Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע לרכב איזור חיפה 206XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום התחדשתי ב206XS שנת 2001. וכמובן כמו שהצרפתים יודעים לצבוע( כלומר חרא) הצבע נשרף ודהה מאוד.

הרכב מבחינת פחחות במצב מעולה ויש לעשות תיקונים מינוריים לחלוטין אבל צבע טרי חדש(תכלת שמיים כסוף).

מבקש המצלה למוסך פחחות באיזור שעושה עבודה טובה כדי להכניס אותה לשם לצבע כללי.

חשוב לי שהעבודה לא תהיה גרועה. אבל מצד שני המחיר מקווה בסביבות ה3K. אני מרשה לעצמי לנקוב במחיר הזה כי באמת הפחחות על הרכב שואפת ל-0.

למישהו יש ניסיון לאחרונה/לא לאחרונה יכול לשתף במחירים ששילם והאם הוא מבסוט או לא מהעבודה.

תודה רבה חברים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני יכול להמליץ לך מניסיון אישי על מוסך האומן ביקרתי אצלו לאורך השנים עם מספר רכבים והוא עושה עבודה מעולה לטעמי , והמחירים שלו מאוד נוחים .

קשה לי להאמין שהוא יתן לך הצעת מחיר בטלפון אבל לנסות לא מזיק :wink:

שיהיה בהצלחה

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

• ספונסר פורום
פורסם

נסה גם במחלקת הפחחות של מוסך אוטוסטרדה שבקריית ביאליק. לדעתי התקציב שלך קצת גבולי לצביעה מלאה של הרכב אבל אם אכן אין תיקוני פחחות ולא נדרשת החלפת צבע (כלומר אתה נשאר בגוון המקורי) ייתכן שזה יכנס. צור איתם קשר ובדוק מה ניתן לעשות ובאיזה מחיר.

פורסם

מישהו יכול לשתף אולי במחיר עבור עבודה מסויימת?

הפחחים עושים עבודה מעולה אבל 4500 שקל הם רוצים פחות או יותר על הרכב. דיי גבווה והם טוענים שזה בעקבות עליית מחירי הצבע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עשיתי צבע כללי לגולף שלי במוסך חנן בחוצות המפרץ, לפני 8 חודשים בערך בתקציב שלך בדיוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני:

63422293.jpg

3267570.jpg

ואחרי:

14223922.jpg

9882141.jpg

55564863.jpg

6579956.jpg

5854896.jpg

המחיר היה כמו התקציב שלך - 3K.

פורסם

שאפו על הרכב!

יפה מאוד...

בהחלט נראת עבודה טובה, הגימור של הצבע טוב? לא רואה סימנים שמתחילים בו פאקים בצבע?

אמיר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין שום סימנים, ושמעבירים יד על הצבע זה חלק. אצלי היתה גם קצת חלודה שטחית ומכה ליד הפנס, הם סדרו את זה יפה.

בת'רד הזה יש עוד תמונות

• תוכן חדש...