Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד שלא יתחילו להכניס את הגנבים לשנים ארוכות בפנים זה לא ייגמר.

אולי עכשיו עם כל המצלמות יופנה כח אדם לטיפול בתופעת הגנבות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מיכאל איפה שיכלתי פרסמתי.

מאוד מקווה שהרכב יוחזר אלייך בריא ושלם.

אני מניח שרובכם לא יודעים, אבל זאת הפולו הכי מפונקת ולדעתי הכי מושקעת שמסתובבת על הכבישים.

יידם של הגנבים תקטע עוד היום!

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אולי אלו שני האנשים המופיעים ברקע בצד ימין מאחורי האוטו ? :shock:

הרכב באמת נראה שעבר המון תשומת לב מבעל הרכב, מחזיק אצבעות בשבילך שתמצא את הרכב, כמה גנבים יש במדינה הזאת פשוט גועל נפש ! רוב הסיכויים שאני לא יראה כי אני הרוב נוסע בעיר אבל כמובן שאני יבדוק טוב טוב בנסיעות שלי לרכב כזה, אני מאמין שאני לא יפספס רכב כזה מדהים :lol:

פורסם

:evil: :evil: :evil:

מרתיח אותי לראות רכב כל כך מושקע נגנב, שיתפתי את התמונה ואני מקווה שהוא יחזור אלייך בשלום

'06 Daihatsu Sirion > '72 1302 VW Beetle > '94 Renault Twingo > '02 Fiat Punto HGT > '14 Suzuki Alto > '15 Citroen C4 Cactus > '20 Hyundai i20 > '23 Mazda 2 > '74 1300 VW Beetle + '16 Volvo V40

פורסם

באמת שכואב הלב משתתף בצערך באמת !

אתמול פרצו גם לי לרכב הרסו את הדלק ניפצו את השמשה וגנבו את כול המערכת שהייתה לי ברכב ( סאב,מגבר, קומפוננט ו 6X9) סה"כ נזק כולל המערכת זה בסביבות ה 4-5K באמת שרציתי למות כשראיתי את זה נשבר לי הלב בימיוחד שאני חייל עכשיו בקרבי ואין לי זמן לעבוד ולתקן :-( מקווה שהם ישרפו בגהנום !

פורסם
עד שלא יתחילו להכניס את הגנבים לשנים ארוכות בפנים זה לא ייגמר.

אולי עכשיו עם כל המצלמות יופנה כח אדם לטיפול בתופעת הגנבות.

עידן

חחחח wishful thinking אין סיכוי. זו מדינת ישראל. מצער, אך זו האמת כפי שאני רואה אותה.

בהחלט אפתח עיניים.

אין מצב לפספס רכב כזה על הכביש.

גנבים נבלות :evil:

להערכתי כבר מזמן נוסע לו בג'ימקאנות בשטחים, אז אלא אם אתה נוסע בכבישי רמאללה, כנראה שתפספס אותו...

למה לגנוב רכב בצבע בולט כלכך שנמכרו ממנו כלכך מעט יחידות בארץ?

:roll:

מצטער עבורך.

כי מישהו מרמאללה הזמין. זה הניחוש שלי. כמובן, רמאללה כשם גנרי.

ואני לא יודע אם THIRD STRIKE או לא, אבל עד שלא תהיה אכיפה רצינית המלווה בתקופות מאסר רציניות, זה לא ישתנה, כי כולם מרוויחים מהמצב חוץ מהאזרח הקטן. לכן, אני לא רואה שינוי קרוב. אני זוכר עוד מלימודיי, לפני עשר שנים, פסק דין על שופט שריחם על גנב רכב סדרתי ולא נתן לו מעצר עד תום ההליכים, כי הוא לא מסוכן או איזו שטות כזו. כמובן שהוא שב לגנוב, ושב לגנוב, ושב לגנוב. איזו מדינה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חברים יקרים אל דאגה, אנחנו אוהבי הרכב לא פריירים.:twisted:

אני מקווה ומאמין שרכב כזה בולט (ובמיוחד מהמם וייחודי) יוחזר לבעליו.

אך הנקודה החשובה היא, שברגעים אלה ממש מאורגן ומסודר חדר VIP, עם נוף לוהט, לגנבים והמחוללים של רכושינו היקר בקלאב HELL :evil:

נ.ב. ערבי מראמללה על פולו GTI מושקעת ומטופחת, זה בערך כמו לראות תל אביבי מחנה את הגמל שלו בכחול לבן ונכנס

לאספרסו-בר המקומי.

זמין 8)

• תוכן חדש...