Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב לכולם.

אנ קורא הרבה פה בפורום, והחלטתי סוף סוף לקנות רכב ולהתיעץ איתכם.

בעיקרון אנ מתלבט בין פולו,פאביה ואיביזה...אולי גם קורסה רק אם יש המלצות עליה, ואם היא לא פחות טובה מהאחיות שציינתי.

השאלה שלי לגבי האיבזה היא האם צריכת הדלק באיביזה 1.4 שנת 2001 60 כ"ס זהה לזאת של דגם ה 1.6 75 כ"ס ??

עוד שאלה שמטרידה אותי. בדגם ה1.6 של האיביזה בשנים 00-02 יש בקרת אקלים ("מסך כזה") ואין רדיו דיסק רגיל, ובדגם 1.4 יש מקום לרדיו דיסק, האם אני יכול לעשות גם ב1.6 רדיו דיסק וזאת לא תהיה בעיה מבחינת המוסכים?

אם אתם יכולים להמליץ לי על לרכב קטן לאיש גדול (95 קילו:-P) גיר ידני! עד 17K +- אני אשמח.

אני מחפש אמינות,חסכון בדלק והוצאות, ושיהיה מרווח יחסית (וכמובן שיראה יפה)

סויפט ושרייד לא באות בחשבון.

פורסם
שלום וערב טוב לכולם.

אנ קורא הרבה פה בפורום, והחלטתי סוף סוף לקנות רכב ולהתיעץ איתכם.

בעיקרון אנ מתלבט בין פולו,פאביה ואיביזה...אולי גם קורסה רק אם יש המלצות עליה, ואם היא לא פחות טובה מהאחיות שציינתי.

השאלה שלי לגבי האיבזה היא האם צריכת הדלק באיביזה 1.4 שנת 2001 60 כ"ס זהה לזאת של דגם ה 1.6 75 כ"ס ??

עוד שאלה שמטרידה אותי. בדגם ה1.6 של האיביזה בשנים 00-02 יש בקרת אקלים ("מסך כזה") ואין רדיו דיסק רגיל, ובדגם 1.4 יש מקום לרדיו דיסק, האם אני יכול לעשות גם ב1.6 רדיו דיסק וזאת לא תהיה בעיה מבחינת המוסכים?

אם אתם יכולים להמליץ לי על לרכב קטן לאיש גדול (95 קילו:-P) גיר ידני! עד 17K +- אני אשמח.

אני מחפש אמינות,חסכון בדלק והוצאות, ושיהיה מרווח יחסית (וכמובן שיראה יפה)

סויפט ושרייד לא באות בחשבון.

לי היה איביזה שנת 2000 נפח 1600 ידנית 75 כ"ס ,כמובן שנפח 1400 אוכלת פחות...אבל האיביזה שלי עשתה 1/13-14 בכיף!

בקשר לבקרת האקלים תנסה למצוא איביזה שאין בה את המערכת האקלים הזאת אם הולך לך חלק זה סיפור שלם וזה עולה גם יקר..

אם באמת מתחשק לך הסטייל הזה של הבקרת האקלים תבדוק אותה טוב טוב שהכל עובד! בקשר לרדיו דיסק זה לא בעיה אצלי זה

עלה 300 שקל הוא בונה לך מין תושבת מתחת לבקרת האקלים וזהו.

אני יכול להמליץ לך על פולו מאותו שנה רכב טוב כנ"ל קליאו B

ערב טוב :]

פורסם

בחודש האחרון ראיתי שתי איביזות שנת 2000 האחת 1600 והשניה 1400 (שעדיין מפורסמת ביד2), בשתיהם שמתי לב ששמו רדיו דיסק מתחת להגה, מיקום מוזר משהו :roll: .

לפי דעתי המחירים שמבקשמים על האיביזות פשוט מופרכים (16-17K לשנת 2000) והיא גם לא כזאת בטיחותית (2 כ"א ללא ABS), תנסה לחפש גם ספייס או גטס ברמת אבזור גבוהה (לא GLF שמגיעה ללא ABS).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
בחודש האחרון ראיתי שתי איביזות שנת 2000 האחת 1600 והשניה 1400 (שעדיין מפורסמת ביד2), בשתיהם שמתי לב ששמו רדיו דיסק מתחת להגה, מיקום מוזר משהו :roll: .

לפי דעתי המחירים שמבקשמים על האיביזות פשוט מופרכים (16-17K לשנת 2000) והיא גם לא כזאת בטיחותית (2 כ"א ללא ABS), תנסה לחפש גם ספייס או גטס ברמת אבזור גבוהה (לא GLF שמגיעה ללא ABS).

תודה רבה.

אני לא יודע למה אבל ספייס דוחה אותי בגלל הפלסטיקה בתוך הרכב, עושה לי רושם מצועצע. אבל מבחוץ הרכב ניראה חמוד.

בקשר לגטס, הבנתי שיש שם בעיה רצינית עם צריכת הדלק, השאלה היא אם גם הגיר הידני של הגטס דור 1 צורכת הרבה דלק?

שאלה לבעלי האיביזה: בסך הכל איך האמינות של הרכב? אין מחלות מיוחדות?

והאם יש דגם 1.6 של שנים 00-02 שבא ללא בקרת אקלים?

פורסם
לי היה איביזה שנת 2000 נפח 1600 ידנית 75 כ"ס ,כמובן שנפח 1400 אוכלת פחות...אבל האיביזה שלי עשתה 1/13-14 בכיף!

בקשר לבקרת האקלים תנסה למצוא איביזה שאין בה את המערכת האקלים הזאת אם הולך לך חלק זה סיפור שלם וזה עולה גם יקר..

אם באמת מתחשק לך הסטייל הזה של הבקרת האקלים תבדוק אותה טוב טוב שהכל עובד! בקשר לרדיו דיסק זה לא בעיה אצלי זה

עלה 300 שקל הוא בונה לך מין תושבת מתחת לבקרת האקלים וזהו.

אני יכול להמליץ לך על פולו מאותו שנה רכב טוב כנ"ל קליאו B

ערב טוב :]

1400 אוכלת פחות אפילו שהיא עם 60 כ"ס ומשקל זהה לזאת של 1.6 ? הייתה לך אחת כזאת או לחבר\ה ?

פורסם

לגטס באמת יש סטיגמה של זללנית, אבל לאחר חיפוש בפורום הבנתי שבגיר הידני המצב הרבה יותר טוב.

וקשה קצת להשוות צריכת דלק בין הגטס לאיביזה, כי זה תלוי בהרבה פרמטרים ובעיקר במצב הרכב (איביזה כבר 12 שנה על הכביש).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
1400 אוכלת פחות אפילו שהיא עם 60 כ"ס ומשקל זהה לזאת של 1.6 ? הייתה לך אחת כזאת או לחבר\ה ?

היתה לי כזאת כמו שרשמתי למעלה..תבדוק מתי הוחלף כבל קלאץ ..ויש רמת גימור ב1600 וב1400 שבאה ללא בקרת אקלים חפש ביד 2!

• תוכן חדש...