Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי רדיו דיוסק פיוניר פרמייר 760

ויש לי בעיה בשלט הגה, יש לו הרבה בעיות קליטה.

ובכלל שהוא מורכב על ההגה כל סיבוב קטן משפיע על הקליטה שלו?

למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?? :roll:

 

תודה רבה.. :evil:

פורסם

זו לא בעיה ככה הם השלטי הגה של פיוניר

אצלי בשני הרכבים מותקן שלט הגה ובאחד הוא בקושי קולט (סיויק) ובשני הוא קולט מעולה לא משנה באיזה מצב (טראנו) וניסיתי להחליף בין שני השלטים והמצב נשאר דומה.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אני מסביר לך שחיברתי כל אחד ברכב אחר,בטראנו קלט יותר טוב

וכשהחלפתי בין השלטים (זה שהיה בהונדה,העברתי לטראנו ולהיפך) המצב נשאר דומה,בכל זאת בטראנו קלט יותר טוב,יש מבין?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

כש קניתי את ה PIONEER DEH-5500MP שלי המוכר הזהיר אותי ששלט הגה עובד על הפנים ומאוד לא מומלץ (בגלל הזוית לא קולט בשיט) ונתן לי לבחור בין הקקטן הכסוף לבין שלט ההגה. העדפתי לקחת את ההמלצה שלו שלט כסוף הקטן, עובד מצויין.

×
×
  • תוכן חדש...