Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגיע הזמן להשתדרג - מוכר את המיני קופר ורוצה לעבור למשהו יותר חסכוני .

זה רכב שיישמש בעיקר את אשתי (אוטומט)

ראיתי שמוכרים אותה הרגע ב 99 אלף שקל לדגם האוטומט

מה אומרים?

תודות

פורסם

אני מחפש רכב חדש גם כן ונהגתי עליה בנסיעת מבחן. היו לי כמה התרשמויות:

1. אני שקלתי את הידנית אבל אם אתה רוצה גם ככה אוטומט תעשה לעצמך טובה ותוסיף עוד 3K שקלים (סכום פעוט לעומת מה שמקבלים) ותשדרג לגרסה עם המסך מגע, מצלמת רוורס ועוד.

2. אין ספק שהרכב יחסית חזק אבל תיבת ההילוכים קצת מסרסת את המנוע. אולי זה כי אני באופן אישי רגיל לנסוע על ידני (ואז כל תיבת הילוכים אוטומטית רגילה מרגישה קצת מסרסת) אבל זאת ההתרשמות שלי

3. ההגה של הרכב לדעתי פשוט בלתי נסבל. יצא לי כבר לנהוג על פיאט עם מתג city פועל ועדיין ההגה של הטויוטה היה ההגה הכי קל שהרגשתי בחיים שלי. אני ממש לא חיית נהיגה אבל אפילו לי זה ממש הפריע.

4. המרווח מאחור הוא הכי טוב מבין מה שבדקתי בקטגוריית הסופר מיני. קח בחשבון שזה בא על חשבון תא המטען שהוא מתקבל על הדעת אבל קטן מחלק גדול ממתחריו.

5. העיצוב - כרגיל בטויוטה - לא מרגש. אם אתה בא ממיני קופר, אני מקווה שאשתך לא תתאכזב קשות בנושא הזה.

פורסם

איך מתפקדת תיבת ה-CVT? האם התחושה בתחילת נסיעה היא כשל תיבה אוטומטית פלנטרית (ממיר מומנט)? האם יתרונות התיבה באים על חשבון חוסר מחץ בשל התפקוד הליניארי שלה?

איך היית משווה את הרכב מבחינת איכות ויכולת כוללת לרכבים אחרים שבדקת (נוחות, שקט, refinement, תחושת ביטחון, הנדסת אנוש, איכות חומרים והרכבה וכו')?

:idea:
פורסם

מצטרף לשאלה ומוסיף , שאני מאוכזב בכלל מכל מה שקשור ל CVT

המיני עם גיר רציף ויש להן מחלה , תחושה של הססנות והקפצות קלות בתחילת נסיעה

הטענה של במוו היא שרצו לתת תחושה של "ידני" :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah: :mm_nah:

אגב מה צריכת הדלק האמיתית של הרכב??

• תוכן חדש...