Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בחזרה לביתי בשעות הליה, נסע אחריי רכב הוא לא הפסיק לסנוור ונדבק אלי כל פעם מחדש.

בשלב מסויים פשוט האצתי והתרחקתי מימנו, לאחר מכן ראיתי שהרכב מנסה להדביק אותי ומדליק אורות מהבהבים של משטרה.

הגעתי לכיכר וםניתי הוא האט הפסיק להבהב והמשיך בנסיעה רגילה , לאחר מכן פנה לרחוב אחר.

לא יכולתי להבחין בסוג הרכב מיכוון שהוא סינוור והיה חשוך מאוד.

הרכב נסע אחריי הרבה לפני שהאצתי ולא הפסיק לסנוור.

האם מדובר במשטרה או בסתם שוטר מתלהב או במשהו אחר?

האם המשטרה נוהגת בצורה זו לאכוף מהירות ?

לפי מה שאני יודע יש להם אפשרות לאכוף מהירות בשיטה זו אך הם צריכים גם לעצור ולתת דו"ח?

מוזר כל הסיפור הזה, מה אתם חושבים ?

אני גר באיזור ירושלים ויש באיזור לא מעט גניבות רכב ומעשי שוד בשלב מסויים חשבתי שאולי מנסים לשדוד אותי.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי הם חשדו בך, בדקו את פרטי הרכב ובעל הרכב לפי המספר במחשב המשטרתי,

ואחרי שראו את הנתונים המשיכו לדרכם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אולי הם בדקו את פרטי הרכב ובעל הרכב לפי המספר במחשב המשטרתי,

ואחרי שראו את הנתונים המשיכו לדרכם.

אני בטוח שלא היה מדובר בניידת של משטרת התנועה.

האם מותקנות מערכות לאכיפת מהירות גם ברכבים סמויים ?

האם האמצעים האלה מצלמים ? או שאם השוטר לא עצר אותך אז הכל בסדר ?

הכביש שנסעתי בוא מוביל גם לישוב יהודי וגם לישוב ערבי , יש סיכוי ( במידה וזה באמת שוטר ) שחשב שאני נמלט, כאשר ראה שאני פונה לישוב יהודי נרגע?

פורסם

אם הוא רצה באמת למדוד מהירות , האם הגיוני שנסע אחריי סינוור אותי כמה דקות והפעיל מהבהבים תוך כדיי?

כפי הידוע לי הוא היה צריך לעצור אותי אם רצה לתת לי דוח, כך שאם לא נעצרתי האם יש סיכוי שאקבל דו"ח ?

פורסם

קרה לי לא מזמן בדרך הביתה לאלפי מנשה רק שאותי אחרי שהוא סינוור ונדבק הוא גם עקף על פס לבן

ואחרי כמה דקות כשהגענו לשער של הישוב הם עצרו במחסום כשאני מאחוריהם וחסמו לי תמעבר , כשעצרתי 2 שוטרים

על אזרחי יצאו ביקשו רשיונות ועשו לי חיפוש ברכב במשך 20 דקות , כאילו אני מינימום מבריח נערות ליווי מדשבורד דרך סיניי.

פורסם

אני דיי בטוח שזו שיטה חדשה שלהם לעורר עצבים אצל נהגים כדי שהם יגיבו

לפני חודש חודשיים בערך נסע אחרי ג'יפ שברולט צמוד על אורות גבוהים וניסיתי להרחק ממנו והוא

המשיך להדבק לי לתחת עם אור גבוהה, הבהבתי לו עם האורות מצוקה אבל זה לא עזר

עברתי לנתיב השמאלי כדי שיעקוף אותי ואחרי זה חזרתי לנתיב הימני מאחוריו פתאום הוא הפעיל צ'קלאקה ואורות

שאני יעצור בצד וכשהוא עצר אותי הוא עוד האשים אותי שאני משחק איתו על הכביש :roll:

זה נגמר בכלום אחרי שדיברנו כמה דקות.. באמת מעניין אותי מה יש להם :shock:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אה כן, שחכתי להגיד שגם כשהאטתי הוא המשיך להצמד אלי ולא עקף

וזה לא שהיה עומס בכביש אלא רק אני והשוטר הסמוי באמצע הלילה

אז כשזה לא עזר התקדמתי ואז עברתי מאחוריו

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

במקרים כאלה אני מאט עד לרמה אפסית

בפעם שעברה שזה קרה לי היה עם משאית ונהג בדואי שחשב שאני גם בדואי (אני נוהג בסופר נאסר 97 :p )

עד שהאטתי לגמרי והוא עבר מהצד השמאלי שלי וכל זה על כביש 6, אחרי ששאלתי אותו מה הוא רוצה ושם לב שאני כנראה, לא בן דוד...אז פשוט לחץ על הגז צפצף חזק במשאית ועף....

אני ואחותי הינו בשוק ולא ממש הבנתי מה הלך שם. (הכל ב 12 בלילה).

Opel Adam S 2017

פורסם

באיזה מכוניות הם מתקינים אמצעי אכיפה כמו הדבורה?

האם במכוניות אזרחיות מותקנים מערכות כאלה, או ברכביי מתנדבים ?

חשבתי על זה, נראה לי שזה היה רכב של איזה מתנדב מתלהב שחשב שאולי אני גונב רכב ונוסע לשטחים .

שראה שאני נכנס לישוב יהודי הפסיק להבהב ?

מה כבר יכול להיות רכב שחור עם צקלקות בתוך הרכב עם פנסיי קסאנון מסנוורים שנצמד אילך באמצע הלילה ?

בכל מקרה אני האטתי ציפיתי לשמוע איזה : "עצור בצד" , להפתעתי הוא האט גם המשיך בנסיעה ולא הסתכל לכיוון שלי כלל.

לפחות היה אומר משהו ולא משאיר אותי אם שאלות .

פורסם
מה, רק אני מאט עד שהוא יעקוף ?

גם אני עושה,לדעתי השיטה הטובה ביותר,כיוון שלפעמים אנשים שוכחים שהם על אור גבוהה,ככה כשהם רוצים להבהב לך על נסיעה איטית פתאום הם מגלים שהם על אור גבוהה ומורידים לאור דרך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה, רק אני מאט עד שהוא יעקוף ?

גם אני.

מה, רק אני מטה את המתג בתחתית המראה ומפסיק להסתנוור?!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ואני יום לילה בהיר אחד נסעתי אחרי איביזה שנסעה עם אורות ערפל שסינוורו אותי הבהבתי לו כדי שיכבה את האורות, וזה לא עזר.

shaulc

אולי זה מה שהיה?

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תוכן חדש...