Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה אני מאוד מתלבט והרכב שלא יורדות לי העיינים ממנו הוא הסיאט איביזה.

הרכב מאוד יפה, מבחינת איבזור ומבחינת צורה ומראה. הוא קופה מאובזר עם גג שמש + מגנזיום וכו'. שאלו תוספות שממש חשובות לי. אני בחור צעיר בן 23 ואין לי צורך באוטו משפחתי. כרגע יש לי שברולט אופטרה 5 דלתות 2006 שאני מתכנן למכור אותה בסביבות חודש מאי.

עכשיו יש לי רק התלבטות קשה בין הדגמים 1.6 ספורט או 1.4 ספורט. גיר רגיל כמובן

התקציב שלי הוא בסביבות ה70 אלף וכבר ראיתי באתר יד 2, איביזות במצב לא רע יד 1 כמובן לכיוון ה70-75 אלף שנת 2011-2010 עם ק"מ סביר מאוד.

ההתלבטות כמובן בין השחור ללבן, אבל הצבע פחות משנה לי. יותר חשוב לי מה ההבדלי בדגמים ומה כדאי לרכוש.

אני מתכוון להחזיק את הרכב שנתיים - שלוש וזה גם ישמש אותי כשאני אהפוך לסטודנט בע"ה. לכן אני חייב להיות סגור ב100% לגבי הדגם.

מבחינת כוח ברור לי שה1.4 היא - 85 כ"ס. וה1.6 היא 105 כ"ס.

השאלה שלי מה ההבדלים בצריכת דלק והאם הם משמעותיים, וכמובן אם יש הבדלים משמעותיים בכוח בנסיעה. ומה בכל זאת כדאי יותר לקנות? אני לא רוצה לקנות ולהתבאס בסוף שזה חלש לי מידי \ זולל דלק ברמות.

צריכת הדלק חשובה לי אבל גם מצד שני אני לא רוצה להתבאס על משהו עגלתי.

כל שאר הדברים אני יודע שזה אותו רכב בדיוק פרט לדגם של הגנטים או ריפוד בפנים שזה פחות חשוב לי.

מי שיכול להמליץ לתת עצות מנסיון אני אשמח לקרוא.8)

פורסם

ההמלצה שלי היא ללכת לעשות נסיעת מבחן באחת הסוכנויות.

אם אני לא טועה לסוכנות בהרצליה יש את ה-1.4 ידני.

לי יש את ה-1.4 ידני, הרכב בפירוש לא עגלה אך אם זאת הוא לא רכב מירוץ.

הוא מאיץ בצורה המשביעה את רצוני.

לגבי צריכת הדלק, הוא לוגם 1 ל-14 70% בינעירוני 30% עירוני.

בהצלחה

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

• תוכן חדש...