Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו XT ספורט קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אוהד

אני אוהד אוהד.

גו אוהד!!

נ.ב. -

בתור חובב סובארו מושבע (בעל DL)

מצחיק שאתה מצדיק את חיבתך לסובארו באמצעות העובדה שאתה בעלים של DL. לסבא שלי יש פיאט אונו 1.0. אז הוא חובב פיאט מושבע?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עוד לא נהגתי על רכב אוט', ואולי הוא יותר נוח בנהיגה עירונית אבל....

מה קורה בלילות? להשקיע 30 אלף ש"ח על רכב שבקושי נוסע משנת 86'?

אתה נוהג ר-ק בלילות ? (אני מקווה שלא)

אם היה לך מספיק כסף לקנות כמה מכוניות, כנראה שבאמת היית קונה אחת ידנית ללילות, אחת אוטומטית לבקרים ואחת רציפה לצהריים - בשביל לגוון :mm_tongu:

בעבר מרבית היצרנים היפאניים היו משדכים תיבות אוטומטיות למכוניות חזקות וחלשות כאחד - זה לא דבר חדש או מוזר. בנוגע ליכולות הדינאמיות של הרכב הזה ביחס לשנתון: אין לי מושג, בניגוד לאחרים לא אצא בהצהרות כאלה או אחרות על רכב שמעולם לא ישבתי בו (ובטח שלא נהגתי בו).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אני אוהד mcyossi מושבע.

אני אוהד

:wink:

בוא נפתח מועדון :lol: אני מסכים להיות היו"ר ושכל ההכנסות יגיעו אליי :wink:

ולגבי מי שאמר, אני לא נוהג רק בלילות, אבל בוא נאמר שבלילות אני יותר נוהג מישן :p

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אין מצב שהמחירון הוא 30K לשנת 86, זה מופרך אפילו בשביל סובארו. מזכיר את המחירון הדבילי של ה-SVX (משהו כמו 100K לשנת 94 ו-80K לשנת 92, יותר מכמעט כל מרצדס).

בחיים לא הייתי משלם 30K וגם לא 20K וגם לא 10K בשביל אוטו שנת 86. זה פשוט טיפשי, אם תשאלו אותי. במיוחד אוטו כזה שהוא בוודאי לא סטנדרטי וכך גם הטיפול בו. ועוד סובארו ליאונה... :loco::drinking:

רוני

מה לגבי ב.מ.וו E30 ?

הגרסאות החזקות החזקות עוברות בהרבה את ה-20K, אז מה לא היית משלם את זה בגלל שהן שנת 86 ?

:roll:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אין מצב שהמחירון הוא 30K לשנת 86, זה מופרך אפילו בשביל סובארו. מזכיר את המחירון הדבילי של ה-SVX (משהו כמו 100K לשנת 94 ו-80K לשנת 92, יותר מכמעט כל מרצדס).

בחיים לא הייתי משלם 30K וגם לא 20K וגם לא 10K בשביל אוטו שנת 86. זה פשוט טיפשי, אם תשאלו אותי. במיוחד אוטו כזה שהוא בוודאי לא סטנדרטי וכך גם הטיפול בו. ועוד סובארו ליאונה... :loco::drinking:

רוני

מה לגבי ב.מ.וו E30 ?

הגרסאות החזקות החזקות עוברות בהרבה את ה-20K, אז מה לא היית משלם את זה בגלל שהן שנת 86 ?

אם אני הייתי אוהב ורוצה לקנות מכונית כזו אז למה לא?

אבל רק בתנאי שהמצב שלה שמור וטוב, זה שהיא מכונית ספורט לא מצדיק מצב גרוע.

פורסם

רוני

מה לגבי ב.מ.וו E30 ?

אם אני הייתי אוהב ורוצה לקנות מכונית כזו אז למה לא?

אבל רק בתנאי שהמצב שלה שמור וטוב, זה שהיא מכונית ספורט לא מצדיק מצב גרוע.

כמובן אני מדבר על מכוניות במצב סביר עד מצויין.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
מה לגבי ב.מ.וו E30 ?

מדובר פה על משהו שונה. רכב שנת 86 הוא פסיק מלהיות רכב מיושן (רכב מיושן = 19 שנה על הכביש), זה מצדיק בחינה לא רק של המצב שלו, אלא גם של מידת הנדירות שלו והערך האספני שלו. על ב.מ.וו E30 חזקה במצב טוב אני משוכנע שיהיה מי שישלם גם יותר. זה לא שתמצא כזאת במצב מקורי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה לגבי ב.מ.וו E30 ?

מדובר פה על משהו שונה. רכב שנת 86 הוא פסיק מלהיות רכב מיושן (רכב מיושן = 19 שנה על הכביש), זה מצדיק בחינה לא רק של המצב שלו, אלא גם של מידת הנדירות שלו והערך האספני שלו. על ב.מ.וו E30 חזקה במצב טוב אני משוכנע שיהיה מי שישלם גם יותר. זה לא שתמצא כזאת במצב מקורי...

רוני

אם אני אחליט למכור את הרכב שלי לפני שיהיו לו 19 שנים על הכביש (ב2008) אז יהיה הפרש גדול במחיר שלו (כמה שאני אפסיד עליו) לבין זה שאני ארצה למכור את הרכב שלי ב2009?

חוץ מ2 טסטים בשנה...

הבנתי גם שאפשר למכור את הרכב למדינה ב3 אלף ש"ח, זה נכון?

אני לא רוצה להפסיד על האוטו שלי 7 אלף ש"ח....

מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן?

פורסם

תאמר לי אתה דואג מה יקרה לרכב שלך בשנת 2009?

אני הייתי דואג מה יקרה לו בליל שבת בלילה :lol::shock::lol:

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

דיברו פה על XT

ואתם משנים נושא על מה שאנחנו עומדים לעשות לDL המסכנה שלו בשבת בלילה.

קודם כל, אל תספרו לו, שהוא לא יחכה לנו, אני רוצה שהוא יירדם, ואז נסתער, אני אישית, צריך את הכסאות האחוריים שלו, אז תשמרו לי אותם.

בכל אופן

XT זה האוטו.

אבל שוב, כל אחד והטעם שלו. השאלה מה אתם אוהבים.

מי שרוצה , מוזמן לסיבוב על שלי.

פורסם
תאמר לי אתה דואג מה יקרה לרכב שלך בשנת 2009?

אני הייתי דואג מה יקרה לו בליל שבת בלילה :lol::shock::lol:

ברוך השם, ערב שבת עבר נקי ללא תאונות (וגם ללא פתיחות - התבגרתי מעט).

פורסם

פתיחות עם סובארו DL ? מה לקחת ? זקנה עם כסא גלגלים ? אוטוביאנקי 82 ?, רגע... תמחק את האוטוביאנקי, אותו אתה לא לוקח.

ואל תשכח, לא אמרנו איזה שבת :)

• תוכן חדש...