Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הלך לי טוב העניין של הסופיות, פעם רכשתי משהו פגום מאוטו דיפו ואני הייתי תמים וחשבתי שזה תקין, פעם הרכבתי סופית עם חורים שלא ידעתי שזה סותם אוויר או משהו כזה וזה עשה רעשים וחשבתי שיש בעיה באגזוז.

עכשיו הבעיה היא למצוא סופית טובה ופשוטה ליופי.

כבר חודש אגזוזן מהעיר שלי מורח אותי ואומר לחכות ושהוא יתקשר מתי מישהו יביא לו סופיות אליי, אני רואה שהזמן זז ולא מתקדם וחבל כי ממש בא לי כבר סופית.

אז רציתי לדעת אם מישהו יודע מהיכן אני יכול באיזור חדרה והסביבה להשיג סופית אגזוז פשוטה ליופי?

האגזוז קטן ועממי.

פורסם

וואו, אתה -ע-נ-ק, חיפשתי ממזמן חנות כזאת ופשוט לא מצאתי באיביי.

תגיד לי אבל איך אני יודע עכשיו שזה קטן או גדול מהקוטר של האגזוז?

צריך שווה או גדול יותר כדי שלא יהיה בעיות.

יש דרך לדעת?

פורסם

מדוד את הקוטר החיצוני של צינור הפליטה של רכבך.

בדרך כלל יופיע במפרט של הסופית באינטרנט מידע לגבי קוטר הצינור המתאים. (קוטר באנגלית= Diameter)

שים לב שיש סופיות קלות העשויות אלומיניום מלוטש ויש סופיות העשויות פח פלדה מצופה כרום. זה כתוב במפרט.

הסופית מתהדקת על צינור הפליטה באמצעות ברגים חיצוניים וזיזים, לכן הקוטר הפנימי שלה צריך להיות גדול בהרבה מהקוטר החיצוני של צינור הפליטה.

אם יש לך ספק לגבי ההתאמה - צור קשר עם הספק. אפשר לעשות זאת דרך כתובתו המופיעה באתר ebay.

פורסם

אני מניח שלא זו התשובה שחיפשת.

הסופית מהאלומיניום היא קלת משקל ודקה. אלומיניום פחות מבריק מציפוי הכרום אבל לא יתקלף או יחליד אם יפגם.

בדרך כלל הסופיות מהאלומיניום הן פתוחות לחלוטין.

סופיות מפח מצופה כבדות יותר ולכן צריך לוודא שהן לא יפלו ברעידות. אני מציע לאבטח את הברגים אחרי הסגירה בחוט תיל דק.

פורסם

הבנתי.

בכללי כרום לא מחליד, נכון?

אני יודע שנירוסטה לא אבל כרום ואלומיניום לא היה לי נסיון איתם ברכב.

אתה חושב 2 ברגים יספיקו עם הסופית מהאיש הזה?

פורסם

ציפוי כרום-ניקל הוא עמיד מאוד. יש הרבה חלקים ברכב המצופים בו.

שני ברגים זה מה שיש. לא אמורה להיות בעיה אם הם מהודקים ומאובטחים.

פורסם

תראה, בקורולה יש אגזוז קטן ורגיל, הקוטר שלו לא נראה ענקי בכלל ולפי מה שאני רואה על הסופיות שם הן דווקא מתאימות אם כי אני חושב שהסופיות האלה בעיקר לקורולות חדשות(למרות שזה לא משנה כל כך אם הקוטר גדול משלי אז זה כבר מתאים),

אני פשוט לא רוצה(מבחינת הבאסה כמובן כי תמיד אפשר למכור) להתבאס ולראות שזה לא יושב טוב או שיושב וחונק את האגזוז מה שאסור שיקרה.

אני חושב שאני אעשה ויזה נטענת ואני אזמין, מקסימום אני מוכר, עדיף מאשר לחכות לאגזוזן שיתקשר אליי מתישהו.

שאלה אחרונה ואני מאוד מודה לך על העזרה, ממש עזרת,

לדעתך ציפוי כרום לסופית זה יפה?אני מכיר בעיקר ניקל, אני פשוט אוהב ברק ולא רוצה משהו כהה ביותר.

• תוכן חדש...