה , 2 מסוקי חילוץ , והיידה שרה , הבייתה.

מסתבר שבדיבורים כולם טובים . ביחוד אלה שלא מבינים מאומה, ויודעים לחלק ציונים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אלא שחיילים לא מפקירים. אף פעם. זה מה שטורחים לפמפם לכולם בטירונות ובסד"חים ובהשד יודע מה עוד בצבא.

ברגע שאתה פוגע בערך הזה אתה יכול לזרוק את שאר ערכי צה"ל לפח.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כולנו חונכנו על הערך העליון הזה בו חיילים סיכנו את חייהם ואף שילמו בחייהם כדי להציל את חיי חבריהם.

דוגמה למבצע חילוץ מדהים היה מבצע יונתן בו אפילו לא מדובר בחילוץ חיילים אלא רק באזרחים ישראלים.

בסיטואציה שהייתה אז התקבלה החלטה להשתמש ביכולותיו של ג'יבריל רג'וב ולא לסכן חיילים , כדי שיחלץ את הכוח שהיה שם , הם אכן עשו זאת רק באיחור קריטי מבחינת החייל מדחת יוסף ז"ל.

וכפי שכתבתי במקרה אחר בקהיר , פעולת החילוץ שלא בידי כוחותינו צלחה.אילו לא צלחה, כתם קבר יוסף כדבריך היה מתגמד לעומת אותו מקרה.

ואז , האם היית קובע שלביבי אסור לנהל ואסור להנהיג...

את הערך הזה אנחנו מיישמים גם בחילופי שבויים, רק אפילו במקרה האחרון של גלעד שליט חילוקי הדעות על נכונות המהלך היו שנויות במחלוקת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצד שני יש לנו נסיכה ??? וואי וואי וואי, קח אותה בבקשה לאוטומוטור... :lol: כמו ליבני שהיא מבריקה, משכילה, אינטליגנטית וחדה, שכוונותיה טובות, ומהבחינה הפוליטית היא אווילה עם פרספקטיבה צרה מאד של "מה אני צריכה לעשות כדי לקדם את האג'נדה שאני חושבת שהיא לטובת ישראל".

מה עדיף?

הבחורה הכי, אבל הכי טיפשה שראיתי בפוליטיקה עד היום. דרגה אחת מעל גולדל'ה ז"ל.

פוסטמה קטן קטן עליה.

תשאל את הבחור שדומה לסמלון שלך, איך הוא קרה לה עוד בהיותו חבר מפלגתה. (ציייייפיייייי, ציפפפפפפוווורההההה...... ולא פעמיים כל אות בכינוי ציפי. זה אמר חבר אחר שלה.)

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

מופז שוב מוכיח כמה הוא אופוטרוניסט חסר תקנה וערכים ונתניהו מוכיח כמה הוא חכם כמו שד.

מופז נכנס לממשלה בלי שהוא השיג כלום למעשה (חוץ מלחמם מושב שר ללא תיק הוא לא השיג כלום) והוא מתחייב לא לפרוש ממנה עד הבחירות הבאות בעוד שנה וחצי (רק כדי לא להתרסק בעוד 4 חודשים).

כמו כן, נתניהו לא נתן לאף אחד מרשימת הליצנים בקדימה אף תיק לנהל (ותודה על כך).

ועכשיו אף מפלגה לא יכולה לסחוט את נתניהו כרגע, לא ש"ס ולא אף אחד מהחברים שלה- מדובר בממשלה הגדולה ביותר בהיסטוריה אם אני לא טועה ואף אחד לא יכול לאיים באיומי פרישה ופירוק הממשלה.

השמאל הצקצקן ימשיך לצקצק כהרגלו ממושבי האופוזיציה.

יום נהדר לכולנו.

• תוכן חדש...