Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב בתקציב של 60,000 - 70,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעונייין לקנות רכב קטן (סופר מיני/מיני) לנסיעות עירוניות בעיקר , מחפש רכב אמין וחסכוני עם טיפולים במחירים שפוים.

בתחילה התמקדנו בדהייטסו סיריון וקבלנו מספר הצעות מחברות ליסינג שונות , הדגמים שקבלנו עבורם הצעות מחיר הם:

מודל 2008 , 59,000 ק"מ באזור ה 60,000 ש"ח או שנת 2010 (עדיין באחריות יבואן) 29,000 ק"מ באזור ה 70,000 ש"ח מינוס.

שמתי לב שבמחיר קרוב לסיריון 2010 ניתן לקנות רכב חדש כגון קיה פיקנטו/יונדאי I10 דגם 1.1. קודם כל מה המלצתכם בנושא ?

לאחר שיחות עם הסוכניות נאמר לי כי זמן המתנה ל-2 הדגמים עומד על 4 חודשים שזהו פרק זמן ארוך מדי בשבילי (שמעתי על זמן ההמתנה הארוך לגבי הפיקנטו האם אתם גם מכירים זאת לגבי ה I10?).

בנוסף עלתה אופציה של רכישת I10 מחברת ליסינג מודל 2011 עם 8000 ק"מ במחיר של 68,000 ש"ח (מדובר בדגם המאבוזר יותר 1.25) וקבלנו הצעה דומה לקיה פיקנטו עם אותם נתונים , האם המחיר נשמע הגיוני?

לסיכום אשמח לשמוע דעתכם בנושא , סיריון / I10 או פיקנטו עם מעט קילומטר אבל מליסינג או כבר ללכת על האופציה הזולה של סיריון 2008 .

תודה לכולם

אסף

פורסם

היי אסף.

שני חברים שקנו כבר פיז׳ו 107 מאוד מרוצים. קצב תנועה מספק (אחד החברים ירד מקופרה אז אם הוא אומר שזה מספק אז...) וצריכת דלק ממוצעת של 1 ל-16.5 בדגם הידני. אמיתי ומדוד בתנועה יומיומית הרצליה - מרכז ת״א

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

פורסם

לגבי הסריון הייתי קצת מחכה,השיווק שלה הופסק ולכן חברות הליסינג יצאו במבצעים כדי לחסל את מלאי שלהם,בנוסף כשזה יחלחל לאנשים שהשיווק הופסק לא בטוח שהמחירון שלה יחזיק,אנשים אולי יפחדו לקחת רכב שהיבואן שלו הפסיק להיות בארץ. למרות שמבחינת חלפים לא תהיה שום בעיה.

הייתי בודק גם את הגרנדה פונטו,היא חסכונית יותר בטיחותית יותר,מזדה 2 רכב זריז נפוץ בליסינג לכן יכול להיות שתקבל מחיר טוב,כמו כן גם יונדאי I20 לדעתי איכות הפלסטיק יותר טובה ממזדה לפחות בחלק העליון,מגיעה מפוארת יחסית,במזדה בגירסאות הליסינג ACTIVE יש רק 2 כריות אוויר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...