Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי בחול

naorn
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע כמה צריך לעלות ניקוי בחול לכל הרכב כולל מנוע וחלקים אחרים והאם זה עדיף על כל ניקוי אחר שיש ...

לא חייב דיוק של שקלים אבל סדר גודל ..

ואולי עדיף לקנות את המכשיר ולעשות לבד...

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

תלוי מאוד בגדול הרכב, וגם איך אתה מביא את זה? מורק לשלדה ,מרכב , דלתות וכו' או הכל יחדיו?

לדעתי תפנה לחברת חצם בבארות יצחק שם תקבל תשובה יותר מדוייקת.

שים לב שלחצם יש מינימום הזמנה של 2000 ש"ח ,יכול להיות מאוד ריאלי אם אתה משלב כבר צביעה אלקטרוסטטית אצלהם.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
איזה רכב מיני או ליילנד?

מיני :wink:

אם יש סדר גודל של מחיר אשמח .. .

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

הכי פשוט להתקשר ולשאול,

תבצע סקר שוק לפני שאתה מחליט, בכל אופן אני בצעתי אצל יגאל סמוך לבית מעריב ,אדם מאוד נחמד וגם עשה עבודות לעשרות חברי מועדון .

יגאל - 0505519066

איל

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

לא ניסיתי אף אחד מהחומרים אבל אני יודע שיש גם "ניקוי חול" בפחם שנחשב מאוד עדין (בעיקר לפח דק מאוד)

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

לא ממליץ על ניקוי חול לחלקי פח חיצוניים מתחת ל 1 ממ

לחצי העבודה בחצם מותאמים לעבודה על צריחי טנקים ודוודים לזיקוק ,הפח יתעוות לחלוטין

הסכום יעמוד על 2000 שח בחצם (אלא אם כן תעמוד במקום ותודא שלחצי העבודה נמוכים אך תשלם יותר עבור שעות עבודה נוספות)

ממליץ על מדיה אחרת להתזה (סודה,קליפות אגוזים ,פחם) ,או משהו כמו "יגאל " העובד בלחצים נמוכים

ניקוי הרכב לאחר החול הוא סיוט! החלודה מופיעה לאחר מספר שעות ומאלץ אותך לעבוד סביב השעון עד לצביעת היסוד

פורסם

בניקוי חול באמת צריך לשים לב לעובי החלקים שנשלחים לניקוי, אצלי כל הבודי נשלח לניקוי חול ומכסה המנוע חזר מעוות - יתר החלקים לא נפגעו.

לגבי זמן הצביעה לאחר הניקוי

במידה ואתה מתכוון להשאיר את הרכב בחוץ - קח בחשבון מספר שעות בודדות

אצלי הרכב היה בתוך מבנה (לא סככה) ולא הראה סימני חלודה גם אחרי יותר משבוע.

• תוכן חדש...