Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה טוב...

לא שמתי אותו על הבולם שלי (באופניים, 140 מ"מ של בולם אבל עדיין אותו עיקרון, לא?) מכיוון שלחברים שלי התפתחה אחרי החורף לחות + עובש שם, דבר שגרם למחזירי שמן לשבוק חיים בטרם עת.

בנוסף, אתה לא רואה מה הולך מיתחת (בינינו, במה פעמים נראה לך אתה תוריד ותבדוק מה קורה מיתחת?). מיתעצלים לנקות מיתחת וכו'...

גם בוץ שניספר ומיתייבש מיתחת לכיסוי עלול לפגוע במחזירי שמן.

בגדול, יש כאילו "פאטנטים" גם לבולם האחורי (שוב, באופניים) שחובקים את הקפיץ של הבולם (וניסגרים ע"י סקוטש).

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מומלץ לשים גרבי בולמים לכלים שנוסעים הרבה בחולות, זה מונע מאבק וחול לפצוע את שפת המחזיר שמן של הבולם.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

המוצר הזה טוב מאוד,

אבל יש שתי בעיות איתו.

אחרי תקופת מה של רכיבה הוא אוגר מתחתיו גרגירי חול, אשר כמובן מוצאים את דרכם

למחזירי השמן, לכן דווקא למי שרוכב דיונות זה לא מומלץ, אבל לימות החורף

למי שרוכב בבוץ, אז כן.

כמו כן, יש גרבים אורכות וקצרות, עדיף לקחת את הקצרות, כי אתה יכול להפוך אותן למעלה

ולנקות את הג'יפה שהצטברה מתחת, דבר שבארוכות מאוד לא גוח לביצוע.

• תוכן חדש...