Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדוע אלפא 159 לא תפסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

ללא קשר אליכם, אני די חדש בפורום אך אני חייב לציין שישנם כאן כל מיני חברה, אוהדי אלפות למיניהם שעושים ניצול ציני בפורום (וראיתי כבר אחרים שכתבו את אותו הדבר).

אני אוהד מאוד גדול של מכוניות איטלקיות, אפילו היו לי מכוניות איטלקיות אבל יש כאן אנשים "שמוכרים" כאילו במקרה אגדות וסיפורים אל אלפות ומנסים לקדם אותם ולמשוך צעירים למותג הזה, והאמת היא שמדובר על רכב טוב (אך ורק החדשות מהשנים האחרונות) אבל יש טובות ממנה.

בגלל שאתה חדש, אז קח לך עוד כמה זמן ועוד כמה פוסטים כדי לייצר אבחנות טיפה יותר מדוייקות כלפי בעלים של אלפות

או חובבי המותג או הרכבים עצמם. לא כל הודעה אוהדת היא ניצול ציני, תלמד לעשות הפרדות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הנה דוגמה למה אפשר לעשות בסיבובים עם ההנעה הקדמית הנחותה בידיים מתאימות על 175 כ"ס + אישה נודניקית מול ב.מ.וו Z3M על 321 סוסיה.

http://www.youtube.com/watch?v=ly7oP8RB3fg&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יפה! :ok:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
ואללה ? לא ידעתי שיש בחורה שנקראת מרטין....

הוא לפחות מודה שהיא נודניקית אבל טוען שהיא שוקלת רק 60 ק"ג ולא 100 כמו שאחד טען שם.

יש אפילו אחת בארץ:

pic2.jpg

מרטין ותמיר גל!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• אחראי פורום
פורסם

ולי היתה שכנה שקראו לה מרטין, אבל היו לה ידיים גבריות כמעט כמו של הנהג.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
האלפא האמיתית האחרונה, משום מה, היא תמיד הלפני אחרונה, שזה אומר, מן הסתם, שה-159 תהפוך לכזו עם הצגת הג'וליה ושכל הקטע הזה הוא די בולשיט.

אני לא מדבר על הג'ולייטה החדשה...

על הג'ולייטה הקלאסית.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

ואיך זה מתקשר למה שכתבתי?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הנה דוגמה למה אפשר לעשות בסיבובים עם ההנעה הקדמית הנחותה בידיים מתאימות על 175 כ"ס + אישה נודניקית מול ב.מ.וו Z3M על 321 סוסיה.

ly7oP8RB3fg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עוד פחות אפילו, 167 כ"ס במקור.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

נהיגה מעולה בסרטון של נהג ה-306, לדעתי הוא לא סתם חובבן, לעומת זאת נהג ה-BMW לא היה בכיוון, הוא לא מכיר את המסלול או שהוא לא ממש נהג. ה-306 ללא ספק מוכנה למסלול.

לגבי ה-159, אחת המכוניות (סדאן) היפות על כבישי ארצנו.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

נהג ה BMW לא בכיוון ? צודק,

אבל...זמן הקפה המהיר ביותר שנרשם ל Z3M קופה הוא 8:22, 9 שניות קצר יותר מהזמן של מרטין.

וכמו שרואים רוב ההפרש הזה נובע מכך שהאוטו בורח לו בישורות.

• תוכן חדש...