Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

קצת נתונים על הרכב ועל התופעה:

הרכב שנת 2010 גיר ידני, גמע כ-30 אלף ק"מ בכבוד רב. :)

בעניין התופעה:

לעיתים רחוקות (פעם ב-3 שבועות) כאשר הרכב בשלב ההתחלתי של הנסיעה ולא כאשר המנוע בטמפרטורת עבודה בהורדת הילוך משלישי לשני ממש בשלב לחיצת הרגל על דוושת המצמד ושילוב ההילוך לשני הרכב פשוט כבה לחלוטין ללא כל גימגום או התרעה מוקדמת. מייד אני מניע שוב וממשיך ללא כל בעיה או חזרה של התופעה בשנית. זה כבר קרה לי 3 פעמים בחודשיים האחרונים.

מה שמוזר שזה קורה בהורדת ההילוך לשני ולא כאשר אני מעלה מראשון לשני.

אני יודע שכל עוד יש לי אחריות על הרכב אני יכול להיות רגוע ופשוט לגשת למוסך אבל אני גם מבין שכל עוד הבעיה לא ניתפסת על חם ואני מניח שלא ייראו כלום בחיבור לסורק אין טעם שפשוט ינסו לפרק ולחפור.

אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית בעניין. אם מישהו בעל הרכב הנ"ל ניתקל בתופעה דומה.

תודה רבה.

• תוכן חדש...