Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

כבר מספר ימים אני קורא וקורא וקורא ושוב קורא על הרכב שהחלטתי ללכת עליו - מגאן2 שנת 2008.

אני מודע לכל היתרונות והחסרונות, ואין ספק שהאחרונות גלומות במחיר הנמוך.

לאחר מספר כשלונות עם רכבים פרטיים (עוד בשלב התשאול הטלפוני) החלטתי כנראה ללכת על אופציית ליסינג.

כמובן שהייתי בקרסו, אך הרכב+אחריות לשלוש שנים (עם השתתפות עצמית של 300 ש"ח בכל ביקור במוסך והתחייבות לטיפול רק במורשה) + ביטוח חובה חינם לא שווים לי 47 א' ש"ח (90 א' ק"מ, כמובן אחרי טיימינג), כאשר גם אין אפשרות לדעת את מקוריות הרכב.

בניגוד ליבואן עצמו, באחת מחברות הליסינג קיבלתי הצעה אטרקטיבית יותר בעיניי, תוך שקיפות די מלאה - בסניף החברה מראים לי את הפירמה שהחזיקה ברכב בפועל, באתר של הליסינג יש טופס בדיקה לרוב הרכבים שלהם.

כרגע אני קיבלתי הצעה של 41.5 א' ש"ח, כמובן עם התחייבות לתיקון כל התקלות שיתגלו בבדיקה שלי, אמנם אחריות הרבה יותר קצרה מאשר בקרסו אך גם אין את החבל שמקשר אותי למוסך מורשה, קילומטראז' נמוך יותר בכ- 10 א' ק"מ.

מצחיק, אבל אותו הרכב (לפי מספר רישוי...) באתר החברה מתומחר ב- 40 א' ש"ח בלבד:)

כל עוד לא אמצע שום דבר מעניין בפרטי בימים הקרובים, אני אסגור עם חברת הליסינג.

לאותה חברה מלאי די גדול של מגאנים 2008, וכרגע אני די הולך לאיבוד בטפסי הבדיקה שלהם. ברור שאעשה בדיקה בעצמי לרכב שאבחר, אך חשוב לי לדעת כל מיני ניאונסים:

1. מערכת בלמים (רשום "לתקן צלחות/דיסקים/תופים" וכיוצא בזאת ציון כללי של 67% בלבד)- על פניו סימן רע, אבל אם החברה בכל מקרה מתקנת, והרי מדובר בטיפול די תקופתי, אזי יוצא שאני מרוויח בלמים חדשים, לא?

2. כנ"ל לגבי הצמיגים?

3. בספרים הרכב מחזיק ב- 110 כ"ס. ידוע שגם בתור חדש הרכב לא היה שיא הזריזות. מהו הגבול התחתון הסביר של בדיקת עוצמת מנוע?

4. מיתלים - מהם ערכים חריגים שיצביעו על אוטו שעבר התעללות קשה וצופות לו תקלות רבות בהמשך, אחרת ניתן לכוון ולמסור לי אוטו תקין?

5. תיבת הילוכים - אני מבין שכאן אין מה להתפשר ולקחת סיכונים, רק 0 תקלות/ריג'קטים, נכון?

6. סריקת שלדה - כאן לרוב הרכבים שאני בודק באתר יש 100%. אך דו"ח מרכב כבר יותר מורכב:) מעיכות, שריטות, נזק לפגושים, תיקוני מרכב וצבע - אני מבין שעם זה אני יכול לחיות בשקט, אך מה לעשות עם פגיעות בקורות, דלתות שהולחפו ושאר הירקות (כל עוד השילדה עדיין ב- 100%)

7. רטיבות שמן - האם מצביע על בעיות אחרות/עתידיות, או שלתקן ולשכוח?

8. פנסים ראשיים פגומים - אני מבין שזאת המחלה של מגאן, לתקן ולשכוח עד להחלפה הבא (בערך למחרת)?

9. צמיגים - ברגע שזוג לא תקין, אז מחליפים (חברת הליסינג כמובן) את כל הארבעה? ואם כן, אז מה אפשר לעשות כדי לא לקבל צמיגים שנרכשו בחנות "הכל בשקל"?

כמובן שעשיתי כאן סלט של תקלות שראיתי במספר רכבים.

בגדול השאלה היא (מי שאין לו כוח לענות מפורט - גם זה יתקבל בברכה):

מאילו רג'קטים/תקלות להתרחק (שלדה, גיר?), מה לטפל בו ולשכוח ומה אפילו "מבורך" ("הקדמת טיפול עצמי עתידי" - צמיגים, בלמים???).

תודה לכל העונים!

פורסם

לדעתי אתה עושה שטות גמורה - אני אסביר למה

(אני אפרופו עשיתי את העסקה עם קרסו, יש לי בלוג שלם על כך - תחפש שרשיר שבכותרת שלו רשום משהו כמו מדוע מגאן2 זולה ותתחיל לקרוא בערך מעמוד 13 14)

בחברת הליסינג אתה מקבל את הרכב תמורת 41.5K שקלים ו80KKM

עוד 10KKM אתה צריך לעשות טיפול גדול

טיימינג+בלמים+טיפול גדול -> 3500 ש"ח (יש לי את הקבלות על הטיפול שקרסו ספגו על חשבונם ואני לא אתפלא אם הם הוזילו את המחיר).

לי גם החליפו מצבר - תוסיף לפחות עוד 500 שקלים לעסקה.

נתנו לי 4 צמיגים חדשים -> תוסיף משהו כמו 1000 שקלים.

ביטוח מקיף + חובה חינם -> 3800 שקלים שווי הטבה

900 שקלים הנחה בטיפולים ותוסיף לזה אחריות יבואן ל3 שנים.

בוא נראה - הטבות בשווי של 9700 שקלים! שאתה לא מקבל תמורת חסכון של 6.5K שקלים?!?

--------> המחלות העיקריות שאני רואה נכון לעכשיו עבור הרכב הזה הן צמות חשמל עם קונקטורים מאוד רגישים - לא בעיה לסדר.

סלילי הצתה - 2000 ש"ח תיקון

תיבת הילוכים שעלולה לדרוש שיפוץ או החלפה בין ה4K ל8K סבירות לעלות.

בשביל הפרש של 6.5K אתה מוכן לוותר על הטבות בשווי של קרוב לעשירייה ועוד לוותר על אחריות? תחשוב טוב.

עכשיו שאלה נוספת - אתה משרת מילואים פעיל? יש לך תעודת בהצדעה?

אם כן אז מזל טוב כי אתה זוכה דרך העסקה של קרסו להטבות גם מצה"ל והן:

HU דאבל דין מולטימדיה + GPS IGO8 + דיבורית BT -> שווי ההטבה משהו כמו 3200 שקלים.

שני משענות ראש עם מסכים -> שווי של אזור ה1500 שקלים.

חישוקי מגנזיום שמקפיצים בצורה משמעותית את מראה הרכב -> לפחות 1500 שקלים במינימום

חיישני רוורס + מצלמת רוורס - לפחות 500 שקלים

אז תוסיף להטבות עוד כמה? 7500 שקלים נוספים של הטבות, לפי הידיעה שלי שווי החבילה הוא 8000 שקלים.

אז שוב - אחריות מלאה + הטבות שנעות בין 10 עד 18K שקלים שאתה מוכן לוותר עליהם בשביל לחסוך 6.5K שקלים ולהסתכן בחוסר אחריות ודברים שצריך ליישר עליהם קו ועוד לא חשבת עליהם...

בדיל של קרסו אם מצאת משהו לא בסדר - אחריות. ואני אומר לך, הם מתקנים.

תן לי לדעת מה החלטת.

ואני אגיד לך עוד משהו - כנראה שאתה לא לוחץ מספיק על העסקה - תתעקש על מחיר של 45K בקרסו ואני ממש לא אתפלא אם הם יתגמשו לכוונך - ההפרש נהיה עוד יותר קטן בכ2K שקלים, מגוחך כשאתה חושב על זה לטווח ארוך ועוד הם מתחייבים לטרייד אין עתידי בעוד שלוש שנים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה באמת מצפה עכשיו שלכל רכב הם יחליפו את כל החלקים כמו שעשו לך (קראתי את ההודעות האחרות שלך גם)?

העסקה שלך איתם הייתה כל-כך לא הגיונית כלכלית (מחירון על מגאן תמורת השלמה ומחירון על קורולה 96 - הפרש השוק מהמחירון במגאן הוא גדול יותר מכל המחירון של קורולה!!!), שלא הייתה להם ברירה אלא לכסות לך את הרכב ביהלומים.

אגב, דיברתי עם המוסכניק שלי (הוא יודע שהמגאן לא תטופל אצלו בכל מקרה, אני עובר עיר בקרוב, כך שאין לו אינטרס) - ולטענתו הפסד של 6-7 א' ש"ח ברכב שממילא עובר הכנה לפני מכירה גובר על האחריות הנוספת (במוסכי היבואן, עם השתתפות עצמית, ללא טיפולים שוטפים ובלאי טבעי).

ולא, אני לא אוהב כשעובדים עליי. טרם הביקור בקרסו עוד לא התעניינתי ברכבי ליסינג. בקרסו נאמר לי שלא הם ולא אף חברה אחרת, כולל הליסינגים, לא יכולים לגלות לקונה את אופן השימוש ברכב עד כה. בכל חברות ליסינג שביקרתי הציגה לי הסכם החברה עם לקוח, בו גם מפורטים תנאי העסקה (נהג יחיד או לא והגבלות אחרות).

מחזיר את הדיון לנושא הבדיקה שלפני הקנייה - זה מה חשוב לי וחיפשתי כאן.

פורסם

עכשיו רק שמתי לב למשהו שפיספסתי -

הרכבים שאני בודק כולם עברו טיימינג, גם אלה של 80K - רק בגלל הגיל.

כך שכל עסקה שאעשה היא כמובן כבר כוללת טיימינג שנעשה בחודשים אחרונים.

פורסם

לדעתי אתה עושה שטות גמורה - אני אסביר למה

(אני אפרופו עשיתי את העסקה עם קרסו, יש לי בלוג שלם על כך - תחפש שרשיר שבכותרת שלו רשום משהו כמו מדוע מגאן2 זולה ותתחיל לקרוא בערך מעמוד 13 14)

בחברת הליסינג אתה מקבל את הרכב תמורת 41.5K שקלים ו80KKM

עוד 10KKM אתה צריך לעשות טיפול גדול

טיימינג+בלמים+טיפול גדול -> 3500 ש"ח (יש לי את הקבלות על הטיפול שקרסו ספגו על חשבונם ואני לא אתפלא אם הם הוזילו את המחיר).

לי גם החליפו מצבר - תוסיף לפחות עוד 500 שקלים לעסקה.

נתנו לי 4 צמיגים חדשים -> תוסיף משהו כמו 1000 שקלים.

ביטוח מקיף + חובה חינם -> 3800 שקלים שווי הטבה

900 שקלים הנחה בטיפולים ותוסיף לזה אחריות יבואן ל3 שנים.

בוא נראה - הטבות בשווי של 9700 שקלים! שאתה לא מקבל תמורת חסכון של 6.5K שקלים?!?

--------> המחלות העיקריות שאני רואה נכון לעכשיו עבור הרכב הזה הן צמות חשמל עם קונקטורים מאוד רגישים - לא בעיה לסדר.

סלילי הצתה - 2000 ש"ח תיקון

תיבת הילוכים שעלולה לדרוש שיפוץ או החלפה בין ה4K ל8K סבירות לעלות.

בשביל הפרש של 6.5K אתה מוכן לוותר על הטבות בשווי של קרוב לעשירייה ועוד לוותר על אחריות? תחשוב טוב.

עכשיו שאלה נוספת - אתה משרת מילואים פעיל? יש לך תעודת בהצדעה?

אם כן אז מזל טוב כי אתה זוכה דרך העסקה של קרסו להטבות גם מצה"ל והן:

HU דאבל דין מולטימדיה + GPS IGO8 + דיבורית BT -> שווי ההטבה משהו כמו 3200 שקלים.

שני משענות ראש עם מסכים -> שווי של אזור ה1500 שקלים.

חישוקי מגנזיום שמקפיצים בצורה משמעותית את מראה הרכב -> לפחות 1500 שקלים במינימום

חיישני רוורס + מצלמת רוורס - לפחות 500 שקלים

אז תוסיף להטבות עוד כמה? 7500 שקלים נוספים של הטבות, לפי הידיעה שלי שווי החבילה הוא 8000 שקלים.

אז שוב - אחריות מלאה + הטבות שנעות בין 10 עד 18K שקלים שאתה מוכן לוותר עליהם בשביל לחסוך 6.5K שקלים ולהסתכן בחוסר אחריות ודברים שצריך ליישר עליהם קו ועוד לא חשבת עליהם...

בדיל של קרסו אם מצאת משהו לא בסדר - אחריות. ואני אומר לך, הם מתקנים.

תן לי לדעת מה החלטת.

ואני אגיד לך עוד משהו - כנראה שאתה לא לוחץ מספיק על העסקה - תתעקש על מחיר של 45K בקרסו ואני ממש לא אתפלא אם הם יתגמשו לכוונך - ההפרש נהיה עוד יותר קטן בכ2K שקלים, מגוחך כשאתה חושב על זה לטווח ארוך ועוד הם מתחייבים לטרייד אין עתידי בעוד שלוש שנים.

הכל כמעט נכון למעט.

1. לא לכל אחד (וזאת כמובן הבעיה שלו) יש את האנרגיות להתמודד עם איש מכירות של קרסו, ורוב האנשים שמגיעים לשם מאמינים שהם "שקופים" מספיק ובטח אמינים, ולצערי זה לא תמיד כך-בשרשורים אחרים שלי יש התיחסות "לכוויות דרגה ג שחטפתי מהם" (נו סתם הגזמה), אבל אם בבדיקה כתוב בלמים לא תקינים-שחוקים, והם מתעקשים שהם נבדקו אצלם במוסך והכל תקין, אז למי שיש כוחות יכול להתעקש, למי שאין יכול להיות פתי ולהאמין.

2. עלויות הטיפולים, אניי החלטתי לוותר על אחריות יבואן לאחר שקבלתי מהם הצעת מחיר לטיפול גדול, כ-7500 ש'ח (כן ),וכל חשבון שתעשה לא מצדיק את העלות הגבוהה של הטיפול (והם עוד מתפארים שהטיפולים שלהם זולים).

3. אני מקווה שבשעת מבחן-כאשר תהיה בעיה ברכב שמחייב הפעלת אחריות (רצינית), הם אכן יעמדו מאחוריה ולא יחפשו תרוצים למה אתה לא בסדר,ושהבעיה בעצם בגללך.

פורסם
עכשיו רק שמתי לב למשהו שפיספסתי -

הרכבים שאני בודק כולם עברו טיימינג, גם אלה של 80K - רק בגלל הגיל.

כך שכל עסקה שאעשה היא כמובן כבר כוללת טיימינג שנעשה בחודשים אחרונים.

כנראה שהם מבינים שאנשים שרכשו אצלם יעדיפו טיפול במקום אחר, לכן הם עושים טיימינג שעלותו במוסך החברה 2700 ש'ח, ובמוסך לא מורשה רק 1200 ש'ח, שתבין עלות הרצועה כ-800 ש'ח, לכן לא ברורה ההגזמה במחיר שלהם,רק תבדוק שאכן החליפו את הרצועות והמותחנים ולא רק בדקו את תקינותם, שיהיה כתוב בפרוש החלפה.

שמע, אם המגאן עבר טוב את הבדיקה, או לחלופין הם יתקנו הכל הכל, לך על זה, הרכב ממש כייפי ובטוח.

בהצלחה.

פורסם

שוב, אני כבר נעול על מגאן, ולא בא לקראסו.

מה שחשוב לי באמת זה הניואנסים הבאים (ותודה ליוסיסופר על הערה על טיימינג):

לאותה חברה מלאי די גדול של מגאנים 2008, וכרגע אני די הולך לאיבוד בטפסי הבדיקה שלהם. ברור שאעשה בדיקה בעצמי לרכב שאבחר, אך חשוב לי לדעת כל מיני ניאונסים:

1. מערכת בלמים (רשום "לתקן צלחות/דיסקים/תופים" וכיוצא בזאת ציון כללי של 67% בלבד)- על פניו סימן רע, אבל אם החברה בכל מקרה מתקנת, והרי מדובר בטיפול די תקופתי, אזי יוצא שאני מרוויח בלמים חדשים, לא?

2. כנ"ל לגבי הצמיגים?

3. בספרים הרכב מחזיק ב- 110 כ"ס. ידוע שגם בתור חדש הרכב לא היה שיא הזריזות. מהו הגבול התחתון הסביר של בדיקת עוצמת מנוע?

4. מיתלים - מהם ערכים חריגים שיצביעו על אוטו שעבר התעללות קשה וצופות לו תקלות רבות בהמשך, אחרת ניתן לכוון ולמסור לי אוטו תקין?

5. תיבת הילוכים - אני מבין שכאן אין מה להתפשר ולקחת סיכונים, רק 0 תקלות/ריג'קטים, נכון?

6. סריקת שלדה - כאן לרוב הרכבים שאני בודק באתר יש 100%. אך דו"ח מרכב כבר יותר מורכב:) מעיכות, שריטות, נזק לפגושים, תיקוני מרכב וצבע - אני מבין שעם זה אני יכול לחיות בשקט, אך מה לעשות עם פגיעות בקורות, דלתות שהולחפו ושאר הירקות (כל עוד השילדה עדיין ב- 100%)

7. רטיבות שמן - האם מצביע על בעיות אחרות/עתידיות, או שלתקן ולשכוח?

8. פנסים ראשיים פגומים - אני מבין שזאת המחלה של מגאן, לתקן ולשכוח עד להחלפה הבא (בערך למחרת)?

9. צמיגים - ברגע שזוג לא תקין, אז מחליפים (חברת הליסינג כמובן) את כל הארבעה? ואם כן, אז מה אפשר לעשות כדי לא לקבל צמיגים שנרכשו בחנות "הכל בשקל"?

כמובן שעשיתי כאן סלט של תקלות שראיתי במספר רכבים.

בגדול השאלה היא (מי שאין לו כוח לענות מפורט - גם זה יתקבל בברכה):

מאילו רג'קטים/תקלות להתרחק (שלדה, גיר?), מה לטפל בו ולשכוח ומה אפילו "מבורך" ("הקדמת טיפול עצמי עתידי" - צמיגים, בלמים???).

תודה לכל העונים!

פורסם
שוב, אני כבר נעול על מגאן, ולא בא לקראסו.

מה שחשוב לי באמת זה הניואנסים הבאים (ותודה ליוסיסופר על הערה על טיימינג):

בלמים יטופלו אין בעיה, אם מחליפים את כולם חסכת כ-2600 ש'ח לפי מחיר מוסך של החברה.

צמיגים יחליפו לך רק שניים, הם ישלחו אותך לפנצ'ר מאכר שלהם, יתנו לך סיני "טוב" תסגור עיסקה עם הפנצ'ר מאכר-תוסיף כסף ותיקח טובים,מציע לך שכאשר אתה מגיע להחליף צמיגים,לפני שאתה מודיע שאתה מהליסינג תברר מחירים ואז תרכוש מה שאתה רוצה,התחושה שלי שכשהפנצ'ר מאכר יודע שאתה בא עם שובר אז הוא "מעגל" כלפי מעלה את התוספת לשדרוג,לכן תבדוק במחירון לפני.

גיר אין מה לדבר, לא לקחת שום סיכון,זה רנו אל תשכח.

פגיעות פח, טבעי, לא בעיה כל זמן שהשילדה לא נפגעה.

הזעת שמן, שיתקנו, חשוב לדעת מה הסיבה להזעה, לפעמים ההזעה יכולה לנבוע מסתם מכסה שסתומים או פתח מילוי שמן שיוצאים דרכו אדים, ולפעמים נזילה קטנה שעלולה להתפתח.

בהצלחה.

פורסם

בחיים לא הייתי קונה מגאן מאוויס, עדיף להוסיף עוד 20K ולקנות מאזדה כמו בן אדם.

לדעתי ממש חבל על הכסף.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם
בחיים לא הייתי קונה מגאן מאוויס, עדיף להוסיף עוד 20K ולקנות מאזדה כמו בן אדם.

לדעתי ממש חבל על הכסף.

בהצלחה!

לדעתך מאזדה 3 עדיפה על מגאן?, נסעתי 3 שנים על מאזדה 3 מהעבודה, עגלה אמיתית שאינו מפספס שום מהמורה על הכביש, נכון שלמאזדה יש הסטוריית אמינות יותר מאשר למגאן (בגלל בעיות עבר של המגאן), אבל בנוחות ובטיחות אין מה להשוות.

פורסם

המאזדה 3 מספיק בטוחה לדעתי (6 כריות אוויר)

אני פשוט לא מבין אנשים שקונים צרפתיות, גם ירידת ערך מטורפת כל שנה, וגם תיקונים וטיפולים יקרים, בשביל מה זה טוב?

אם אתה לא אוהב מאזדה, לך על פורד או טויוטה. יש מספיק חלופות.

הבעיה העיקרית שלך לדעתי זה השנתון, אומנם זה מחיר טוב לשנתון גבוה, אך לדעתי זה מיותר, תחפש אלטרנטיבות אחרות במודל 2007 גם זה יספק את צרכיך לדעתי.

Polo 2012

פורסם

תראה,

אני לא אחזור על הפרטים של העסקה וההחלפה על הקורולה - הכל רשום שם, אם תקרא טוב אתה תבין שעד כמה שהקורולה היתה מלוקקת היא היתה עם פגיעת שלדה והם נתנו עליה מחירון.

הגישה המרגיזה הזאת של לקחת כמה שיותר ולתת כמה שפחות לצערי קיימת בארץ בין שני הצדדים ולכן אני מראש אמרתי להם - לא תורידו אותי במחירון ואני לא אוריד אתכם, לא התווכחתי על המחירון.

אבל! ב44K שקלים שסה"כ יצאו לי מהכיס - קיבלתי רכב מלוקק עם הטבות בשווי של 20K שקלים + אחריות מאלה לשלוש שנים.

תעשה מה שטוב לך בסופו של דבר לא?

אם ה7 אלף שקלים האלה שווים לך סיכון בתקלת גיר מאוד ידועה לשמצה ברכב הזה וסלילי הצתה - סבבה, אני מקווה שלעולם לא תיתקל בתופעה, אני בחרתי להתחיל את שלושת השנים הראשונות שלי עם הרכב הזה עם ראש שקט ודיגום מירבי של הרכב.

אני עדיין חושב שאתה טועה - אבל זו זכותך להוכיח אחרת.

לגבי הרכב - כרכב זה רכב טוב, אני לא מבין מה כל השחור שעשו למכונית הזו, השחור שעשו לקרסו ברור לי, אבל לא מבין מה רוצים מהרכב הזה.

היא מכונית מאוד נוחה! בחום רב מציע לך להוסיף משענת יד כמו שאני עשיתי - יש לך לינק לקניה מאיביי.

היא בעלת תצרוכת דלק שפויה לחלוטין ועלות האחזקה שלה ממש לא יקרה כמו שעושים ממנה (יש לנו עוד מגאן במשפחה כבר כמה שנים טובות).

היא בטיחותית מאוד ונותנת תחושה שכזו בנוסף לכך.

מרווחת.

היא מאוד עצלה בזינוק מהילוך ראשון אבל סה"כ סוחבת יפה מאוד בעליות למשל ואם אתה יודע לעבוד נכון עם דוושת הגז הנסיעה גם תהיה חלקה 90 אחוז מהזמן.

רק הבלימה שלה לפעמים מטלטלת כי היא עוצרת כמו לבנת בטון בגלל יחס המשקל למנוע והגיר.

אם אתה נהג רגוע אני חושב שאתה עושה בחירה נהדרת של רכב - מה גם שבקרוב החגיגה על הכבשים כנראה נגמרת ואם היית קונה איזו אלפא במקום, הרשיון כנראה ישלל מאוד מהר :-D

תעלה תמונות אחרי הרכישה.

אפרופו - ממש לא התווכחתי בזמן שהייתי בקרסו על שום דבר כמעט, למען האמת, שלחתי מכתב תודה ליחס החם שקיבלתי משני נציגי המכירות שם, נציג ונציגה.

שלב הוויכוח היחיד שלי היה שם עם מנהל הסניף והוא נמשך בדיוק 20 דקות בהן השגנו הבנות על התנהלות העסקה מבחינת המכירונים, המתנתי יום אחד לקבל מהם אישור שהם יתנו לי מחירון תמורת מחירון ויותר הנקודה הזו לא עלתה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא מבין אנשים שקונים סיויק, משלמים מלא כסף בשביל לשבת כל הזמן עם ההנדברקס בברך.

בלקנות רכב צרפתי יש המון הגיון, במחיר של מאזדה 2006 אתה מקבל רכב 2008 עם פחות ק"מ, יותר מרווח, יותר נוח, יותר בטוח (זה נחמד שלדעתך מאזדה 3 מספיק בטוחה כי יש לה 6 כ"א, אחרי הכל מי זה יורונקאפ לידך?). נכון שהוא מפסיד יותר, אבל את הרוב הוא כבר הפסיד.

טיפולים ותיקונים יקרים? היית עם ההונדה שלך במוסך לאחרונה?

לי יש פיז'ו 2004 כבר שנתיים ואני לא יודע על מה אתה מדבר...

לעומת זאת לגיסתי השבוע לא הניעה הסובארו 2007 שלה. OMG, רכב יפני לא הניע, בטח סוף העולם מתקרב....

פורסם
אני לא מבין אנשים שקונים סיויק, משלמים מלא כסף בשביל לשבת כל הזמן עם ההנדברקס בברך.

בלקנות רכב צרפתי יש המון הגיון, במחיר של מאזדה 2006 אתה מקבל רכב 2008 עם פחות ק"מ, יותר מרווח, יותר נוח, יותר בטוח (זה נחמד שלדעתך מאזדה 3 מספיק בטוחה כי יש לה 6 כ"א, אחרי הכל מי זה יורונקאפ לידך?). נכון שהוא מפסיד יותר, אבל את הרוב הוא כבר הפסיד.

טיפולים ותיקונים יקרים? היית עם ההונדה שלך במוסך לאחרונה?

לי יש פיז'ו 2004 כבר שנתיים ואני לא יודע על מה אתה מדבר...

לעומת זאת לגיסתי השבוע לא הניעה הסובארו 2007 שלה. OMG, רכב יפני לא הניע, בטח סוף העולם מתקרב....

במחירים שהמאגאן נסחרת היום אתה אולי תגיע ל 3 מודל 2005 מול מאגאן 2008.

חלק גדול מהסיפורים על המאגאן הם אגדות אשר מנופחות על ידי אותם מגיבים קבועים שלחלקם הגדול מעולם לא הייתה מאגאן...

מאגאן מודל 2007 ומעלה עברו שידרוג משמעותי באיכות ומרבית הבעיות נפתרו , בנוגע לגיר, רוב רובם של הבעיות הם בשסתומי הגיר החשמלים ולא בגיר עצמו , אבל כאשר מרבית בעלי הרכב פונים לחאפר , הוא אינו מכיר את הגיר ומחליף את כולו בקמום את השסתומים התקולים...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שלום יוסי,

אני מבין שיש לך "בטן מלאה" בכל הנוגע לשירות שקיבלת אצלנו בסניף. אינני יודע מדוע, אך נשמח ללבן את העניין מולך בצורה אישית.

אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית או ישירות לסניף ממנו רכשת את הרכב כדי לברר את העניין. לעניות דעתי, העניין קטן יותר ממה שאולי נדמה לך כרגע.

וברשותך, לטענות שהעלאת בשרשור:

הכל כמעט נכון למעט.

1. לא לכל אחד (וזאת כמובן הבעיה שלו) יש את האנרגיות להתמודד עם איש מכירות של קרסו, ורוב האנשים שמגיעים לשם מאמינים שהם "שקופים" מספיק ובטח אמינים, ולצערי זה לא תמיד כך-בשרשורים אחרים שלי יש התיחסות "לכוויות דרגה ג שחטפתי מהם" (נו סתם הגזמה), אבל אם בבדיקה כתוב בלמים לא תקינים-שחוקים, והם מתעקשים שהם נבדקו אצלם במוסך והכל תקין, אז למי שיש כוחות יכול להתעקש, למי שאין יכול להיות פתי ולהאמין.

2. עלויות הטיפולים, אניי החלטתי לוותר על אחריות יבואן לאחר שקבלתי מהם הצעת מחיר לטיפול גדול, כ-7500 ש'ח (כן ),וכל חשבון שתעשה לא מצדיק את העלות הגבוהה של הטיפול (והם עוד מתפארים שהטיפולים שלהם זולים).

3. אני מקווה שבשעת מבחן-כאשר תהיה בעיה ברכב שמחייב הפעלת אחריות (רצינית), הם אכן יעמדו מאחוריה ולא יחפשו תרוצים למה אתה לא בסדר,ושהבעיה בעצם בגללך.

1. אנחנו אכן מאמינים בנושא האמינות והשקיפות, בוודאי שלא ננסה להטעות לקוח בכוונת תחילה. נושא הבלמים במכוני הבדיקה ידוע לכל מי שעוסק בנושא. במכוני הבדיקה לא מפרקים גלגלים לצורך בדיקת הבלמים ומסתפקים לעיתים בהערה כללית. רק במוסך מורשה ניתן לפרק את הגלגלים ולבדוק אם אכן הבלמים שחוקים ודורשים החלפה.

2. כל נושא עלות הטיפולים אינו בידנו כיוון שאיננו אחראים על רשת המוסכים של קרסו. בכל זאת, אני יודע שהרשת יוצאת עכשיו במבצע הנחות משמעותיות לטיפולים שוטפים ברכבי רנו וניסאן. לא צריך להסתכל על עלות של טיפול אחד ספציפי אלא על עלות אחזקה לאורך כמה שנים. טיפול גדול במגאן מתבצע אחת לכמה שנים והוא יקר יותר מטיפול קטן אך בדרך כלל לא מגיע לסכומים שתיארת כאן אלא אם יש תקלות או בלאי נוסף שדורש החלפה. הטיפולים הקטנים זולים יותר ועלותם כמה מאות שקלים. חלק ניכר מהלקוחות שלנו מקבלים את הטיפול הגדול על חשבוננו, כך שבשנים הקרובות יש להם שקט מהנושא.

3. עד היום לא נתקלנו בבעיות משמעותיות בנושא הפעלת האחריות. אני מקווה מאוד שלא תזדקק לכך, אבל אם אכן תיתקל בבעיה אתה מוזמן לפנות אלי או לכל גורם אחר ברשת קרסו טרייד אין ולקבל תשובה.

• תוכן חדש...