Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולו שנת 2007 מהדגם הקודם מנוע 1400 85 כ"ס

ואני מעוניין להחליף פלאגים משהו יכול לעזור לי במידע איזה דגם פלאג יש לי/אני צריך להזמין?

תודה מראש לעונים!

פורסם

מתי לאחרונה הוחלפו הפלאגים ? בכדי לרכוש פלאגים מתאימים לרכב שלך אנא ציין את קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מאמין שהפלאגים של NGK.

לאחרונה החלפתי באיביזה שלי עם מנוע דומה (ה-16V). הדגם לא רלוונטי כי אלו שתי מנועים שונים.

אוכל להפנות אותך לבן אדם שמחזיק את הפלאגים במחירים סבירים ביותר. עד כמה פ"ת קרובה אליך?

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם
מתי לאחרונה הוחלפו הפלאגים ? בכדי לרכוש פלאגים מתאימים לרכב שלך אנא ציין את קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב.

דגם מנוע BUD

פורסם
אני מאמין שהפלאגים של NGK.

לאחרונה החלפתי באיביזה שלי עם מנוע דומה (ה-16V). הדגם לא רלוונטי כי אלו שתי מנועים שונים.

אוכל להפנות אותך לבן אדם שמחזיק את הפלאגים במחירים סבירים ביותר. עד כמה פ"ת קרובה אליך?

סניור נחמד שאתה מגיב אך ההודעה שלך חסרת טעם!

כל עוד אתה לא יכול לתת לי תשובה מדוייקת אין כל טעם בהודעה מסוג זה.

אני מחפש מידע ספציפי ומדוייק לגבי דגם הפלאג המתאים למנוע הספציפי הזה להמרות שיכולה להיות התאמה בין האביזה לפולו

אין זה ודאי המידע שאתה נותן פה.

אז למענך ולמען אלו שיענו לך אם אין לך את התשובה הרצויה עדיף להמנע מלתת תשובות שיכולות לבלבל.

פורסם
סניור נחמד שאתה מגיב אך ההודעה שלך חסרת טעם!

כל עוד אתה לא יכול לתת לי תשובה מדוייקת אין כל טעם בהודעה מסוג זה.

אני מחפש מידע ספציפי ומדוייק לגבי דגם הפלאג המתאים למנוע הספציפי הזה להמרות שיכולה להיות התאמה בין האביזה לפולו

אין זה ודאי המידע שאתה נותן פה.

אז למענך ולמען אלו שיענו לך אם אין לך את התשובה הרצויה עדיף להמנע מלתת תשובות שיכולות לבלבל.

ובשביל זה רציתי לשלוח אותך לבן אדם שייתן לך את מבוקשך במדויק,יודע מה,צודק.גם לנסות לעזור - זה פאסה.

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם
המק"ט הוא של ייצרן הרכב.

ייצרן הרכב קונה פלגים ממספר ייצרנים כגון: בוש,NGK ועוד.

תודה על המידע גבר

• תוכן חדש...