Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חושב שאפשר למתוח את התקציב בשביל האודיסון LRX1.1, הוא שווה את זה?

אודיו קינג, אפשר קצת פרטים על המגברים? RMS/טווח מחירים/חוות דעת.

פורסם

לא הייתי הולך על ה-LRX גם מהסיבה שמדובר במונובלוק קלאס AB

וזה דיי בעייתי בהספקים כאלו על מערכת חשמל לא משודרגת

בין אם הסאב שלך מגיע עם שני סלילים של 2 או 4 אום

שני המונובלוקים שהצעתי מתאימים שניהם קלאס D

איכותיים ויעבדו ללא בעיות עם הסאב שלך.

סאנדאון

http://www.sundownaudio.com/index.php/products/item/sax-1200d.html

הרץ

http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/hertz_EP1d_tech_eng.pdf

שניהם צריכים לעלות באזור 2200 שח

היבואן של סאנדאון זה יוסי מעלית קאר אודיו

היבואן של הרץ זה דרור מאודיו סיסטם.

פורסם
לא הייתי הולך על ה-LRX גם מהסיבה שמדובר במונובלוק קלאס AB

וזה דיי בעייתי בהספקים כאלו על מערכת חשמל לא משודרגת

בין אם הסאב שלך מגיע עם שני סלילים של 2 או 4 אום .

+1 :arrow:

למרות שמדובר במגבר מעולה ולטענת אחדים אף שידוך ל IDM הוא שידוך מעולה צריך להסתכל לפעמים מעבר לאף ולהבין מה ממליצים לבן אדם.לא חסרה הדוגמה המצערת של הבחור שקיבל עצת אחיתופל וקנה את הסאב והמגבר ביד 2 ואחרי שבועיים העמיד אותם למכירה שוב ביד 2 אחרי שהבין את ההשלכות של בחירתו השגויה על תשתית חשמל ממוצעת,אם לא למטה מכך.

זהו מגבר איכותי שדורש תשתית חשמל חזקה על מנת להפיק ממנו את המירב ולא נראה לי שלשם מועדות פניו של הבחור.

לסאב הזה דרושה הגברה חזקה .נקודה! סאב מדהים שאם ישודך למגבר איכותי וחזק יותר מ1000 רמס יפיקו ממנו לעילא ולעילא.

אפשר לחבר לו מגבר מתחת להספק הסאב אבל לדעתי הצנועה זה פשוט פשע לאחר ששמעתי אותו בהגברה של רוקפורד 1500D.! ואני בכלל חובב SQ.

לא פחות חשוב.מהי ההתנגדות של הסאב שלך?

ליאור

• תוכן חדש...