Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע קראתי בעיתון המקומי שרכב שנע באותו ציר , נרדף על ידי המשטרה הפלאסטינית , אפילו הם ירו עליו כמה פעמים.

כמובן תגובת המשטרה , נפתחה חקירה בנושא.

כך שקרו הרבה מקרים כמו אלה + נסיונות לשוד שהצליחו אחרי שהנהג הוכה ללא רחם, בציר הזה.

לא בטוח שבציר כזה כדאי להא ולתת לו לעצור אותך , המקרה שמדובר באמת במשטרה הם היו כורזים ומבקשים מימני לעצור.

אדם נוסף שהיה איתי ברכב טען שבכלל היו כמה מכוניות וה "משטרה " נסעה אחרי מישהו אחר לתוך הכפר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב אז אחרי שראיתי לפני כמה ימים את ההודעה הזאת די התעלמתי ממנה, עד ששבוע שעבר נעצרתי לבדיקה \ תשאול הזוי של המשטרה בת"א ופ"ת בשעות 11-12 בלילה בשכונות מגורים שקטות. בפעם הראשונה לא היה קשה לזהות את הקורולה של הבילוש שעברו מולי ובחנו אותי ואת הרכב עם המבטעים שלהם, ואז חתכו דרך השכונה כדי לתפוס אותי ברמזור אחרי, הם נסעו אחריי 5 דקות, ואז החליטו שהם יסעו אחריי עם אורות גבוהים זזתי מהנתיב האמצעי לימני והם אחריי המשכתי עוד 2 רמזורים בנסיע רגוע בימני והם עדיין אחריי ברמזור כבר שמתי לב שיש אחריי עוד ניידת ביחד איתם ואחרי שפניתי ימינה ברמזור אחרי, כבר חיכתה ניידת עם שוטרים בחוץ שכמובן 2 הניידות שהיו אחריי עקפו אותי וחסמו אותי שאני "חס וחליילה" לא יברח להם. עצרתי בצד נתתי להם רישיונות ושיחררו אותי לשלום. ואז שוב אותו סיפור "משעשע" אתמול עם קורולה של בילוש ששוב פירססה אחריי ונסע עם אורות גבוהים בתוך שכונת מגורים, כאן כבר עצרתי בצד ישר ונתתי להם לעבור, הם העדיפו לעצור לידי וישר להגיד "משטרה תעצור" כמובן לא בכריזה אלה דרך החלון עם ניפנוף במגה לייט. לא נעים לי להגיד אבל מישוה צריך להגיד להם שאם אני כבר עומד בצד ומוציא לכם את הרישיון כנראה שאני יודע מי הם... גם פה שאלו אותי שאלות מצחיקות כמו "מה אתה עושה כאן, איך אתה מכיר את הרחוב הזה, ולמה אני נוסע משם" האירו לתוך האוטו ושיחררו אותי לשלם... לא יודע עם זה השיטה החדשה לבדוק מכוניות אבל עד שבוע שעבר 4 שנים לא עצרו אותי אף פעם ובשבוע שעבר זה קרה פעמיים ע"י קורולות של הבילוש שנוסעו אחרי וסינוורו.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

מה הסיכוי שהרכב שלך דומה לרכב של אחד היעדים שלהם באיזור??

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

בתור חובב מכוניות בעלות קונוטציה מפוקפקת (106, טנדרים מצ'וקמקים, סובארו טנדר ושאר בישין מרעין 8) ) אני כבר לא מתרגש כשעוצרים אותי, ועוצרים אותי די הרבה כל כלי עבודה בתוך ארגז, הרשיונות מסודרים יפה יפה וכל ביקורת מתוקתקת ואני ממשיך הלאה. השוטר האיזורי אצלנו כבר לא עוצר אותי, אבל משטרת תל אביב כל פעם מופתעת לראות בחור אשכנזי אש בטנדר מזדה חבוט ...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

בתור חובב מכוניות בעלות קונוטציה מפוקפקת (106, טנדרים מצ'וקמקים, סובארו טנדר ושאר בישין מרעין 8) ) אני כבר לא מתרגש כשעוצרים אותי, ועוצרים אותי די הרבה. הכלי עבודה בתוך ארגז. הרשיונות מסודרים יפה יפה. כל ביקורת מתוקתקת ואני ממשיך הלאה. השוטר האיזורי אצלנו כבר לא עוצר אותי, אבל משטרת תל אביב כל פעם מופתעת לראות בחור אשכנזי אש בטנדר מזדה חבוט ...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
מה הסיכוי שהרכב שלך דומה לרכב של אחד היעדים שלהם באיזור??

אם יש לו ראלי כחולה עם גנטים לבנים אז גבוהה... האמת בדקתי עם מישהי שאני מכיר שעובדת בבילוש והיא אמרה לי שלא משנה איזה אוטו יש לי ממש אלא בגלל שהאוטו קצת ישן הם עוצרים הרבה פעמים מכוניות ישנות לבדיקה.

אולי צריך לשטוף קצת את האוטו שיחזור ליהות מבריק... :lol:

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תוכן חדש...