Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS איכותי, המלצתכם

haim_10
שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכם,

אני מעונין לרכוש ג'י.פי.אס שיתריע לי כשבכיוון יש עומס תנועה לנסוע בדרכים חלופיות.

יש לציין שאין לי מכשיר סלולרי עם חיבור לאינטרנט, אני רוצה מכשיר ניווט ייעודי לא דרך הטלפון הניד.

אשמח להמלצות. תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מבקש דבר לא כל כך אפשרי!

מכשיר מתעדכן בעומסים זה רק מכשיר סלוללרי "חכם" (כמה מאות שקלים) עם חיבור לאינטרנט (כמה עשרות שקלים בחודש) ותוכנת WAZE החינמית (גאווה ישראלית) שפשוט עובדת נהדר (יותר טוב מכל דבר שאפשר לחלום עליו!)

בעבר היה למירס טלפונים שהיו מתעדכנים בזמן אמת על עומסים. לא יודע אם זה עדיין פועל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התשובה.

רציתי לשאול, אם אני קונה את המכשיר החכם בכמה מאות ומפעיל אותו כל הדרך מבית שאן לאילת, זה לא עולה לי כסף כמו זמן אויר? או אינטרנט?

סליחה על הבורות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא זמן אוויר, זה לא עובד על שיחת טלפון, אלא על אינטרנט סלולרי. היום עם כל סמארטפון שאתה קונה(מהמפעילה הסלולרית), אתה מקבל חבילת גלישה. עדיף ללכת על חבילות של 2 ג'יגה ומעלה, ואם אפשר להוציא מהמפעילה שלך חבילה בלתי מוגבלת, מה טוב.

WAZE זה הפתרון הכי טוב כרגע, יותר טוב מכל מכשיר GPS ייעודי.

כמובן שאני ממליץ על אייפון 4 או 4S, תלוי בתקציבך.

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מדוייק. יש את שירות (TMC (Traffic Message Channel שבארץ מפעילה אותו חברת MIO.

השירות מבוסס תקשורת רדיו וקיים בכל העולם עוד לפני WAZE ובקשר לאמינותו בארץ לא אוכל לעזור, מאחר ואיני מכיר מישהו שמפעיל אותו.

מה שאני יודע, זה שאם אתה קונה מכשיר של MIO עם חבילת TMC , יש לך דווחי תנועה לתוך המכשיר בהשקעה חד פעמית קטנה יותר מרכישת סמארטפון (משהו בסביבות 600-700 ש') וללא צורך באינטרנט סלולרי.

בצע חיפוש גוגל על MIO+TMC ליותר פרטים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^^

לא חייבים לקנות את המתאם היקר שלהם או לחליפין GPS עם TMC מובנה שמייקר בהרבה את עלות המכשיר. אתה יכול לקנות מקלט TMC סיני תחליפי שמתחבר ליציאת האוזניות של הMIO בעלות של 10-15 דולר ולקבל את אותם עדכוני תנועה.

בסופו של דבר זה פחות אותו יותר אותו מקלט RF רק משווק באריזה יפה יותר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נראה לי הגיוני. איך יציאת אוזניות הופכת לכניסה למשהו?

זה בסה"כ פלאג שמחווט ליציאת הרמקול בPNA. איך בדיוק יקראו משם נתונים?

מה שכן, בPNA הסיני שקניתי ב49$ לפני חמש שנים, קיבלתי אנטנת TMC בערכה.

מכיוון שאני עובד עם IGO, היא זרוקה באיזו מגירה.

מישהו יודע אם יש איזשהיא אפשרות להשתמש ביכולת ה TMC בלי לעבור למפות האיומות של FREEWAY?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התוכנה אכן כבר תומכת, אבל כמה שאני יודע ,הם עוד לא קיבלו תדר משלהם לשדר עליו.

אני חשבתי על אפשרות (שבמחשבה שניה חוקיותה מוטלת בספק) לנצל את התדר של MIO לצורך הIGO.

ברגע שיהיה להם תדר, אני הראשון בתור ברח' הנדיב בהרצליה.

המפות של ה-8 שיש לי (מהעדכון האחרון שרכשתי) כבר מתחילות להתיישן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נראה לי הגיוני. איך יציאת אוזניות הופכת לכניסה למשהו?

זה בסה"כ פלאג שמחווט ליציאת הרמקול בPNA. איך בדיוק יקראו משם נתונים?

מה שכן, בPNA הסיני שקניתי ב49$ לפני חמש שנים, קיבלתי אנטנת TMC בערכה.

מכיוון שאני עובד עם IGO, היא זרוקה באיזו מגירה.

מישהו יודע אם יש איזשהיא אפשרות להשתמש ביכולת ה TMC בלי לעבור למפות האיומות של FREEWAY?

טעות שלי, האנטנה מתחברת למתאם/מקלט דרך 3.5MM ומהתאם מתחבר לכניסת הUSB של המכשיר. כל הסיפור הזה עולה גג 10-15 דולר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...