Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A3 2004 , (חוות דעת ?)

Yakov s
שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם .

אני מחפש רכב מפנק עד כמה שאפשר, לא שתיין במיוחד , נאה ואמין .

יש רעיונות בתקציב הנ"ל (45K) מעבר לרכב שרשמתי ?

מצאתי רק 10 רכבים כאלו למכירה וחלקם דורשים מעל 65K!

תודה מראש

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי ממליץ לך לקנות את הרכב הנ"ל רק אם אתה מתכנן לא לטפל בו במוסכי היבואן (שהם יקרנים מאוד).

בצריכת דלק "אמיתית" האוטו הזה עושה כ-1 ליטר ל-10 ק"מ, כמובן שזה תלוי בסגנון הנהיגה (מובא מאתר KML).

לגבי אמינות, לחבר שלי יש את הדור הקודם (שנת 2002) כמובן ש-10 שנים על הכביש זה אומר בלאי

ובלאי זה אומר חלקים מאוד יקרים.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקיצור, כנראה שזה לא הרכב בשבילי - מעבר לקניה אחזקה יקרה ...

הגיר זה אותו גיר בעייתי הקיים בA4 באותן שנים ?

לרכב בעיות ידועות ? לפי החיפושים באתר ובכלל בגוגל הרכב ממש לא משתלם , יש מישהו שיש / היה לו את הרכב?

יכול להגיד מילה טובה או להפך ?

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Guest ספורטמוטורי
בקיצור, כנראה שזה לא הרכב בשבילי - מעבר לקניה אחזקה יקרה ...

הגיר זה אותו גיר בעייתי הקיים בA4 באותן שנים ?

לרכב בעיות ידועות ? לפי החיפושים באתר ובכלל בגוגל הרכב ממש לא משתלם , יש מישהו שיש / היה לו את הרכב?

יכול להגיד מילה טובה או להפך ?

בברכה

יעקב

היה לי רכב כזה מספר חודשים בודדים ,כי הרכב הזה יקר מאוד לאחזקה,אם זה מבחינת ביטוח טיפולים ותקלות.

אם מדברים על אמינות ברכב הזה,אז כך:

כל עוד מדובר על האמינות בלי להכליל הגיר ומזגן אז מדובר על רכב אמין,אך ברגע שאתה מכניס את המאפיינים האלה לנושא אמינות,פתאום אתה מקבל רכב לא אמין בכלל,ועוד עם עלויות תיקון אסטרונומיות שמאפשרות לך לקנות עוד רכב,וזה רק ממחיר תיקון החלקים האלה.

וזה מה שקרה לי ולחבר שלי שיש לו אחת שנת 2008 1.8T SPORTBACK.

כאשר רציתי לקנות את הרכב הזה קיבלתי מכמה אנשים את אותה עצה שנתתי לך כרגע,אך בלי להעליב,באותו רגב חשבתי כמו אישה,נתתי ללב להחליט,ולצערי היתה טעות גדולה שעלתה לי ביוקר,רק שיהיה לך מובן הטעות הזאת עלתה לי כ30000 רק על תיקונים.

תחליט מה שתחליט,אם אני הייתי במקומך לא הייתי מתקרב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 5 חודשים מאוחר יותר...

אז כנראה שבחרת רכב עם בעיות ולא בדקת אותו טוב

זה הרכב אודי A3 השני שלי כבר ואני מרוצה עד הגג,

כמובן שתמיד יהיה לך מה לתקן ברכב שהוא 10 שנים על הכביש אבל איזה רכב יפני\קוראני יתן לך איכות ונוחות נסיעה וכוח מנוע שהרכב הזה נותן לך?

על המזגן אין לי מושג על מה אתה מדבר המזגן פצצה ברכב, לגבי הגיר אתה צודק בחלק מהרכבים יש בעיה בגיר בגלל אי שימוש וטיפול בגיר , טיפול זה אומר פעם בטיפול להחליף שמן גיר.

בקיצור אחלה אוטו ואם תמצא אחד במצב טוב אתה לא תתחרט. תזכור קילומטראג' ויד לא משחק את המשחק. יכול להיות יד 6 עם 200K קילומטראג' במצב מעולה ויכול להיות לך יד 2 עד 80K קילומטראג' עם בעיות גיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי בעבר A4 עם מנוע 1.8T אני יכול להגיד לך שהרכב היה מפנק מאוד חזק ונאה. אבל אם אתה מחפש רכב עם אחזקה זולה(טיפולים ודלק) זה לא המצב, הוא ישתה לך הרבה מאוד 1 ל-10 שאמרו פה זה יהיה בנסיעה רגועה מאוד. בגדול הרכב אמין יחסית 5 שנים עם תקלה או שתיים חוץ מטיפולים תקופתיים אבל כל טיפול בצ'מפיון הוא שחיטה.(עכשיו מטפל בצ'מפיון רק עם סקודה והמחיר זול משמעותית). לדעתי חפש לך רכב מפנק וחזק אחר שהאחזקה שלו תהיה יותר זולה.

כל האמור לעיל נאמר מניסיון על A4 ולא A3.

בברכה,

ניר.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני התעניינתי בהתחלה ב A3 אומנם שנת 2003 אבל מהר מאוד הבנתי שעם רכב כזה צריך בדרך כלל כיס עמוק פתוח ומיזדמן..

הוא שתיין לא קטן, החזקה יקרה, טיפולים יקרים, חלקים יקרים, המחיר של הרכב עצמו זול יחסית לרכב חזק עם כוח וביצועים מעולים אך לא הכי אמין.

לפי מה שהבנתי זה יותר עניין של מזל אם אתה נופל על רכב טוב או לא, יכול להיות רכב עם בעיות במנוע או בגיר שהצתרך טיפול יקר, ויכול להיות בעיות עם חיישנים, וכל מיני מחלות ידועות שיש לרכב..

בגדול הוא לא הכי מומלץ, לך על איזה גולף עם מנוע אמין וצריכת דלק טובה, זה הכיוון שלי עכשיו לפחות.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

״תחליט מה שתחליט,אם אני הייתי במקומך לא הייתי מתקרב.״

חח אבל אתה כבר הייתה במקומו ואמרו לך אותו דבר וכן התקרבתה

אז איך אתה אומר שבמקומו לא הייתה מתקרב?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...