Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא מטוס, איך לכל הרוחות אפשר להתבלבל בין 2 דוושות? (אני מנחש שמדובר באוטומט...)

גם במטוס יש רק 2 דוושות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידוע. לגבי מתגים - שום דבר לא מסובך כשיודעים מה עושים. מטוב יותר מסובך - אז לומדים יותר ומי שלא מסוגל - לא טס. חבל שבמכוניות זה לא ככה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ידוע. לגבי מתגים - שום דבר לא מסובך כשיודעים מה עושים. מטוב יותר מסובך - אז לומדים יותר ומי שלא מסוגל - לא טס. חבל שבמכוניות זה לא ככה.

במכוניות זה בדיוק הפוך - כל מי שלא יודע לנהוג חייב להיות על הכביש.

לנהוג בצורה שמתאימה לכביש ציבורי זה לא כ"כ מסובך, אבל הרבה אנשים לא עושים את זה (לא משנה אם זה מחוסר ידע, עצלנות או סיבה אחרת, בסופו של דבר כולנו נענשים על זה)

פורסם
מעניין אם היא תערב את הביטוח בתשלום הנזק ועוד יותר מעניין מה תהייה תגובת הביטוח :).

זאת תאונה כמו כל תאונה אחרת, הגם שהיא לא קונבנציונלית.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
ולכן רשמתי שמעניין יהיה לקרוא/לשמוע מה תהיה תגובת הביטוח למקרה והאם היא תסכים לשלם.

ייתכן ועצם הפרסום של המקרה ייצור התרעה מסויימת אצל חברת הביטוח, בכל הנוגע לכל מיני התחכמויות.

פורסם

כשקיבלתי את הרישיון רציתי לראות אם אפשר להחליךך בין רגל שמאל לימין, ברכב ידני, רגל שמאל על הברקס לוותה בתחושה של אי רגש ובלימות חירום אבל כשהחלפתי בין הרגל הימנית לשמאלית בגז והקלאץ כמה פעמים שלא ניסיתי להתחיל נסיעה האוטו פשוט השאיר את הצמיגים במקום.

פורסם
גם במטוס יש רק 2 דוושות.

דוושות הגה הכיוון משמשות גם כברקסים. ההבדל הוא במיקום הלחיצה על הדוושות.

פורסם

אפשר לבלום עם רגל שמאל. זה מה שאני עושה כשאני משחק בסימולטורים למיניהם. במציאות, לפני שהיה לי רכב (ידני) משל עצמי, ניסיתי לבלום עם רגל שמאל ברכב (האוטומטי) של ההורים. רגל שמאל לא מותאמת לרגישות שצריך בשביל בלימה חלשה, אבל כמו שרגל ימין התרגלה כך ניתן גם להרגיל את רגל שמאל.

ברכב ידני אין הגיון לבלום עם רגל שמאל אלא אם מדובר על רכב מוגדש (כדי לשמור לחץ ע"י שימוש במצערת במקביל) או ברכב הנעה אחורית.

לגבי עניין המגדר, הנהגת הממוצעת נוהגת גרוע בדיוק כמו הנהג הממוצע, אבל איכשהו כששומעים על מקרים כאלו זה תמיד, אבל תמיד, נהגת.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
אשמח אם תסביר למה הכוונה כמו במסלול מירוצים.

ההסבר די פשוט:

מה שאתה יכול להרשות לעצמך לעשות על מסלול, אסור לך לעשות בכביש ציבורי (לא ספיציפית אתה :wink: )

לא פעם ביום אני רואה אנשים נוסעים במהירות 90 בכביש של 60 (אני עצמי מרשה לעצמי לגלוש לעבר 70+, אבל 90?).

לא פעם אני חווה אנשים שחושבים שהזמן שלהם יקר יותר משל אחרים ופשוט מרגישים שמותר להם לעבור נתיבים כ"כ צמוד אליך עד כדי שפשוף, ובסוף אני צריך להאט כדי שלא תהיה תאונה.

כנ"ל לגבי אנשים שנכנסים בתחילת התור כאשר יש פקק כי "לא ראיתי" או "אחי, התבלבלתי" או עוד משפטי חכמה (ואפשר להבדיל בין כאלו שזה באמת קורה להם, כי זה יכול לקרות)

כנ"ל לגבי מתן זכות קדימה (כולם חייבים לעצור כדי שהם יעברו, אבל אם תעיז לעשות להם אותו דבר - דמך בראשך)

במסלול מירוצים שהמטרה היא להגיע ראשון - תרגיש חופשי!

בכביש ציבורי - מי שקשה לו הצורך בסבלנות, פשוט שיוותר על הרישיון!

פורסם
ההסבר די פשוט:

מה שאתה יכול להרשות לעצמך לעשות על מסלול, אסור לך לעשות בכביש ציבורי (לא ספיציפית אתה :wink: )

לא פעם ביום אני רואה אנשים נוסעים במהירות 90 בכביש של 60 (אני עצמי מרשה לעצמי לגלוש לעבר 70+, אבל 90?).

לא פעם אני חווה אנשים שחושבים שהזמן שלהם יקר יותר משל אחרים ופשוט מרגישים שמותר להם לעבור נתיבים כ"כ צמוד אליך עד כדי שפשוף, ובסוף אני צריך להאט כדי שלא תהיה תאונה.

כנ"ל לגבי אנשים שנכנסים בתחילת התור כאשר יש פקק כי "לא ראיתי" או "אחי, התבלבלתי" או עוד משפטי חכמה (ואפשר להבדיל בין כאלו שזה באמת קורה להם, כי זה יכול לקרות)

כנ"ל לגבי מתן זכות קדימה (כולם חייבים לעצור כדי שהם יעברו, אבל אם תעיז לעשות להם אותו דבר - דמך בראשך)

במסלול מירוצים שהמטרה היא להגיע ראשון - תרגיש חופשי!

בכביש ציבורי - מי שקשה לו הצורך בסבלנות, פשוט שיוותר על הרישיון!

לידיעתך, גם ואולי בעיקר במסלול מירוצים לא מתנהגים כמו בהמות פרימיטיביות.

ההתנהלות שאתה מתאר לא קשורה למסלול מירוצים אלא פשוט לחוסר תרבות מוטורית (או תרבות בכלל).

פורסם

אני היחידי שנראה לו אבסורדי שעל דברים כאלו לא מקבלים שלילה לצמיתות? אני חושב שצריך להיות סעיף מפורש בחוק שבן אדם שלא היה מרוכז בעת נהיגה, שבעצם אפשר לעצמו לנהוג ב"קלות ראש" מקבל שלילה לכמה שנים טובות או לצמיתות, וכן גם אם אני יתבלבל אני מוכן לשאת בעונש.

פורסם

למה מגיעה שלילה לצמיתות על כזה דבר?!

אין כאן לא רשלנות ולא אובדן חיי אדם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...