Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מדובר על קורולה מודל 95. החלפתי את המצבר לפני כחודשיים, כשגם אז הוא נגמר לאחר כ3 ימים ללא שימוש.

אני כרגע עם רכב נוסף, והקורולה לא כל כך בשימוש, אם אני משאיר אותה שלוש ימים בלי להתניע המצבר נגמר. מה יכול להיות הבעיה?

החלפתי דיסטריביוטור לפני כחודש, אולי יש לזה קשר לבעיה?

שאלה נוספת,

ניסיתי עכשיו לחבר כבלים מהרכב השני לקורולה ואני לא רואה שום סימן לזה שהוא מקבל חשמל.

יש דרך לבדוק שהכבלים האלה עובדים בכלל? קניתי אותם לפני כחודשיים בהום סנטר ב90 ש"ח, הם נראים עבים.

עריכה: פרט נוסף ששכחתי להזכיר, הרכב נשאר בשלוש שבועות האחרונים ללא שימוש, אולי צריך להטעין אותו בדרך אחרת?

תודה מראש!

פורסם

קרוב לודאי שקימת משיכת זרם גם כשהמתג הנעה סגור, בדוק איזה מערכת מושכת זרם מהמצבר ונטרל אותה.

בדוק כבלי עזר להתנעה לא לפי עובי הכבל אלא לפי עובי חוטי הנחושת בתוך הבידוד. קימים בשוק כבלים שהחוט בתוכם דק מאד והבידוד מאד עבה, כבלים אלה לא מסוגלים להעביר את הזרם הדרוש.

בברכת הנותן מקבל

פורסם

יש דרך לבדוק מה מושך זרם?

הסתכלתי על האורות/מזגן/סטריאו כולם כבויים.

בקשר לכבלים כשקניתי אותם הבחור בחנות טען שהם מספיקים להרבה יותר מהנפח מנוע של הרכב שלי (1600/2000).

הם גם עולים קצת יותר מהכבלים הזולים שמוכרים באוטודיפו ב30 שח.

פורסם

גם לי קרה מקרה דומה בפיאסטה,אחרי שני מצברים והמון בזבוז זמן אצל כמה חפרים

הגעתי למישהו שזיהה זליגה למערכת ההזעקה(למרות שהיא מעולם לא פעלה) הוא ניתק אותה,ומאז הכל עובד פיקס

פורסם

ערב טוב !

נתחיל מהעריכה שלך בסוף ששינתה את התשובה ,רכב שעומד שלושה שבועות ברוב המקרים יהיה חייב טעינה חיצונית למצבר ,

מציע לך לפנות לחשמלאי על מנת שיטעין את המצבר ויבדוק את תקינות הטעינה ברכבך וכמו כן יוודא שאין זליגה (משיכת מתח בזמן שהרכב כבוי ) משום גורם חשמלי ברכב .

הכבלים הנמכרים במחירים זולים של כמה עשרות שקלים בד"כ לא עושים את העבודה ! כמו שחברים אחרים ציינו יכולת העברת המתח לוקה בחסר .

ערב טוב

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ

מצברי שנפ/B]

פורסם

נשמע הגיוני העניין של הזליגה.

התקשרתי עכשיו לגרר, הם מביאים מכונאי שבתקווה יצליח להניע את הרכב, אני אסע איתו לחשמלאי.

תודה לכולם.

פורסם
הכבלים הנמכרים במחירים זולים... יכולת העברת המתח לוקה בחסר

יכולת העברת המתח היא מצויינת. הבעיה היא ב(חוסר) יכולת העברת זרם. גם חוט דקיק יכול להעביר מתח גבוה ללא שום בעיה.

אני מצפה ממי שחותם כ"מומחה למצברים" שידע מה ההבדל בין מתח לזרם.

סליחה על הנימה התוקפנית, אבל לדעתי זה פשוט לא מתקבל על הדעת - כמו מורה לחשבון שיכתוב 7+8=16.

דני

פורסם

דני, לא חייבים להיות תוקפנים בזמן שמתקנים טעות של חבר פורום. אני בטוח שזו טעות בזמן ההקלדה ולא טעות של חוסר ידע.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

דגש נוסף:

פריקה עמוקה ובוודאי מלאה כפי שקרה ברכבך, מספר פעמים, מקצרת משמעותית את אורך החיים של המצבר.

תקן התקלה במהרה ואם תישנה הגב מייד

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם
יכולת העברת המתח היא מצויינת. הבעיה היא ב(חוסר) יכולת העברת זרם. גם חוט דקיק יכול להעביר מתח גבוה ללא שום בעיה.

אני מצפה ממי שחותם כ"מומחה למצברים" שידע מה ההבדל בין מתח לזרם.

סליחה על הנימה התוקפנית, אבל לדעתי זה פשוט לא מתקבל על הדעת - כמו מורה לחשבון שיכתוב 7+8=16.

דני

אין שום טעות יועץ שנפ בהחלט צודק, כיום נמכרים כבלים פשוטים ,זולים עם 0 בדיקות איכות לפעמים החיבורים בין

הכבלים לצבתות רעועים כל כך עד שנוצר מפל מתח אמיתי ועקב זאת ההתנגדות גדולה יותר ואכן זורם פחות זרם מכפי שזקוקים לו.

אני באמת לא מבין על מה ההתקפה אני בהחלט מברך את החבר החדש בפורום ובטוח שיש לו ויהיה לו מה לתרום מידיעותיו.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

דני, לא חייבים להיות תוקפנים בזמן שמתקנים טעות של חבר פורום.

אתה צודק, וחשבתי כמה פעמים לפני שכתבתי, אבל כמו שאמרתי - מי שחותם בשם "מומחה" לא יכול לקבל הנחות.

אני בטוח שזו טעות בזמן ההקלדה ולא טעות של חוסר ידע.

יתכן בהחלט, אבל שוב - מומחה שמייעץ לציבור צריך לדייק. כמו בדוגמה שאמרתי, תלמיד שאומר לפני הכיתה "7+8=16" וקופצים עליו, יכול להגיד "נו, טעיתי, אז מה". אבל מורה לחשבון לא יכול לומר כך.

אין שום טעות יועץ שנפ בהחלט צודק

אנא קרא שנית את דברי.

אני באמת לא מבין על מה ההתקפה

לא התכוונתי "להתקיף", וגם התנצלתי מראש, אבל פשוט לא הצלחתי לנסח תיקון ברור בצורה עדינה. אתן עוד דוגמה כדי להסביר למה "קפצתי" כך: בספר אמריקאי ללימוד מכונאות (רמת בי"ס מקצועי) שקראתי, מצאתי כתוב "זרם של 1.5 וולט". עם כל הכבוד, מספר כזה אי אפשר ללמוד, כי אי אפשר לסמוך על שום דבר שכתוב בו.

וזאת הייתה הכוונה שלי: לתקן את הטעות כדי שלא יהיה מצב שאי אפשר לסמוך על הנאמר.

אני בהחלט מברך את החבר החדש בפורום ובטוח שיש לו ויהיה לו מה לתרום מידיעותיו.

גם אני, ואני חוזר ומתנצל על הנימה התוקפנית - מטרתי הייתה לתקן טעות, לא שום דבר אחר.

דני

• תוכן חדש...