Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזו מכונית אתם מעדיפים?  

200 הצבעות

1. 1. איזו מכונית אתם מעדיפים?

• שברולט ספארק
      7
    • סיטרואן C1
      13
    • פיאט פנדה
      25
    • יונדאי i10
      11
    • קיה פיקנטו
      34
    • פיג'ו 107
      12
    • רנו טווינגו
      38
    • סיאט Mii
      6
    • סקודה סיטיגו
      13
    • סוזוקי אלטו
      7
    • טויוטה אייגו
      11
    • פולקסווגן אפ!
      23

פוסטים מומלצים

פורסם

ותיקי הפורום בוודאי זוכרים את "סקרי הקבוצות" שלוו ב"סקרי dynasty" הידועים, שהגיעו לשיאם בסקר המקררים הגדול .

ובכן, אחרי סקרי הקבוצות של 2004 וסקרי הקבוצות 2 של 2006, ברוכים הבאים לגלגול החדש של סקרי הקבוצות, מודל 2012! (ואו, איך שהזמן טס).

המשימה פשוטה מאוד - בחרו את המכונית שאתם מעדיפים מבין המתחרות. זו יכולה להיות המכונית הכי יפה לדעתכם, הכי טכנולוגית או הכי מעניינת - מה שבא לכם. אתם מוזמנים גם להגיב ולספר לנו מדוע בחרתם דווקא בה. הבחירה מוגבלת למכונית אחת לכל גולש, אז ביחרו בחוכמה!

ונתחיל, איך לא, עם הקטגוריה שפשוט לא הייתה קיימת בסקרים הקודמים - רכבי מיני. שימו לב שחלק מהמכוניות כאן עדיין לא נמכרות בארץ (או אפילו בחו"ל) אבל צפויות להגיע לכאן השנה. למשל נמצאות כאן שלוש האחיות C1, 107 ואייגו, שבדיוק עברו מתיחת פנים. הסיטרואן והטויוטה צפויות להצטרף לפיג'ו שכבר משווקת מזה זמן מה. בנוסף יש את שלישיית הקונצרן אפ!, מיי וסיטיגו שאמורות להצטרף לקראת אמצע-סוף השנה. בנוסף, רנו שוקלים להביא את הטווינגו החדשה, אז גם היא נכנסת למשוואה, וכמובן הפיאט פנדה החדשה שתגיע בעוד כמה חודשים לארץ.

תודה ל-netcarshow.com על התמונות...

בחירה נעימה!

שברולט ספארק

chevrolet_spark.jpg

סיטרואן C1

citroen_c1.jpg

פיאט פנדה

fiat_panda.jpg

יונדאי i10

hyundai_i10.jpg

קיה פיקנטו

kia_picanto.jpg

פיג'ו 107

peugeot_107.jpg

רנו טווינגו

renault_twingo.jpg

סיאט MII

seat_mii.jpg

סקודה סיטיגו

skoda_citigo.jpg

סוזוקי אלטו

suzuki_alto.jpg

טויוטה אייגו

toyota_aygo.jpg

פולקסווגן אפ!

vw_up.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הן רובן נראות מאוד דומות (אני מניח שקשה להיות יחודי כשיש לך כ"כ מעט גודל לעבוד איתו) אבל הטווינגו הכי יפה.

האלטו הכי מכוערת, אבל על זה אין סקר

the london underground is not a political movement

פורסם

אתם ממש לא חייבים לבחור לפי מראה חיצוני. זו לא הסיבה ששמתי את התמונות. בכלל, במכונית כזו לטעמי מראה חיצוני הוא שני לכל מאפייני הפרקטיות: חסכון, גודל חיצוני, מרחב פנימי, קלות תפעול וכדומה. אבל אם כבר מדברים על מראה, אז בואו נכנס פנימה (איפה שזה באמת חשוב). לטעמי, המכונית המרשימה ביותר כאן מבפנים היא דווקא... פיאט.

Fiat-Panda_2013_800x600_wallpaper_8b.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
בואו נכנס פנימה (איפה שזה באמת חשוב). לטעמי, המכונית המרשימה ביותר כאן מבפנים היא דווקא... פיאט.

לקחתי נסיעת מבחן על הפנדה היוצאת וכל הפלסטיקה מתחת לידית ההילוכים סתם בולטת, מפריעה לרגליים ובאה על חשבון מקום איחסון לדברים כמו ארנק,טלפון,מפתחות,טישו

the london underground is not a political movement

פורסם

בחרתי באלטו, אומנם צפוי מכיוון שאני משוחד, אבל הסיבה העיקרית הינה הבאה: סוזוקי אלטו הייתה סנונית הראשונה בחזרתן של מכוניות עירוניות קטנות, זולות וחסכוניות למדינתינו.

רק אחריה התחיל היבוא של 107 ו-C1, ספארק ופיקאנטו. אומנם פאנדה הייתה גם לפניה, אבל במחיר גבוהה משמעותית!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

גם אני כמו הבחור שמעלי בחרתי באלטו הלבנה, מכיוון שאני משוחד (הזמנו לאחותי אחת כזאת אוטומטית).

אך הטווינגו מאוד אטרקטיבית מבחינה ויזואלית, בשילוב עם מנוע קצת יותר גדול מהממוצע משלימה חבילה כמעט מושלמת.

הבוז לך.

פורסם
הסקודה זה האופציה הכי פחות מגעילה מבין כולן, אז כנראה שהייתי לוקח אותה.

גם זה משהו - לבחור מכונית בגלל שהיא הכי פחות מגעילה... אגב, אם כוונתך לעיצוב חיצוני אז מה דעתך על בדיקת ראייה? :-P:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אה, כן... פשוט כשהגבתי הייתי בלי המשקפיים.

עכשו אני עם, ופתאום כל היופי התגלה לעיניי.

או שלא. :puzzled:

אני בכלל לא מתחבר לכל ז'אנר ה"רבע אוטו" הזה.

וגם שום דבר פה לא באמת יפה בעיניי, הרוב פה נע בין "מחריד ביותר" לבין "נסבל אך גורם לכאבי עיניים". הסקודה עוד איכשהו חמודה.

הייתי קונה לעצמי אחת כזאת רק אם כל שאר קטגוריות הרכב היו נכחדות כמו הדינוזאורים והג'וקים האלה היו היחידים ששרדו.

V5

פורסם

אייגו \ 107 \ C1 - לא אוהב את הקונספט.

פולקסווגן אפ \ סיטיגו \ MII - אם כבר מדברים על מקררים.

I10 \ ספארק \ פיקנטו - חסרות פרופורצייה.

אלטו כבר עייפנו לראות.

הדילמה היא בין הטווינגו החדשה שנראית לא פחות ממצויין לבין הפנדה (שכבר ראיתי תמונות מוצלחות מאלה). על נועזות וחדשנות הייתי מעניק את התואר לפנדה על שלל המוטיבים הריבועיים. כחבילה כוללת הטווינגו יותר עושה לי את זה. לארוז לי אחת בסגול בבקשה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

C1. כי תמיד רואים איזו הברקה, או ניצוץ קטן, בסיטרואנית. גם אם זה רק הסמל ;-)

התלבטתי קצת עם הטווינגו, אבל העדפתי לבחור מבין אלה שכבר כאן, ולא מבין אלה שאולי תהיינה כאן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני בכלל לא מתחבר לכל ז'אנר ה"רבע אוטו" הזה.

וגם שום דבר פה לא באמת יפה בעיניי, הרוב פה נע בין "מחריד ביותר" לבין "נסבל אך גורם לכאבי עיניים". הסקודה עוד איכשהו חמודה.

הייתי קונה לעצמי אחת כזאת רק אם כל שאר קטגוריות הרכב היו נכחדות כמו הדינוזאורים והג'וקים האלה היו היחידים ששרדו.

חלילה, לא טענתי לרגע שיש כאן מכוניות באמת יפות. אם כי כמה מהן חמודות למדי. אין צורך להתחבר לז'אנר הקטנות, אני פשוט מתפלא שדווקא הסקודה מצאה חן בעיניך. הגריל שלהן הוא אמנם טעם נרכש (אני לא סובל אותו) אבל הפליאה היא בעיקר כי למעט הגריל, הפנסים הקדמיים והפגוש, היא והסיאט כמעט זהות (האפ! טיפה שונה, אבל גם היא מאותה פלטפורמה).

ושוב אני מזכיר - לא חייבים לבחור אותן בגלל היופי...

בכל מקרה, אל דאגה. בקרוב יגיעו גם סקרים על מכוניות שלמות ולא רק רבעים :wink:

לא נהגתי או ישבתי באף אחת מהן - עדין מותר לי להצביע? :oops:

כמובן. גם אני לא נהגתי או ישבתי ברובן. חלקן אפילו לא בארץ. אתה מוזמן להצביע פשוט לזו שהכי מושכת אותך. יודע מה - תצביע למי שהיית רוצה לנהוג בה ראשונה, אילו כולן היו מונחות לפניך לנסיעת מבחן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...