Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי כריזמה AIR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בדיקת הפולו המיועדת גיליתי מלא תקלות ובנוסף הבעלים חוצפן רוצה 5 אלף שקל מעל המחירון, נשארתי עם ה$$^ ביד איך שאומרים בשפה יפה אבל, מצאתי גם מיצובישי כריזמה 2003 יד 2 עברה 147,000 ק"מ אוטומטית.

השאלות שלי הם כאלה:

1.מבחינת אמינות ובטיחות היא טובה ?

2.מחלות ידועות שדורשות תשומת לב ?

3.כמה עולה לעשות טיפול תקופתי?

4.הוא רוצה עליה 19 אלף(יש טסט לשנה אבל צריך לעשות טיפול+הפלסטיקה והריפודים זוועתיים)

5.המלצות חלופיות בתקציב של עד 23,000 אלף שקל

תודה לעונים מראש

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

אמינות רגילה,כלומר די אמין,אתה קונה רכב בן 10 ועם 150K ק"מ, כך שתיקונים יהיו פה ושם ,

צריכת דלק 1:9 וזה בנסיעה מאד רגועה.

אביב8)

פורסם

המחלות הידועות הם הגיר הרובוטי עם לוקחים רובוטי ..

החלונות שזה סתם משו שבא להציק לך פעם בשנה 300 שח החלפה (אפשר פחות עם מזמינים מנוע מהאינטרנט)

אני בעיקרון ממליץ לך שאם כבר לקחת מיצובישי אז או לנסר עד 2003 (אמינות מופלא בשש שנים שאצלנו )

או גאלנט שיש אחלה אקזמפלרים בתקציב שלך וזה אוטו מפנקק

גם קולט יכולה להתאים לך אבל איך אומרים צריך למצוא אחת שלא ראתה בן דוד

פורסם

מישהו עם כריזמה מתעקש על המחיר?

פורים עבר, אתה יכול להחזיר את אוזני ההמן למגירה ולהפסיק להסתובב במגרשים:lol:

לדעתי רכב מצויין. ניסיון של 4 שנים אצל גיסתי עד שהושבת בתאונה.

בטוח שזה לא מגרש?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לחמי הייתה כריזמה 2004 לפניי כשנתיים, במהלך תקופה של שנה וחצי שהייתה אצלו זה מה שאני יכול להגיד:

אין לה גיר רובוטי, אוטומת רגיל 4 יחסי העברה.

הרכב עם 100K הלך חיישן גיר, עלות כ-1000 שקל.

חוץ מזה שום קילקולים ושום תיקונים.

צריכה ממוצעת של 70% בין עירוני ו-30% עירוני עמדה לאורך כל התקופה על 1 ליטר ל-11 ק"מ ללא שינוי.

אני אישית דיי אהבתי את הרכב, דיי כבד וחלש, אבל כאופי הנהיגה שלי ושלו זה ממש לא הפריע (הרכב לעולם לא עבר 100 קמ"ש).

לדעתי תמורה טובה למחיר.

פורסם

הכריזמה מבוססת על גיר רגיל - לומד. לא רובוטי.

מעבר לכך הכריזמה הראשונה שיצאה התהדרה בשני דברים שהראשון מביניהם זה גיר לומד שהוצג אם אני זוכר נכון לראשונה ברכב משפחתי.

השני היה מהלך מתלה עצמאי לכל גלגל שזה דבר שבאותה תקופה ראו רק בBMW סדרה 3

מכמה נהיגות שהיו לי בכריזמה מהדור הראשון - הרכב בכלל לא הרגיש חלש והוא היה מאוד נוח ומאוד שקט ביחס לרכב יפני.

נהיגה רכה ושקטה ומאוד נעימה לרכב יפני מאותה תקופה - הדבר היחידי הוא שהרכב אוכל קצת יותר דלק מהמתחרות היפניות האחרות.

אמינות גבוהה מאוד - למען האמת עוד לא נתקלתי עם אף חבר משפחה או אף אחד מהחברים הקרובים בתקלה עם מיצובישי ואני מדבר אתכם על משפחה שהחזיקה גם כריזמה כזו וגם קולט ועברו איתם קרוב ל300KKM בלי תקלה אחת.

אחזקה שפויה ומחיר ברצפה.

לדעתי - אם המיצובישי הזאת במצב טוב, תחטוף אותה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שים לב שכריזמה דור 1 וכריזמה דור 2 הן שתי מכוניות שונות, דור 1 עדיין בבעלות אבא שלי ועבר 330,000 ק"מ ללא תקלות מיוחדות, וכריזמה דור2 יותר חלשה, ולדעתי פחות מוצלחת מהדור הקודם, אבל זה לא עושה אותה לרעה, כמו שכתבתי אני מעריץ של הכריזמה דור 1, אבל דור 2 בהחלט רכב טוב ושווה את המחיר, תמורה מצויינת.

למען האמת, אחרי שחמי נסע על האוטו של אבא שלי (שנת 98) הוא ממש התאהב ברכב, רק רצה משהו יותר חדש בשנתון, קנה 2004 ודיי התאכזב לעומת הדור הראשון.

פורסם

זה רכב שהפלטפורמה שלו היתה טובה מספיק בכדי שוולבו תפתח עליו את הS40 שלה באותן שנים.

הדור השני באמת חלש יותר אבל הוא גם כן דגם טוב ורכב שנותן תמורה יפה מאוד למחיר כל כך נמוך.

הדור הראשון כבר מאוד מאוד זקן ומביא איתו גם בעיות נוספות שמתבטאות במעבר טסטים - כל שנה מחמירים בדרישות וזה כבר הולך ונהיה מגוחך, פשוט לא נראה לי רעיון טוב לרכוש רכב למעלה מ10 שנים על הכביש ועוד עם המחירים הנמוכים של שוק יד2 שצריך להלקח בחשבון זה בכלל לא כדאי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...