Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שמתלונן על חוסר יכולת נהיגה של נשים - אל תחשבו שהגברים יותר טובים. אולי השטויות שהם עושים הן אחרות, אבל חותכים\נדחפים\חוסמים למיניהם באים יותר מהצד הזכרי.

ולקנוורת' - הנראה שזוגתך לשעבר לא למדה לנהוג. אפילו אשתי ששונאת כל דבר טכני, העבירה מכונית דרך שני הריונות בלי לשחוק את הקלאץ' יותר מכל נהג מיומן - ובמקרה שלה תחשוב על אשה קטנת קומה עם בטן גדולה - בקושי מגיעה לקלאץ'. ואני חושב שהיא די מייצגת.

הבעיה שלי עם נהיגה של נשים היא בעלות ה-SUV's, אבל זה לא בגלל חוסר יכולת נהיגה אלא בגלל חוסר התחשבות בסובבים אותן עד כדי אלימות כלפי כלי רכב יותר קטנים תוך שיחה בטלפון וטיפול בילדים שעומדים בין המושבים. אבל זה לא קשור לחוסר יכולת טכנית בנהיגה אלא בחינוך של "אני ואפסי עוד" וכנראה גם באיזור הנובו-רישי שבקרבתו אני גר ושבו מרבית ה-SUV's ננהגים על ידי נשים, לגברים יש מכוניות שמצטיינות לא בגודלן אלא בתכונות אחרות של פאר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה שאני מתקשה להבין זה שטויות והתחסדות. דווקא bigfoot7375nadav, כך לפחות נראה, הבין למה התכוונתי, או לכל הפחות אני מקווה. אתה, מאידך, מלבה את האש באמירה סתמית ופוגענית.

שוב - אין כל קשר בין מסלול מירוצים והשתוללות וכל ביטוי דומה לא רק חוטא לאמת אלא מרחיק מאתנו כל סיכוי לספורט מוטורי אמיתי בישראל. אותך, כפי שנראה מתגובותיך, מעניינת הערצה עיוורת ל"אור ירוק".

תגובתך הייתה כתגובה לאמירותיו להלן:

"...לא פעם ביום אני רואה אנשים נוסעים במהירות 90 בכביש של 60 (אני עצמי מרשה לעצמי לגלוש לעבר 70+, אבל 90?).

לא פעם אני חווה אנשים שחושבים שהזמן שלהם יקר יותר משל אחרים ופשוט מרגישים שמותר להם לעבור נתיבים כ"כ צמוד אליך עד כדי שפשוף, ובסוף אני צריך להאט כדי שלא תהיה תאונה.

כנ"ל לגבי אנשים שנכנסים בתחילת התור כאשר יש פקק כי "לא ראיתי" או "אחי, התבלבלתי" או עוד משפטי חכמה (ואפשר להבדיל בין כאלו שזה באמת קורה להם, כי זה יכול לקרות)

כנ"ל לגבי מתן זכות קדימה (כולם חייבים לעצור כדי שהם יעברו, אבל אם תעיז לעשות להם אותו דבר - דמך בראשך)...".

ואתה התייחסת בביקורת לדברים הנ"ל.

לנהג מתורבת האמור לעיל ידוע, ברור ועצוב ונהג מופרע באמת לא מבין על מה הוא מדבר.

פורסם
לכל מי שמתלונן על חוסר יכולת נהיגה של נשים - אל תחשבו שהגברים יותר טובים. אולי השטויות שהם עושים הן אחרות, אבל חותכים\נדחפים\חוסמים למיניהם באים יותר מהצד הזכרי.

ולקנוורת' - הנראה שזוגתך לשעבר לא למדה לנהוג. אפילו אשתי ששונאת כל דבר טכני, העבירה מכונית דרך שני הריונות בלי לשחוק את הקלאץ' יותר מכל נהג מיומן - ובמקרה שלה תחשוב על אשה קטנת קומה עם בטן גדולה - בקושי מגיעה לקלאץ'. ואני חושב שהיא די מייצגת.

הבעיה שלי עם נהיגה של נשים היא בעלות ה-SUV's, אבל זה לא בגלל חוסר יכולת נהיגה אלא בגלל חוסר התחשבות בסובבים אותן עד כדי אלימות כלפי כלי רכב יותר קטנים תוך שיחה בטלפון וטיפול בילדים שעומדים בין המושבים. אבל זה לא קשור לחוסר יכולת טכנית בנהיגה אלא בחינוך של "אני ואפסי עוד" וכנראה גם באיזור הנובו-רישי שבקרבתו אני גר ושבו מרבית ה-SUV's ננהגים על ידי נשים, לגברים יש מכוניות שמצטיינות לא בגודלן אלא בתכונות אחרות של פאר.

כל סוג של הכללה אינה במקום אבל רבות יצא לי לראות רכב שנוסע די מהר, בפרעות תוך ביצוע עקיפות תכופות וכשראיתי מי מאחורי ההגה ראיתי אישה והייתי מופתע. נראה שהנשים מסוימות את ה"גבריות" שחסרה להם ביומיום על הכביש.

ועוד דבר - גבר יכול להתנהג בפרעות ולחתוך אותך והוא עושה זאת מתוך כוונה ומודע לכך. אישה יכולה לעשות בדיוק אותו הדבר, בלי להיות מודעת לכך ובאופן ספונטני.

פורסם

ממש לא. תגובתי הייתה לדבריו לפיהם אנשים נוהגים על הכביש כמו על מסלול מירוצים. מהציטוט שאתה הבאת התייחסתי רק לחלק שבו הוא מדבר על מהירויות סבירות לדעתו והקשורות ליכולת הנהיגה שלו ולא ליתר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שימו לב - אותה נהגת, אותו חניון פרטי של אותו הבנין, 2 רכבים שונים.

בפעם הראשונה עם הרכב השמאלי שילבה D במקום רוורס ולחצה, כנראה, פול גז.

בפעם השניה כעבור כמה שבועות, עם הרכב החליפי שקיבלה - הפעם שילבה רוורס במקום D והתוצאה בצד הימני של התמונה..

זה באמת כבר מצריך שלילה לדעתי :|:lol:

dsc00357bh.jpg

(ישנו רווח של כמה מטרים ובעמוק של כמה מטרים בין הבנין לחניה)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

תחנת דלק והתבלבלות בדוושות? מזכיר לי את הקטע הטראומטי הבא שקרה בישראל.

תעבירו ל 4:30 ותראו מה קורה. הבחור יצא בחיים אגב.

http://www.youtube.com/watch?v=LnVUQYBVjF4

נ.ב

האם אני היחידי ששם לב לסטלן בחולצה הסגולה שלא ממש "מתרגש" מהאירוע?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
כל סוג של הכללה אינה במקום אבל רבות יצא לי לראות רכב שנוסע די מהר, בפרעות תוך ביצוע עקיפות תכופות וכשראיתי מי מאחורי ההגה ראיתי אישה והייתי מופתע. נראה שהנשים מסוימות את ה"גבריות" שחסרה להם ביומיום על הכביש.

ועוד דבר - גבר יכול להתנהג בפרעות ולחתוך אותך והוא עושה זאת מתוך כוונה ומודע לכך. אישה יכולה לעשות בדיוק אותו הדבר, בלי להיות מודעת לכך ובאופן ספונטני.

הרושם שלי הוא שבני שני המינים מתפרעים באותה רמת מודעות (או אולי אותה רמת חוסר מודעות, למשל בגלל התעסקות בסלולר). הנשים שהזכרתי קודם באות מקבוצה מאוד מסויימת של של נשים המזלזלות בכל מי שאינו מפגין את עושרו על ידי נהיגה ב-SUV או איזה רכב יוקרה אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כי מי שלא יודע להבדיל בין גז לברקס לא צריך להיות על הכביש. זה חוסר מיומנות בסיסית לא טעות חד פעמית.

לא נכון, זו טעות חד פעמית, לא חוסר מיומנות בסיסית.

אם זו היתה חוסר מיומנות בסיסית, אי אפשר היה לנהוג.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא נכון, זו טעות חד פעמית, לא חוסר מיומנות בסיסית.

אם זו היתה חוסר מיומנות בסיסית, אי אפשר היה לנהוג.

בנימה רצינית ולא צינית - נהגת פעם בכבישי ישראל? אתה מודע למה שקורה פה נהיגה? אם מה שהולך פה בכבישים לא נקרא "חוסר מיומנות" אני לא יודע מה זה.

פורסם
בנימה רצינית ולא צינית - נהגת פעם בכבישי ישראל? אתה מודע למה שקורה פה נהיגה? אם מה שהולך פה בכבישים לא נקרא "חוסר מיומנות" אני לא יודע מה זה.

תגיד לי, אתה רציני?!

מה הקשר בין להתבלבל בין ברקס לגז, לצורך לשלילה לכל החיים לבין רמת מיומנות הנהיגה בארץ?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני חושב שאין קשר למיומנות, אלא להתנהגות במצב קיצוני. כלומר הגברת עשתה טעות ובמקום לתקן נבהלה ולחצה גז יותר. אותו דבר במקרה של שתי המכוניות שנפלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...