Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה מדה מארקר מהיום חושפת מספר גדול בהרבה ממה שחשבנו עד עכשיו (דובר על עשרות בודדות של אלפים):

http://www.themarker.com/dynamo/new-models/1.1611808

אשמח אם מישהו יחשוף מאילו דגמים יש את העודפים הגדולים ביותר, כדי שנוכל לדעת היכן הבטן הרכה של היבואנים.

כמו כן מי שצפוי לקבל רכב חדש ,מומלץ שיבדוק טוב כמה זמן הרכב שלו "חיכה" בנמל.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שהיבואנים ואו חלקם לא קלטו את המצב , ולא רק שלא המשיכו והעמיקו את ירידת המחירים, אלא אף העלו...

מציע לחדול מהזמנת רכבים חדשים , לתקוע אותם 4-5 חודשים עם מלאי ומימון גבוההה, ולתת להם לרדוף אחרי הלקוח.

פעם אחת ולתמיד צריל ללמד את היבואנים הללו לקח כואב דרך הכיס.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זה מראה את גודל האטימות והחזירות של אותם מונופולים.

אני מקווה שהציבור רק ימנף את זה, לירידת מחירים ע"י צרכנות נבונה.

פורסם

זה כנראה מסביר מדוע בזמן האחרון מגיעים אלינו רכבים חדשים עם פגמים חמורים בצבע.

מדובר במגוון רחב של יבואנים ולכן אין טעם לנקוב בשמות...

פורסם

לפני חודש פורסם 60,000, פתאום זה נהיה 100,000 ?! איפה בדיוק אתם חחושבים שמאחסנים 100,000 מכוניות ?! בנמלים עם עלות של 5$ ליום אחסנה ? או בבונדד של היבואן בשטח של 5000 מ"ר ?! ומי שילם על 100,000 מכוניות שזה כמחצית מהכמות שככל הנראה תימכר כאן במהלך 2012 ... אל תאמינו לכל מה שאיזה בעל עניין מדליף לאיזה עיתונאי רכב שבולע כל פיתיון :roll:

פורסם
כנראה שהיבואנים ואו חלקם לא קלטו את המצב , ולא רק שלא המשיכו והעמיקו את ירידת המחירים, אלא אף העלו...

מציע לחדול מהזמנת רכבים חדשים , לתקוע אותם 4-5 חודשים עם מלאי ומימון גבוההה, ולתת להם לרדוף אחרי הלקוח.

מסכים עם כל מילה!

ולמי שלא מאמין ל"בעל העניין", אותו בעל ענין הוא סמנכ"ל UMI שגם לו יש כמה אלפים טובים של רכבים במגרשים, וממש לא נראה לי שיש לו אינטרס לנפח את המספרים האלה, אם כבר אז להיפך.

פורסם

רק פרייארים קורעים את הניילונים, צרכן ממוצע ונבון מחכה שנתיים שלוש שתיספג ירידת הערך הגדולה ואז מתפנק ברכב כמעט חדש בחצי מחיר . :-P

פורסם

מספיק לעבור ליד המגרשי אכסנה בנמל אילת כדי לראות מזדות למינהן וסוברואים ועוד שוכבים תחת שכבת אבק עבה מאוד לא של יום ולא של יומיים כדי להבין שיש ליבואנים מכוניות שהם פשוט לא מצליחים להעיף.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
רק פרייארים קורעים את הניילונים, צרכן ממוצע ונבון מחכה שנתיים שלוש שתיספג ירידת הערך הגדולה ואז מתפנק ברכב כמעט חדש בחצי מחיר . :-P

אחרי שנתיים זה לא חצי מחיר זה אולי 25-30 אחוז פחות מהמחיר כחדשה.

ואתה מקבל רכב בלי אחריות ושאתה לא בדיוק יודע מה ומי עברו עליו...

לא שאני לא תומך בגישה שלך גם אבל יש פה שני צדדים למטבע.

פורסם
אם היה דבר כזה, לא היינו צריכים לחכות...

בגדול אתה צודק , אך תמיד יש פסי ייצור של מכוניות שאתה מודה ל-ה' שיש אחריות.

סתם לדוגמא: עיין ערך תיבת ההילוכים של הסופרב 2009 (בן דוד שלי החליף ממסרה ועוד 2 רכיבים שאני לא זוכר בדיוק מה הם , עלות הנזק הוערכה כ-50,000 ש"ח:?) ויש עוד הרבה דוגמאות

דרך אגב סתם חריג שמצאתי,המחיר המבוקש על קיה פיקנטו משומשת בת חצי שנה בלוח יד2 עולה כמו חדשה מהיבואן.:shock:

ובלי קשר ליצאים מהכלל כפי שהזכרתי לעיל , יש יתרון גדול מאוד בלקנות רכב חדש (וכמובן שאני מדבר על רכב ששומר על הערך שלו בצורה סבירה) , שאתה יודע בדיוק מה עבר על הרכב מהיום שהוא יצא מהחברה ושהוא קיבל טיפולים נאותים ובזמן.

פורסם

נכון שמגיע להם על החזירות שלהם, אבל אם נראה למישהו פה שזה מה שיפגע בהם, אתם טועים. ונכון שהם יתחילו להוריד מחירים וינסו למכור ולהעיף את המכוניות כמה שיותר מהר, אבל עדיין, כמות הכסף שהיבואנים מגלגלים בשנה היא עצומה, ולפי דעתי הם לא ממש ייפגעו. להפסיק להיות חזירים - לא נראה לי שזה יקרה אי פעם. עד שחשבנו שיש יבואן אחד, שכביכול מביא מכוניות סבירות עם אבזור נדיב מאוד במחירים עוד יחסית שפויים ליבואנים אחרים, גם הוא העלה מחירים. על מה ולמה? לא יודע. כי נכנס ינואר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...