Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים. אחרי חיפושים רבים ושינויים בתקציב וסוחרים וסתם רכבים שהיו על הפנים, הגענו לדבר הבא:

יונדאי אקסנט, 2007, מנוע 1.6 אוטומט, 124 אלף ק"מ, יד שניה מפרטי (ראשונה ליסינג), 8 כריות אוויר וABS.

הרכב נראה מצויין מבחוץ ובפנים (קצת שריטות שטחיות בפגושים ודלתות).

מזגן עובד מעולה, מניע ונוסע אחלה, מנוע נראה נקי.

יש היסטורית טיפולים מלאה במוסך מרכזי יונדאי בת"א, ראינו את כל הטיפולים. בוצע טיפול 60 ו 75 אלף, טיימינג ב90 אלף ק"מ, ורצף של טיפולים מאז גם כן (היה ב 106 אלף ועוד אחד לפני כחודש).

צמיגים חדשים של מקסיס.

אחרי שאהבנו את מה שראינו לקחנו היום לבדיקה בקומפיו-קאר נתניה:

תושבת מנוע ימנית צריכה החלפה, גורמת לרעידות בהגה בעמידה במקום.

צריך כיוון פרונט (הגה לא ממורכז וקצת חופשי)

שריטות ולחיצות פח

העברת כח: "שמן כהה בלאי דיסקיות הילוכים ונזילת שמן גיר"

שלדה נקיה, קומפרסיה תקינה, מע' פליטה צמיגים ובלמים תקין, מחוונים תקין, ללא צביעה או תיקונים, כל החלקים מקוריים.

המחיר - 36 אלף.

מה אתם אומרים?

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

לא יודע מה המחירון אבל:

1. הרכב עם ק"מ קצת גבוהה ל-2007.

2. הרכב מקוריות ליסינג - וגם ככה אקסנט לא מאוד מבוקשת.

3. צמיגי מקסיס - אני לא בטוח מה טיבם. בשטח מקסיס היא חברה נחשבת, אני לא יודע אם זאת אותה מקסיס ומה זה מעיד על טיב הצמיגים החדשים.

בכל מקרה, אם החלטת שאתה רוצה אקסנט - יכול להיות שהייתי קונה את זאתי, רק בתנאי שהמחיר משתלם.

הנתוני פתיחה שלה לא משהו - ויהיה קשה למכור אותה אחר כך - אל תשכח את זה.

תוריד עכשיו במחיר כי מצב השוק גרוע ואתה יכול.

פורסם

במחיר הזה אתה קונה לאנטיס 2004, שדומה לה בגודל ובתכונות ונחותה ממנה בבטיחות. אז מה ההתלבטות פה בכלל? שווה לגמרי, הייתי מנסה ללחוץ על עוד 1000 בשביל לסדר את התושבת.

• תוכן חדש...