Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2007 כדי לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה,

האם כדי לקנות פורד פוקוס 2007, 105000 ק"מ, יד ראשונה ליסינג מנהלים, יד שניה פרטי, מטופל במוסך מורשה

נראה שמור לגמריי, ב 40000 ש"ח.

האם שווה להשקיע?

מהן המחלות של הרכב?

מה צריכת הדלק של הרכב?

האם עלות הטיםול ברכב יקרה, מבחינת חלפים?

אשמח אם תעזרו לי בנושא עם עוד פרטי שכדי לדעת

תודה

בני

פורסם

המחיר שקיבלת טוב, 15 אלף מתחת למחירון.

ראוי ורצוי שתעשה בדיקה עצמאית לרכב כדי לשלול בעיות בגיר/מנוע, וגם להבין את מצבו האמיתי/מדוייק של הרכב.

סה"כ רכב משפחתי, מרווח מאד, בטיחותי, עם צריכת דלק סבירה.

ביצועים "לא בשמיים", אך ישרת אותך היטב.

ענת

אוויס

*מזמינה אותך לקרוא התרשמות שלי על הפוקוס 2008 - מדובר באותו הדגם.

האם אפשר לקבל הפניה למידע לגבי הרכב הספציפי ?
פורסם

קראתי את הביקורת ורציתי לומר תודה רבה!

הרכב אמור לשמש אותי ואת אשתי בעיקר במישור, פעם בשבוע אנו מצפינים ויש עליה משמעותית בדרך

רציתי לדעת האם הבלאי של הרכב גבוה מהרגיל? האם יש לפורד "מחלות" שצריך לדעת מהם לפני רכישה?

מאחר ואני לא מכיר את הרכב כלל?

שוב תודה

בני

פורסם

יש לנו במשפחה 2 פוקוסים שעד כה לא הופיעו בעיות מיוחדות איתם. המחלה היחידה שנתקלתי בה והיא גם השביתה לנו את הרכב לכמה ימים ועלתה לא מעט עצבים זה חדירה של מים מהשפריצר הימני, המים נופלים ישירות על ראש המנוע חודרים לפלאג ממלאים את בית הפלאגים במים (אם לא תופסים בזמן את המקרה..) מה שלנו קרה - ואת זה תיאר לי המוסכניק שאני לא בטוח שזה הדבר המדויק והאמיתי: אחד הפלאגים נרטב והפסיק לעבוד, המנוע התאמץ ושרף יותר דלק, מכיוון שיותר דלק נשרף נוצר הרבה יותר פיח שסתם את הממיר הקטליטי ומשם הדרך לכישלון בטסט...

בקיצור הוחלף ממיר על חשבון חברת הליסינג שממנה נקנה הרכב :p

בכול אופן זה לא דוגמה כי הרכב השני לא הופיע שום בעיה שכזו, הבנתי מהמוסניק שהגיעו עוד כמה רכבים עם בעיה דומה.

ודרך אגב, ליסינג מנהלים? חשבתי שמדובר בפוקוס...

פורסם

האוטו עגלה.

אם זה לא מפריע לך אז הוא רכב טוב יחסית-מושב אחורי רחב ועיצוב פנימי נעים.

לאויס:כיום המחירון לא קובע,שוק היד 2 בשפל וכנראה זה המחיר הריאלי של הרכב הזה.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...