Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרט וודיאו

ד ו ד
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסרט צולם כשהמצלמה היתה במצב מאונך ועכשיו בזמן הטענה על המחשב התמונות מוסטות ב 90 מעלות או במילים אחרות שוכבות לרוחב המסך. האם יש שיטה פשוטה וזמינה לסובב את כל הסרט ב 90 מעלות.. הסרט צולם בפורמט AVI.

פורסם

מי שכתב את התגובות הרעות עליה הוא אדיוט.

זו אחת התכונות הכי מרשימות שאפשר למצוא חינם, ומאד מעציב אותי שאי אפשר להשיג אותה על 7.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אי אפשר להשיג אותה על 7?

יש לי ווינדוז 7, ויש לי את ה-windows live movie maker

כמו הצייר, תוכנה מצויינת לעשות תיקונים\עריכה בסיסיים, ואפילו טיפה מעבר לזה.

פורסם

אני ממש לא זוכר מה היו הפונקציות ב-movie maker של ה-xp, אבל זה שיש לי בווינדוז 7 ממש לא מסורס או מוגבל (בלי להיכנס להשוואות). יש בו די והותר אפקטים\מעברים\פונקציות כדי לערוך סרטים ברמה לא רעה בכלל - מספיק לשימוש אישי או להעלאה ל-יוטיוב.

פורסם

ניסיתי להשתמש windows movie maker והיה לא נוח ולא טוב, כנראה מחוסר נסיון. התוכנה חילקה את כל הסרט לקטעים וכל עיבוד הייתי צריך לשכפל על כל הקטעים. הבעיה המקורית הייתה לסובב את התמונות ב 90 מעלות ואת זה עשיתי. הסרטון אומנם סובב ב 90 מעלות אבל התוצאה היתה שכל הפריטים כולל הדמויות יצאו מורחבים ושמנים .נראה בגלל שימוש לא נכון בתוכנה או סוג של אי תאימות פורמטים. לצורך העניין הסרטון המקורי הוא קובף AVI.

פורסם

בטוח שבאינטרנט יש למעשה כל מה שצריכים, צריך לדעת איפה ואיך לחפש. תודות על הלינק בתוספת שאלה . בצעתי את מה שרציתי וקבלתי קובץ בנפח של בערך עשירית מהקובץ המקורי. די ברור לי שהחינמיות הזו עולה בפגיעה די משמעותית באיכות התמונות . האם יש למישהו לינק לתוכנה חינמית או זולה, כזו שלא פוגמת באיכות התמונות כתוצאה של עיבוד קל לא כולל המרות פורמטים ,עיבודי צבע או כל עיבוד דרמטי אחר.

• תוכן חדש...