Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על התגובות.

אתם כמובן צודקים, בודד הכוונה שלי זה רווק ללא משפחה ולא אחד שמחפש בת זוג.

התקציב שלי, כבר כתבתי הוא עד 200000 ש"ח. ניסיתי לערוך את הכותרת אבל לא מצאתי איך.

בכל מקרה אני ארצה משהו מעט גדול יותר מפיאט 500 או מיני.

נסעתי על מיני של חבר ולא אהבתי.

נסעתי היום על במוו סידרה 1 חדשה לגמרי וממש התאכזבתי. הרכב ממש לא נוח.

נראה לי שאבדוק את השירוקו ואת האודי הקטנה וגם את האלפא ג'ולייטה.

אשמח אם תוכלו להסביר לי איך משנים את הכותרת כדי שאוכל להוסיף שם תקציב.

תודה

יואב

סתם שאלה חטטנית, תתעלם אם לא בא לך לענות.

האם יש לך תקציב ללא הגבלה, שאין לך בעיה להוציא על אוטו 200K ש"ח?

גם אני יכול לקנות אוטו ב200K, גם בכפול, ועדיין ישאר לי בעובר ושב, אבל

למה לי לקנות רכב ב200K, כשרכב לצרכיי ב70K מספק לי בטיחות מקסימלית,

מרווח מצוין, ופונקציונליות מספקת?? אני מעדיף לשים את ההפרש בהשקעת הון

נושאת ריבית, או סתם לשמור לחורף שחון.

מה גם שבסכומים כאלו, חברות הרכב מתחילות לגזור עליך קופון נאה ביותר (ביחס

למחיר בחו"ל).

לא כ"כ מבין את ההיגיון.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה לגבי איביזה FR או קופרה? נראה לי שלפחות הFR נכנסת בתקציב.

קצת פחות רכב אולי אבל הרבה יותר מנוע.

אפרופו המיטו בעיניי פשוט יפהיפיה - אם הגרסא החזקה יותר נכנסת בתקציב (ממש לא יודע) - שווה בדיקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפרופו המיטו בעיניי פשוט יפהיפיה - אם הגרסא החזקה יותר נכנסת בתקציב (ממש לא יודע) - שווה בדיקה.

באוקטובר היא ישבה אחרי כל התוספות בדיוק על תפר ה200K.

שוב, כמו שאמרתי, שלי מוצעת למכירה. אם יש מישהו שמעוניין לחסוך ירידת ערך ולקבל רכב שמור ואהוב, עם כל התוספות בצבע מיוחד אחרי 8500 ק"מ ו5 חודשים על הכביש מוזמן להקליק על הלינק בחתימה.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

למה אתה זורע לי מלח על הפצעים?! למה?!?

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באיזשהו מקום אני זורע מלח גם לעצמי...:-(

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תלתן ירוק באלפא, אם לסכם בקצרה, הגרסאות החזקות והספורטיביות יותר.

בארץ השימוש העיקרי שניתן לראות לדגמי התלתן ירוק (לצערי) הוא בג'ולייטה שאנשים מבוגרים יותר רוכשים כסמל סטאטוס - "תן לי את הכי יקר!":roll:

פורסם

לא ממש הגדרת מה אתה מחפש מהרכב - נהיגה ספורטיבית, פאסון, פוזה, עבירות. מאובזרים זה כולם ברמות מחיר האלה אבל האם אתה מחפש רכב מנהלים גדול ונוח או רכב ספורטיבי להנאה מנהיגה?!

ב200 אלף יש לך אפשרויות כמעט בלתי מוגבלות אבל באמת אין סיבה להוציא את כל הסכום סתם. אישית הייתי הולך על השירוקו או A3 מאובזרת שהיא פצצה.

פורסם

האמת שאני לא כל כך יודע מה אני רוצה, בשביל זה נכנסתי לכאן.

אני כן מתחיל להתמקד בקבוצת הקומפקטיות היוקרתיות אם ככה קוראים להם. משהו בגודל ובסגנון של הלנצ'יה דלתא שהיתה לי באירופה.

הקטנות קטנות מידי עבורי כך שההצעה שקיבלתי בהודעה פרטית לא רלוונטית, תודה.

את הבמוו סידרה 1 הורדתי מהרשימה כי התאכזבתי מנוחות הנסיעה בה, הרכב קופצני מידי על כבישי תל אביב.

מחר אבדוק את הג'ולייטה ואתאם נסיעה באודי A3.

האם הA3 בכלל אטרקטיבית עדיין? הרי מדובר בדגם לקראת החלפה.

אף פעם לא היתה לי מכונית יפנית או קוראנית בגלל ההרגשה הזולה שהן משרות בסלון שלהם אבל ראיתי מכונית שנראית מיוחדת מאוד, היונדאי ולוסטר. מה אתם חושבים עליה?

פורסם

את האלפא תתאם אחרונה - לדעתי אם היא תהיה הראשונה, היא גם תהיה האחרונה

:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

כמעט צדקת:-)

עשיתי נסיעת מבחן בג'ולייטה.

מאוד אהבתי אותה.

ישבתי בהיונדאי, אין ספק שיש שיפור משמעותי מרכבים מזרחיים של העבר אבל זה עדיין לא ברמה של רכב אירופאי טוב.

אני חייב לעצמי נסיעת מבחן גם על האודי A3 אבל אם לא אתקל ברכב שהוא משמעותית טוב יותר אז נראה לי שמצאתי את הרכב הבא שלי.

עכשיו אני נשאר עם ההתלבטות של ידני או אוטומטי.

פורסם
סתם שאלה חטטנית, תתעלם אם לא בא לך לענות.

האם יש לך תקציב ללא הגבלה, שאין לך בעיה להוציא על אוטו 200K ש"ח?

גם אני יכול לקנות אוטו ב200K, גם בכפול, ועדיין ישאר לי בעובר ושב, אבל

למה לי לקנות רכב ב200K, כשרכב לצרכיי ב70K מספק לי בטיחות מקסימלית,

מרווח מצוין, ופונקציונליות מספקת?? אני מעדיף לשים את ההפרש בהשקעת הון

נושאת ריבית, או סתם לשמור לחורף שחון.

מה גם שבסכומים כאלו, חברות הרכב מתחילות לגזור עליך קופון נאה ביותר (ביחס

למחיר בחו"ל).

לא כ"כ מבין את ההיגיון.

יש לך יותר מ400,000 ש"ח בחשבון הבנק

ועדיין 2,000 ש"ח בשנה הם לא דבר של מה בכך עבורך

(עיינו באחד מ563,538 השירשורים על מכוניות המיני ב60-70K)

רק לי זה נשמע לא אמין?

פורסם

תודה רבה לכל מי שעזר, אחרי כל השאלות ונסיעות המבחן הרכב שהכי התחברתי אליו היה הג'ולייטה. אחרי התלבטות החלטתי להתפרע לגמרי והזמנתי ידנית עם מושבי עור אדום וגג פנורמי.

• תוכן חדש...