Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בהמשך לשרשור הזה, חמותי השביתה את הרכב שלשום בתאונה. לחמות שלום.

חברת הביטוח הודיעה הבוקר כי על-פי הערכת השמאי, הוחלט על השבתת הרכב.

שאלותיי;

1- מכיוון שלשמחתי אין לי ניסיון עבר, האם חברות הביטוח משלמות מחיר מחירון עבור הרכב הניזוק? אם-כן, לפי איזה מחירון?

2- האם ינכו אחוזים עקב היות הבעלות הקודמת חברת ליסינג?

3- האם הפרמיה ששולמה לפני כחודש בעבור שנה שלמה תחולט או שניתן להעבירה לרכב הבא?

4- האם אגרת הרישוי תוחזר ע"י משרד התחבורה?

5- וזו השאלה העיקרית; הוריה של אשתי אהבו את הרכב (נוחות, מרווח ומסתבר שגם בטיחותי מאוד!). האם תייעצו לי לשוב לקרסו טרייד-אין לעסקה נוספת (מבצע 3 שנותצ אחריות עודנו בתוקף) או שמומלץ לרכשו רכב (אפילו זהה) בשוק הפרטי, ובכך לחסוך כ-11K ש"ח בקניה, אך להישאר ללא אחריות ויישור קו?

תודה רבה למשיבים!

פורסם

שלום לך,

1-מחיר מחירון לפי לוי יצחק.

2-כן ,המחיר ישוקלל עם הבעלים הקודמים והק"מ שהרכב עבר.

3-את הביטוח ניתן לבטל ולקבל החזר יחסי בניכוי החודש שנוצל.

4-אגרת הרישוי תוחזר בניכוי החודשים שנוצלו.

5- את זה אני משאיר לשיקולך. אם אהבת את הרכב לך עליו עוד פעם יש מבחר גדול בשוק של רכבים כאלה.

פורסם
שלום לך,

5- את זה אני משאיר לשיקולך. אם אהבת את הרכב לך עליו עוד פעם יש מבחר גדול בשוק של רכבים כאלה.

מודה לתשובתך! אני מקווה שלא יציעו סכום מגוחך הנמוך אף מזה ששילמנו בעבור הרכב.

פורסם
שלום לך,

לגבי הביטוח במקרה של אובדן מוחלט באשמת המבוטח פוליסת הביטוח המקיף מבוטלת ואי אפשר לקבל החזר על התקופה שלא נוצלה, אבל גם לא משלמים השתתפות.

לגבי פוליסת החובה מקבלים החזר על התקופה שלא נוצלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ברוך

הייתי מציע לחזור לסוכנות קרסו טרייד אין ולדבר עם סוכנת הביטוח שלהם ולראות, אם אתה סוגר עסקה על רכב נוסף אולי הם יוכלו להעביר לך את הביטוח, סה"כ אני למשל - עשיתי את הביטוח עצמו גם כן דרך קרסו, הרי זה ניתן לי לשנה בחינם על אותה העיסקה.

דרך אגב - אם גם אתה קיבלת את הביטוח חינם, זה לא משנה לך כי ההחזרים הכספיים הולכים לקרסו גם ככה, אז אם אתה סוגר על אותה העסקה אתה שוב מקבל ביטוח בחינם - אז מה איכפת לך?

אולי כדאי לך לשקול כבר לרכוש פלואנס? (המגאן 2 עברה מתיחת פנים ב2009 אפרופו לפני שהדגם יצא).

אנחנו גם מאוד אוהבים את הרכב עד עכשיו, האשה מרוצה טילים ואני מאוד אוהב את הרכות של הרנו ואת הנינוחות שלה - ממש כבר לא מפריע לי שההילוך הראשון טיפה כבר, מצאתי לנכון שהדבר הכי טוב זה לתת לרכב לעבור כמה מטרים בודדים - להוריד את הרגל מהגז ולהחזיר אותה ואז לתת את הפתיחה על הילוך שני -> זה די מבטל את העגלתיות שלה בזינוק.

בקיצור, תחזור לקרסו ותעשה מולם שיעורי בית לגבי איזה אופציות הם יכולים לתת לך, אל תמהר לעשות צעד לפני שביררת מה קורה מסביבך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברוך

הייתי מציע לחזור לסוכנות קרסו טרייד אין ולדבר עם סוכנת הביטוח שלהם ולראות, אם אתה סוגר עסקה על רכב נוסף אולי הם יוכלו להעביר לך את הביטוח, סה"כ אני למשל - עשיתי את הביטוח עצמו גם כן דרך קרסו, הרי זה ניתן לי לשנה בחינם על אותה העיסקה.

דרך אגב - אם גם אתה קיבלת את הביטוח חינם, זה לא משנה לך כי ההחזרים הכספיים הולכים לקרסו גם ככה, אז אם אתה סוגר על אותה העסקה אתה שוב מקבל ביטוח בחינם - אז מה איכפת לך?

אולי כדאי לך לשקול כבר לרכוש פלואנס? (המגאן 2 עברה מתיחת פנים ב2009 אפרופו לפני שהדגם יצא).

אנחנו גם מאוד אוהבים את הרכב עד עכשיו, האשה מרוצה טילים ואני מאוד אוהב את הרכות של הרנו ואת הנינוחות שלה - ממש כבר לא מפריע לי שההילוך הראשון טיפה כבר, מצאתי לנכון שהדבר הכי טוב זה לתת לרכב לעבור כמה מטרים בודדים - להוריד את הרגל מהגז ולהחזיר אותה ואז לתת את הפתיחה על הילוך שני -> זה די מבטל את העגלתיות שלה בזינוק.

בקיצור, תחזור לקרסו ותעשה מולם שיעורי בית לגבי איזה אופציות הם יכולים לתת לך, אל תמהר לעשות צעד לפני שביררת מה קורה מסביבך.

בהחלט - כבר דיברתי איתם והם בודקים אם יש רכבים מענינים במלאי. אין בכוונתי להוסיף כסף כך שהפלואנס לא באה בחשבון.

במסגרת העסקה קיבלתי ביטוח חובה לשנה מתנה, אך את המקיף שילמתי בעצמי.

סה"כ הם לא מצאו מגרעות ברכב (חמי אפילו ציין לשבח את העובדה שהוא כל-כך זריז :-D)!

תודה, אעדכן בהמשך.

פורסם

אה

:-D זריז? לא!

בוא נאמר שאם אני לוקח את האוונסיס ואת המגאן ביחד - אתה מקבל את הסיפור על הארנב והצב. הצב במקרה הזה מפסיד. :-D

אצלי גם החובה וגם המקיף ניתנו לי דרך קרסו - תבדוק אם אתה גם יכול לקבל את ההטבה הזו אם אתה עושה דרכם עסקה שניה על מגאן.

שווה בדיקה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אולי במיקרה של חמותך באמת כדאי לקנות שוב מגאן כזאת - על הבטיחות לא כדאי להתפשר.

והמבין יבין...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האמת היא שאולי כדאי לקנות לה רב קו ותקציב מונית לשבתות לכל החיים.

אבל אם כבר בוצעה שם עסקה, ואהבו את הרכב והרכב בטיחותי - אין סיבה לא לנסות לחזור עליה שנית.

Pioneer TS-X150

פורסם
לגבי הביטוח במקרה של אובדן מוחלט באשמת המבוטח פוליסת הביטוח המקיף מבוטלת ואי אפשר לקבל החזר על התקופה שלא נוצלה, אבל גם לא משלמים השתתפות.

לגבי פוליסת החובה מקבלים החזר על התקופה שלא נוצלה.

zvit צודק, רק קח בחשבון שאם התאונה היתה באשמתה, היא אומנם לא תשלם את ההשתתפות העצמית על הרכב שלה אבל כן תשלם על צד ג' (בהנחה שהיה מעורב רכב אחר). לרוב, ההשתפות העצמית על צד ג' גבוהה יותר.

מה שהיא תקבל בסוף זה מחירון לוי יצחק משוקלל (ידיים, ק"מ, ירידות ערך קודמות וכו') פחות ההשתפות העצמית על צד ג' ופחות מה שנותר לה לשלם מהפרמיה (במקרה של עסקת תשלומים).

עוד פרט חשוב - תדאג שתקפיא את ביטוח החובה. באופן מפתיע (או שלא :? ) חברת הביטוח לא מקפיאה אותו אוטומטית.

פורסם
אולי במיקרה של חמותך באמת כדאי לקנות שוב מגאן כזאת - על הבטיחות לא כדאי להתפשר.

והמבין יבין...

יהיו שיאמרו שלחמות רצוי לקנות רכב קצת פחות בטיחותי :evil:

Just kidding!

פורסם
zvit צודק, רק קח בחשבון שאם התאונה היתה באשמתה, היא אומנם לא תשלם את ההשתתפות העצמית על הרכב שלה אבל כן תשלם על צד ג' (בהנחה שהיה מעורב רכב אחר). לרוב, ההשתפות העצמית על צד ג' גבוהה יותר.

מה שהיא תקבל בסוף זה מחירון לוי יצחק משוקלל (ידיים, ק"מ, ירידות ערך קודמות וכו') פחות ההשתפות העצמית על צד ג' ופחות מה שנותר לה לשלם מהפרמיה (במקרה של עסקת תשלומים).

עוד פרט חשוב - תדאג שתקפיא את ביטוח החובה. באופן מפתיע (או שלא :? ) חברת הביטוח לא מקפיאה אותו אוטומטית.

תודה. מכיוון שפרמית ביטוח החובה שולמה ע"י קרסו מוטורס, אני מניח שהם ידאגו להקפאתה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שבוע טוב לכולם,

אשמח לשמוע את חוות דעתכם;

אני מחפש מחליפה למגאן, ונתקלתי בפג'ו 307, משנת 2008, ברמת איבזור הגבוהה - Chic - ועם קילומטראז' נמוך במיוחד.

הרכב נרכש מאת לובינסקי טרייד לפני כחצי שנה, עם אחריות מלאה לעוד שנה וחצי. הרכב שימש בליסינג ב-3 שנות חייו הראשונות.

המחיר המבוקש - בערך מחירון יד2 משוקלל.

מה דעתכם? למיטב הבנתי הרכב חולק מכלולים עיקריים עם המגאן. האם נכון הדבר?

תודה מראש למסייעים!

פורסם

שלום ברוך,

קודם כל, אני שמך לשמוע שחמותך בריאה ושלמה, זה הכי חשוב. בטח יותר מהמגאן שאולי נהרסה אבל הצילה את החמה היקרה.

לשאלתך, פיג'ו 307 לא חולקת מכלולים עיקריים עם המגאן. הגיר האוטומטי של ה-307 והמגאן פותח על ידי שני היצרנים בשיתוף פעולה והוא די דומה מבחינה מכאנית. אני לא מכונאי אבל הבנתי שיש הבדלים בין הגירים של רנו ופיג'ו, למרות הבסיס הדומה.

אני מקווה שבסניף ירושלים עוזרים לך למצוא רכב שיתאים לדרישותיך, אתה מוזמן לפנות אלי בכל שאלה או תהייה.

פורסם
שלום ברוך,

קודם כל, אני שמך לשמוע שחמותך בריאה ושלמה, זה הכי חשוב. בטח יותר מהמגאן שאולי נהרסה אבל הצילה את החמה היקרה.

לשאלתך, פיג'ו 307 לא חולקת מכלולים עיקריים עם המגאן. הגיר האוטומטי של ה-307 והמגאן פותח על ידי שני היצרנים בשיתוף פעולה והוא די דומה מבחינה מכאנית. אני לא מכונאי אבל הבנתי שיש הבדלים בין הגירים של רנו ופיג'ו, למרות הבסיס הדומה.

אני מקווה שבסניף ירושלים עוזרים לך למצוא רכב שיתאים לדרישותיך, אתה מוזמן לפנות אלי בכל שאלה או תהייה.

עוזרים, גם עוזרים. בהזדמנות זו אציין לשבח את סם מסניף ירושלים, שלדעתי מהווה נכס עבורכם!

• תוכן חדש...