Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 ג'אנטים שוכבים שאני רוצה ליישר, השאלות שלי הן האם כדי ליישר אותם? מה בערך המחיר של יישור? והאם זה יסע טוב אחרי היישור? למישהו כאן יש ניסיון בזה?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

ג'נטים מיוצרים בתהליך כבישה במקרה הרגיל, או ביציקה במקרים אחרים, כל עיקום של הג'נט גורם באופן אוטומטי לבעיות באיזון הדינמי שלו, לכן לא נראה לי שתהליך של חימום יכול לשפר את איזון הג'נט, אלה רק לגרום לטיפול קוסמטי.

פורסם

הג'אנט לא נפגע כלפי חוץ הגב שלו התעקם כתוצאה מזה נהרסה כל הנוחות ברכב והוחלפו הג'אנטים (ג'אנט אחד שלי וג'אנט אחד של אבי) אני צריך ליישר שניים, אז מה לזרוק אותם לפח? בשביל מה קיים יישור ג'אנטים אני לא חושב לטיפולים קוסמטיים.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

היה לי מכה כזו כמו אצלך והגלגל היה מסתובב בשמינייה , אז עשיתי את הישור ואז הכל היסתדר עשו איזון והכל מצויין . בדרום אני יודע שעושה רק בחור אחד ואני עשיתי אצלו וגם המחיר סבבה לא בשמיים. אם אתה רוצה אני יכול להפנות אותך אליו.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

לא זה בסדר עשיתי בתל אביב איזה אחד קשיש לקח לי 400 ש"ח על 2 ג'אנטים ועבד לאט ומכל הלב.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• ספונסר פורום
פורסם

אנא פרסם הודעה מפורטת בפורום חוות דעת (כולל שם המקום, איך היה השירות, האם לדעתך המחיר היה הוגן וכו') כדי שחברי הפורום יוכלו לדעת לאן לפנות בפעם הבאה.

פורסם

כשיהיה לי זמן אני יפרסם חוות דעת.

אני לא יודע את שם הרחוב אבל אני יכול להסביר איך להגיע, הוא "השכן" של טייר קלאב חנות ג'אנטים וצמיגים הוא נמצא מצד שמאל שלו. החנות נמצאת כמה מאות מטרים אחרי מגרש הכדורגל בלומפילד, עולים מאילון במחלף וולפסון, מגיעים לכיכר של וולפסון (הכיכר המרומזרת, ממשיכים ישר עד שתראו את בלומפילד מצד שמאל ותפנו ימינה.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• תוכן חדש...