Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברי הפורום הנפלא הזה :)

אני עוקב אחרי המתרחש כאן כבר זמן מאד ארוך, לאורך תהליך ההתלבטות שלי בקניית רכב....

נעתי בין הרבה הרבה מכוניות בסוף ההתלבטות הייתה בין ג'ולייטה לשירוקו 2000, ובגלל שג'ולייטה הרבה יותר מיוחדת ויפה לטעמי (ופחות נפוצה) מהשירוקו החלטתי ללכת עליה, עם כל התוספות והאבזור שמגיע מהחברה.

משיקולים של נוחות (ופחות של מחיר) אני לא רוצה את גרסת התלתן-ירוק, בגלל שאני לא רוצה גיר ידני! גיר רובוטי מושלם מבחינתי, אפשר להנות קצת מ2 העולמות (לדעתי). אבל- הג'ולייטה הרובוטית חלשה, מנוע 1400 שמספק 170 כ"ס ומגיע ל100 ב-7.7, לא מספיק זריז לי.

ישר חשבתי על צ'יפ, ואז מבדיקה קצרה הבנתי שלאלפא, הסדנאות המוכרות לא מייצרות תוכנה(?)

אם זה לא נכון, אשמח לדעת איזה צ'יפ כדאי לי לשים במקרה של האלפא!

אם זה כן - מה אפשר לעשות כדי בכל זאת לקבל יותר כוח? קחו בחשבון שזה רכב חדש מהחברה, לא ארצה להפר את האחריות, או לעשות שינויים מהותיים ברכב (בגלל זה צ'יפ כל כך קרץ לי....) אשמח לעצתכם המלומדת.

דרך אגב, אני מעוניין לקבל פתיחה יותר מהירה וחזקה (להידבק לכיסא), לא דווקא תוספת למהירויות הגבוהות.

תודה מראש!!! 8)

פורסם

נהגת על הרכב? הרגשת אותו ואת הכוח שלו שאתה ישר רץ לשפר עוד לפני שבכלל קיבלת אותו?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ברור! לקחתי לנסיעת מבחן, וגם יש לי 2 חברים שאחד נוהג על ג'ולייטה כזו והשני נוהג על אלפא מיטו תלתן ירוק, עם שתיהן התנסיתי קצת.

הקטע הוא שנסעתי גם על השירוקו 2000 וגם על ההתלבטות הקודמת שלי אודי A3 2.0 (שממנה ירדתי בגלל שעוד שבוע כבר עולה קמפיין לצורה החדשה ובקיץ היא פה...) ולידם הג'ולייטה 1400 הרבה יותר חלשה.

פורסם

אתה אומר שיש למיטו או שואל? כי כן המנוע של המיטו תלתן ירוק = המנוע של הג'ולייטה שאני קונה (רק שהמיטו ידנית ואני קונה רובוטי)

פורסם

לפי מה שאני יודע אין עדיין תוכנות למנועי המולטיאייר של פיאט ואלפא. יש תוכנות למנועי הT-JET הישנים.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

ערב טוב.

כרגע סיימתי שיחה עם הטיונר שלנו מחברת "אפסולוט-אוסטריה".

לדבריו ,הם שיפרו לא מעט רכבים כאלה ,כאשר הם מעלים את ההספק לאזור ה- 200 כ"ס ומשיגים שיפור של כ 5 קג"מ במומנט !

הנסיון -חינם.

בברכה.

אי אנד איי אוטוספורט ר"ח ברוך הירש 11 בני ברק.

03-5702345

פורסם

E&A - תודה על התגובה העניינית, שמחתי לשמוע שיש תוכנת ניהול מנוע שתתאים לג'ולייטה. לכשאקבל את הרכב אבוא לביקור אצלך ונדבר!!

אם למישהו יש עוד אופציות אשמח לשמוע, אם לא- ראו את הדיון כסגור :)

פורסם

דבר אחד שאני חייב להגיד לך, והוא חשוב מאד - הנפח, אין לו תחליף !!!

דבר שני - תבדוק טוב טוב האם הגירים הרובוטים האלו מסוגלים להחזיק תוספת מומנט !!! , רמז- לא

דבר שלישי - תקרא את השורה הראשונה שוב

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

כנס לפורום מועדון אלפא וחפש את רן פידל. הוא שיפר ג'ולייטה לרמות די קיצוניות הן מבחינת מנוע והן מבחינת מערכת פליטה ושפורי מתלים ושילדה.

הכל בוצע כאן בארץ.

http://www.iaroc.org.il

מצד שני מהכרות אישית נסה גם את החברה מE&A הם שווים את זה.

באותו עניין, האם יש לאפסולוט משהו עבור מנוע ה1750 טורבו של ה159 וכמה הוא משפר? אם כן אשמח להגיע לנסיון.

פורסם
בחיפושי אחר תכנות לטובת חיסכון עבור האפסילון נתקלתי בזה:

http://fr-rtuning-shop.co.uk/index.php?_a=product&product_id=2634

מה זה תכנות לטובת חסכון, האם היצרן לא מכוון את ניהול המנוע מראש למקסימום חיסכון ברכב כמו האפסילון?

פורסם

לא בהכרח, היצרן ממש לא מכוון את הרכב לחסכון מקסימלי, מהניסיון שלי תוכנה טובה משפרת את הצריכה בערך ב10-15 אחוז, אולי אפילו יותר.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

• תוכן חדש...