Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחזרה לפיז'ו, נראה שהם גם חולקים מנועים (הספקים זהים). אודה אם חברי הפורום ש(היה)ברשותם 307 יפרטו קצת אודות אמינות הרכבים במידה וטופלו כמו שצריך, צריכת הדלק, בעיות נפוצות אם ישנן ובכלל כל מה שעליי לדעת לפני שאני מכניס ראש בריא למיטת הצרפתיה.

אגב, האם במתיחת הפנים שעברה ב-2006 (נדמה לי), טופלו גם נקודות טורפה למיניהן אן שמדובר בשינויי עיצוב בלבד?

שוב תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שבוע טוב לכולם,

אשמח לשמוע את חוות דעתכם;

אני מחפש מחליפה למגאן, ונתקלתי בפג'ו 307, משנת 2008, ברמת איבזור הגבוהה - Chic - ועם קילומטראז' נמוך במיוחד.

הרכב נרכש מאת לובינסקי טרייד לפני כחצי שנה, עם אחריות מלאה לעוד שנה וחצי. הרכב שימש בליסינג ב-3 שנות חייו הראשונות.

המחיר המבוקש - בערך מחירון יד2 משוקלל.

מה דעתכם? למיטב הבנתי הרכב חולק מכלולים עיקריים עם המגאן. האם נכון הדבר?

תודה מראש למסייעים!

ערב טוב!

כנראה שלא תיפטרו ממני בקלות :wink:

הפיז'ו עודנה עומדת על הפרק ואשמח לשמוע חוות דעתכם, האם;

- היא עדיפה על מגאן מאותה שנה (בהנחה שאיני זקוק לתוספת הנפח בתא המטען)?

- האם נוחות הנסיעה נחותה מהמגאן?

- האם אמינותה פחותה מהמגאן?

- האם אחזקתה יקרה מהמגאן?

- ושאלת השאלות, האם זו נראית לכם עסקה משתלמת (ק"מ נמוך משמעותית מכל מגאן שקרסו מציעים, רמת האיבזור הבכירה, שנה וחצי אחזקה + אחריות מבית לובינסקי)?

אני בכוונה משווה רק למגאן, מכיוון שזה או ה-307 הנ"ל או מגאן מקרסו טרייד.

מודה מאוד לכל המגיבים!

בברכה,

Barend

פורסם
אולי במיקרה של חמותך באמת כדאי לקנות שוב מגאן כזאת - על הבטיחות לא כדאי להתפשר.

והמבין יבין...

רק עכשיו נפל לי האסימון על מה נכתב המשפט ״ומסתבר שגם בטיחותי מאוד״ ע״י פותח השרשור:lol:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
ערב טוב!

כנראה שלא תיפטרו ממני בקלות :wink:

הפיז'ו עודנה עומדת על הפרק ואשמח לשמוע חוות דעתכם, האם;

- היא עדיפה על מגאן מאותה שנה (בהנחה שאיני זקוק לתוספת הנפח בתא המטען)?

- האם נוחות הנסיעה נחותה מהמגאן?

- האם אמינותה פחותה מהמגאן?

- האם אחזקתה יקרה מהמגאן?

- ושאלת השאלות, האם זו נראית לכם עסקה משתלמת (ק"מ נמוך משמעותית מכל מגאן שקרסו מציעים, רמת האיבזור הבכירה, שנה וחצי אחזקה + אחריות מבית לובינסקי)?

אני בכוונה משווה רק למגאן, מכיוון שזה או ה-307 הנ"ל או מגאן מקרסו טרייד.

מודה מאוד לכל המגיבים!

בברכה,

Barend

בוקר טוב,

אולי בכל זאת מישהו ידע לענות לי? מעונין לסגור את הנושא היום או מחר.

תודה ויום טוב!

פורסם

בכל מקרה ומה שלא תקנה, אם אתה הולך להתעסק עם טרייד אין, תעלה את הדרישות שלך בכתב ושיחתמו לך, אל תתפשר על בדיקה מקיפה שלך ודרוש והתחייבות של המוכר לתיקון,ואל תאמין לשום מילה שנאמרה ולא תועדה.

תזכור טוב, לאחר ששילמתה כל בעיה שתתגלה שלא במסגרת האחריות ולא התרעת או דרשת תיקון בזמן הרכישה (צמיגים, בלמים, מצבר,חסר חלק או משהו), אף אחד לא יכיר אותך ולא יתמוך בך, כיוון שכבר שילמת וחתמת על מסמכים.

ללא קשר, אני הייתי הולך על מגאן, ומקפיד היטב על כל הנאמר לעיל.

בהצלחה.

• תוכן חדש...