Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך כתבה שפורסמה ב WALLA כאן :arrow:

הרכבים תדלקו בתחנת הדלק של הסינמה סיטי ולאחר מרחק קצר נתקעו בכביש.

יתכנו שיבושים בתנועה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין יהיה לדעת האם הדלק מזוהם, או שמיכלי הדלק באדמה נפרצו וחילחלו אליהם מים.

במידה והאפשרות השניה נכונה המשמעות היא שכל הקרקע בסביבת התחנה מזוהמת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מסכים עם אחת התגוביות:

יתכן שהיום מילאו מהמכלית סולר במקום בנזין, למרות שקשה לי להאמין שדבר כזה קורה.

מקווה שהפעם יבדקו לעומק מה היה, ויוסקו מסקנות כלליות יותר!

פורסם

אני ממש לא בא להצדיק את התחנה/עובדים או כל מי שקשור, אבל יכול להיות שלא סגרו טוב את המכסים של המיכלים וגשמים חדרו פנימה. זו רק השערה. מעניין לדעת איך זה יגמר בסוף ומה יהיה עם כל אותם הנהגים שתידלקו.

פורסם
המכלית שמה סולר ב95

אני עובד שם אז אני יודע

אין איזה נוהל שפורקים סולר לפני 95?

מסכן המתדלק שחתם על טופס הפריקה...

פורסם
המכלית שמה סולר ב95

אני עובד שם אז אני יודע

אז ככל הנראה יש לך יום חופש מחר - התחנה נסגרה.

בכל מקרה אם זה כך מדובר ברשלנות, ובעל התחנה צריך לתקן את כל הנזקים במכוניות שנפגעו, גם אם זה להחליף מנוע.

פורסם
המכלית שמה סולר ב95

אני עובד שם אז אני יודע

הכינו "קוקטל" רציני, מקווה שבעל התחנה ביטח את עצמו.

תודה על העדכון.

ידוע לך על עוד רכבים שנפגעו מלבד ה 40 שפרסמו?

ל'

פורסם
אני ממש לא בא להצדיק את התחנה/עובדים או כל מי שקשור, אבל יכול להיות שלא סגרו טוב את המכסים של המיכלים וגשמים חדרו פנימה. זו רק השערה. מעניין לדעת איך זה יגמר בסוף ומה יהיה עם כל אותם הנהגים שתידלקו.

עד כמה שאני יודע, נהוג בתחנות דלק לערוך בדיקות תכופות של נוכחות מים בדלק בימים גשומים כמו היום.

או שמישהו שם לא עשה את זה, או שבאמת המשאית פרקה קוקטייל.

פורסם

שלום רב !

ברשותכם אתיחס להיבט הטכני בכתבה שלא מדוייקת בלשון המעטה, ואני די תמה על האי הדיוק בכתבה שאחד מחבריה הם קובי ליאני (עורך אתר וואלה רכב)המוכר כאמין, וכמדומני הוא גם חבר בפורום זה:

וכוונתי לחלק המצוטט הבא בכתבה:

ברגע שמים חודרים למערכת ההזרקה של המנוע, הם מסבים נזק רב למשאבות. אם הם חודרים לחלל השריפה – הצילינדרים – עלולה להיווצר תופעה המכונה נעילה הידראולית. ברגע זה, בוכנת המנוע מנסה לדחוף בו זמנית אוויר, דלק ומים (חומר שלא ניתן לדחיסה) ולמנוע נגרם נזק מכני כבד.

לחלל תא השריפה לא חודר מים, אלא דלק מהול במים, החלק של המים קטן יחסית, והוא אכן לא נשרף, אך הוא הופך לקיטור בתא השריפה, ונפלט בתור עשן לבן וסמיך מצינור הפליטה, ולכן לא יכול לגרום לנעילה הדרוסטטית(בציטוט מוזכרת המילה הדראולית, שא לא נכונה), אם כי אין כל ספק שמים גם בכמות שולית לא מוסיפה בריאות למערכת ההזרקה, לצילנדרים , למזרקים, למסנן הדלק שנסתם, ולרות רבות נוספות.

הנזק הוא לא שולי, אך הפצוי מובטח כי כל התחנות הדלק מבוטחות על חדירות מים, וצפויות לתביעה משפטית, ואני צמניח גם לסכנת סגירה, או לאבוד לקוחות רב , בתקופה הקרובה, אם וכאשר יתברר שבדומר במהילה מכוונת, שאני מטיל בה ספק רב.

השאלה נשאלת איך במדינה עם חורף יבש, קצת זרזיפי מים חודרים לטנק דלק הטמון באדמה, מבלי שנערכה במקום הגנה מפני חדירת מי גשמים?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
השאלה נשאלת איך במדינה עם חורף יבש, קצת זרזיפי מים חודרים לטנק דלק הטמון באדמה, מבלי שנערכה במקום הגנה מפני חדירת מי גשמים?!

בברכה

צביקה

צביקה תודה על ההסבר.

יש מספר דרכים שבהם מים יכולים לחדור:

1. מים הוכנסו בכוונה למיכל על ידי חבלה.

2. מיכלי הדלק נפרצו. (במידה והתחנה ישנה ולא מבצעים ביקורת איטום למיכלים).

3. הדלק שהובא לתחנה מהול.

עד כמה שכרגע ידוע על ידי הפרסום של העובד בתחנה כאן שכנראה לא היו ערניים מספיק ונוצר "קוקטיל" במיכלים.

ל'

• תוכן חדש...