Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במראה המקורית אצלי ברכב נדלקת מערכת נגד סינוור, אני לא יודע על איזה עקרון זה עובד אבל זה עובד טוב, זה הופך את האורות ליותר צבע ירוק וזה לא מסנוור, אוטומוטית בעת הצורך

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

רשום לו בחתימה על איזה רכב מדובר...

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם
היום בחזרה לביתי בשעות הליה, נסע אחריי רכב הוא לא הפסיק לסנוור ונדבק אלי כל פעם מחדש.

בשלב מסויים פשוט האצתי והתרחקתי מימנו, לאחר מכן ראיתי שהרכב מנסה להדביק אותי ומדליק אורות מהבהבים של משטרה.

הגעתי לכיכר וםניתי הוא האט הפסיק להבהב והמשיך בנסיעה רגילה , לאחר מכן פנה לרחוב אחר.

לא יכולתי להבחין בסוג הרכב מיכוון שהוא סינוור והיה חשוך מאוד.

הרכב נסע אחריי הרבה לפני שהאצתי ולא הפסיק לסנוור.

האם מדובר במשטרה או בסתם שוטר מתלהב או במשהו אחר?

האם המשטרה נוהגת בצורה זו לאכוף מהירות ?

לפי מה שאני יודע יש להם אפשרות לאכוף מהירות בשיטה זו אך הם צריכים גם לעצור ולתת דו"ח?

מוזר כל הסיפור הזה, מה אתם חושבים ?

אני גר באיזור ירושלים ויש באיזור לא מעט גניבות רכב ומעשי שוד בשלב מסויים חשבתי שאולי מנסים לשדוד אותי.

"מעשי שוד"ועוד על כביש בנסיעה יחסית מהירה...נישמע הזוי אנחנו לא בטקסס(אשמח להוכחה אחרת)

ב.קרה לי פעם מקרה על כביש עתלית לכיוון תל אביב סיטרואן C5 נדבק אלי חשוב לציין שהייתי עם טלפון ביד ועל הנתיב השמאלי(קורה גם לי לפעמים)הנ"ל נידבק אלי הרים צק'לקה על הדשבורד הסתכל במבט זועף ונתן גזייה ע"כ בכל אופן דעתי היא שהוא ניסה לבדוק אם אתה נילחץ ומגיב בצורה מחשידה

פורסם
במראה המקורית אצלי ברכב נדלקת מערכת נגד סינוור, אני לא יודע על איזה עקרון זה עובד אבל זה עובד טוב, זה הופך את האורות ליותר צבע ירוק וזה לא מסנוור, אוטומוטית בעת הצורך

זהו "דימר" שפועל על עקרון אלקטרוכימי. כלומר, העברת זרם חשמלי דרך חומר שמצוי בתוך המראה וגורם להכהייתו ולכן להכהיית המראה ומניעת הסנוור. ברכב שבו האפשרות אינה קיימת, יש להטות את המתג בתחתית המראה. הדבר מטה שכבה (לעתים כמה שכבות) של זכוכית פנימית שנמצאת בתוך המראה ולכן גורם לאור חזק שמסנוור וחודר דרך שכבת הזכוכית העליונה, ולכן מחזיר אותו לכיוון התקרה. התוצאה היא (ברוב המקרים) מניעת הסנוור וגם בתנאים של אור יום זה יכול לתת תמונה "נקיה" יותר. בשילוב עם פתיחה רחבה של מראות הצד - לא מסתנוורים!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

נשמע מוזר מאוד.

לדעתי אם חשדת יכלת להאט בעזיבת גז עד לעצירה בשוליים ולראות אם הוא עוצר גם, ולהתקשר למשטרה אם כן.

פורסם

רק לי הסיפור נשמע כמו איזה ערס מתלהב,

שסנוור אותו, ושהוא האיץ הערס האיץ גם כן, ואז כדי להפחיד סתם הדליק את הצ'קלקות(יש הרבה כאלה שסתם מתקינים את השטות הזו) ואז אחרי כמה דקות/שניות כיבה, והמשיך לדרכו?

אני מניח שאם זה היה שוטר הוא היה עוצר אותך שואל בודק מציק ומשחרר אותך לדרכך.

פורסם

אם אכן מדובר על ניידת "רגילה" ולא תנועה, שחיפשה חשודים באיזור, יותר סביר שהדליק אור גבוה כדי שיוכל לקרוא את מספר הרישוי שלך בקלות, וכדי לנסות לראות יותר טוב מה מתרחש בתוך הרכב (כמה אנשים בתוכו, וכו').

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הכי טוב להאט ולתת לאידיוט לעבור ובאם הוא לא מבין אז מחכים לרמזור.שם כל אידיוט מאותת באורות הגבוהים כשהרמזור מתחלף לירוק ואז הכל בסדר.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

חבר החליט יום אחד שנמאס לו והתקין זרקור עם אלומה צרה עם לד בעצומה גבוהה (30 וואט~), אנשים מפסיקים לסנוור אותו די מהר כשהוא מהבהב איתו. לא שאני מאשר כאלו דברים, אבל זה אפקטיבי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
חבר החליט יום אחד שנמאס לו והתקין זרקור עם אלומה צרה עם לד בעצומה גבוהה (30 וואט~), אנשים מפסיקים לסנוור אותו די מהר כשהוא מהבהב איתו. לא שאני מאשר כאלו דברים, אבל זה אפקטיבי.

איפה הותקן?

the london underground is not a political movement

• תוכן חדש...