Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסון גדול נמנע אמש בתחנת דלק בירושלים, לאחר שנהגת שלחצה על דוושת הגז במקום על דוושת הבלם התנגשה בעוצמה במתקן התדלוק, הפכה אותו, וכמעט גרמה לפיצוץ עז ■ "היא הייתה ממש מבוהלת. ניצוץ אחד, וכל התחנה הייתה בוערת", סיפרו מכבי האש

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000739107

כמעט התפוצצתי מצחוק שראיתי את זה.

Detailer.gif
  • תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יודע שזה אפשרי להתבלבל, אבל זו המחשבה הראשונה שעלתה לי בראש:

כמה דוושות יש כבר ברכב?

במקרה הגרוע - 3.

זה לא מטוס, איך לכל הרוחות אפשר להתבלבל בין 2 דוושות? (אני מנחש שמדובר באוטומט...)

פורסם

שמעתי על יותר ממקרה אחד בו נהגת התבלבלה בין הדוושות. אז גם גיליתי שיש אנשים שנוהגים עם שתי הרגליים (רגל ימין על הגז, שמאל על הברקס) וככה זה קורה.

emotion of motion

פורסם

זה מזכיר לי שאני רציתי לראות בסיאט שהייתה ידנית אם אני יכול ללחוץ על ברקס עם רגל שמאל (שכבר 5 שנים לוחצת רק על קלאץ)

מזל שהייתי חגור - הייתי דופק את הראש בשמשה !

פורסם

אתמול בעודי ממתין בטור לתדלק... הנהגת לפני יצאה כדי לתדלק . איך שהיא שמה את הפיה באוטו הוא התחיל לנסוע :shock:

זה היה מצחיק ומפחיד באוטו זמן לראות אותה רצה ומנסה לעצור את האוטו :cry:

פורסם

:-)

באותה מידה, אם תנסה להשתמש בימין לקלאץ', יהיה בעייתי. כל אחת מהן רגילה לתנועה עם רגישות וכח שונים.

מה שכן - במגרש ריק.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

פשוט לא ייאמן...

אנשים שוכחים איך חונים, אנשים מתבלבלים בין דוושות, אנשים מתעצלים לצאת מהרכב להעביר כרטיס (או לחלופין לא מודעים לגבולות הרכב בשביל תימרון פשוט)

מפחיד שם בכביש!

פורסם

ידעתי שקרה משהו!

אתמול בערב בדרך הבייתה עברתי שם וראיתי לפחות 3 או 4 ניידות של מכבי אש ומשאבת דלק אחת מרוסקת.

מעניין אם איזה רכב היא נכנסה במשאבה...

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
שמעתי על יותר ממקרה אחד בו נהגת התבלבלה בין הדוושות. אז גם גיליתי שיש אנשים שנוהגים עם שתי הרגליים (רגל ימין על הגז, שמאל על הברקס) וככה זה קורה.

ישנן עוד כמה סיבות נפוצות לכך:

1. נעליים לא מתאימות: בין אם מדובר בנעל רחבה מאוד, בכפכף, בנעל עם עקב גבוה או סתם בנעל עם סוליה בוצית או עם שרוכים פרומים - יכולה להחליק מדוושה לדוושה.

2. נסיעה אחורה: כאשר נוסעים אחורה כשהגוף מוטה מסביב (במקום להביט במראות כנדרש) אפשר להתבלבל בין הדוושות, בעיקר כאשר מתחילים נסיעה ברוורס (בתחילת נסיעה אנו תמיד פחות מרוכזים).

הפתרון: לנסוע עם נעליים מתאימות ואם צריך - לנגב את הסוליות החלקות בסמרטוט, ולנסוע אחורה כשהעיניים מביטות במראות, ורצוי לא בתחילת נסיעה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
זה מזכיר לי שאני רציתי לראות בסיאט שהייתה ידנית אם אני יכול ללחוץ על ברקס עם רגל שמאל (שכבר 5 שנים לוחצת רק על קלאץ)

כל כך נכון !!!

קרה לי פעם אחת שנסעתי והייתי לפני רמזור והגרב פשוט ירדה לי בזמן הנסיעה לתוך הנעל וזה היה ממש מציק ,היינו אני ועוד חבר,

אז בשביל לסדר את הגרב (ברמזור אדום בנסיעה די איטית לקראת עצירה מלאה ) שמתי את רגל שמאל הבלם והתחלתי לסדר את הגרב , ושהתחלתי לבלום ,הרגש פשוט נעלם לי מהרגל וחבר שלי שהתעסק במשהו בתא כפפות פשוט עף לתוכו, למזלו הוא היה חגור ,אבל זה היה רגע מצחיק ,הוא רצה לרצוח אותי באותו רגע כי הוא חשב שזה בכוונה.:-P

• תוכן חדש...