Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הלכתי היום לבדיקה לצורך מכירת רכב

בבדיקה נרשם:

"ליקויים בעלי משמעות נמוכה: פגיעה קורה אורכית קדמית, הוחלפו חלרי מרכב דופן ימיןת מעות+לחיצות+ שריטות תיקוני פח וצבע"

הבנתי שמדובר בפגיעה בשלדה למרות שהבוחן אמר שהמכה קטנה...

עד כמה דבר כזה משפיע על ערך הרכב ומה ההשלכות לגבי בטיחות וכדומה?

תודה מראש למומחים

פורסם
שלום לכולם,

הלכתי היום לבדיקה לצורך מכירת רכב

בבדיקה נרשם:

"ליקויים בעלי משמעות נמוכה: פגיעה קורה אורכית קדמית, הוחלפו חלרי מרכב דופן ימיןת מעות+לחיצות+ שריטות תיקוני פח וצבע"

הבנתי שמדובר בפגיעה בשלדה למרות שהבוחן אמר שהמכה קטנה...

עד כמה דבר כזה משפיע על ערך הרכב ומה ההשלכות לגבי בטיחות וכדומה?

תודה מראש למומחים

שלום,

פגיעה בקורה יכולה להיות גם עקב מדרכה או הרמה של האוטו עם ג'ק באגרסיביות... אם מדובר בג'יפ אז בכלל זה יותר נפוץ.

לעניין הבטיחות אין השלכות, לעניין המחיר נסה להוריד במחיר כי זה סך הכל נשמע רע בהגדרה ובעתיד מי שיקנה ממך גם יחשוד כפי שאתה חושד.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

יש מדירג של חומרת הפגיעות:

1. משמעות שולית

2. משמעות נמוכה

3. משמעות בינונית

4. משמעות גבוהה

כפי שהוסבר למשמעות נמוכה אין חשיבות בטיחותית כי אם סחירותית.

תוריד כמה זוזים מהמחיר כי כך יעשה גם מי שיקנה ממך את הרכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא הייתי לוקח את העניין כל כל בקלות.

הלקוח הישראלי נרתע ממכוניות עם ליקויי שלדה מכל הסוגים.

חוץ מזה לא כתבת באיזה רכב מדובר, אם מדובר סתם לדוגמה במאזדה לנטיס שהוא רכב נפוץ ואפשר למצוא בקלות אחר בלי הפגיעה אז עדיף לוותר על הרכב אבל אם מדובר ברכב ישן יחסית שמחירו נמוך או ברכב נדיר ומיוחד כדאי לשקול קניה בכפוף להורדה במחיר.

בהצלחה.

פורסם
יש מדירג של חומרת הפגיעות:

1. משמעות שולית

2. משמעות נמוכה

3. משמעות בינונית

4. משמעות גבוהה

כפי שהוסבר למשמעות נמוכה אין חשיבות בטיחותית כי אם סחירותית.

תוריד כמה זוזים מהמחיר כי כך יעשה גם מי שיקנה ממך את הרכב.

עידן

עידן תיקון קטן ברשותך. אין משמעות בינונית. רק שולית, נמוכה וגבוהה.

שולית- שריטות, פגושים מקולפים וכו'.

נמוכה- החל מדפיקות קלות, צביעה או החלפה של חלקי מרכב ועד קצה שלדה כמו פה- פגיעה בקורות ו/או עמודים.

גבוהה- פגיעה בגג (כמו בנזקי ברד למשל..), שילדה ( יש הגדרות של עד/מעבר לנק' ריתום מתלה, חלודה שממש יש חורים בפח וכו'- כל אלה יכנסו במשמעות גבוהה.

כך שיכול להיות משמעות נמוכה על שריטה שנצבעה וירשמו תיקוני מרכב ואז זה לא ממש משמעותי, ויכול להגיע עד פגיעה בקורות או החלפה של כמה חלקי מרכב- ועדיין יהיה משמעות נמוכה. לכן, כל בדיקה לגופה וחשוב לראות מה מפורט בה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אני לא הייתי קונה. זה לא מהרמה עם ג'ק. זו תאונה. הוחלפו חלקי מרכב. בשביל הכסף שלי - אני דורש לקבל תמורה מלאה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...