Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחורנה צצה אצלי בעיה באוטו שהאימובלייזר הפסיק לעבוד.

הוא מקבל מתח, הוא כן מזהה כאשר מכניסים קוד לא נכון, ונותן צליל חיוי של קוד לא נכון. אבל אם אני מכניס את הסוויץ למצב ON בלי להכניס את הקוד הנכון, הוא עושה צפצוף כל כמה שניות אבל הרכב בכל זאת מניע.

כאשר אני מכניס את הקוד הנכון הוא נותן צפצוף של ביפ ולא צליל רגיל של אישור הקוד, וגם במצב הזה הרכב מניע פשוט האימבולייזר לא מצפצף.

ההתקנה שלו התבצע בארץ לפני קניית האוטו, לכן הגיוני שזה התקלקל מהר כ"כ.

השאלה שלי איזה אופציות יש לי לבדוק מה הבעיה שלו? ניסיתי להחליף קוד וזה לא נותן לי.

נכנסתי למוסך והוא מציע לי רק להחליף את העלוקה. לדעתי זה יהיה סיפור יקר אז אני מעדיף לעשות את זה לבד.

תודה לכל העוזרים

• ספונסר פורום
פורסם

אין הרבה דברים שאתה יכול לעשות לבד במקרה הזה. ברוב המקרים זה אכן נגרם בגלל תקלה במנגנון ההשבתה של הקודנית (מה שאתה קורא לו עלוקה). תגיד תודה שהיא נתקעה על מצב התנעה ולא במצב ניתוק, אחרת היית נתקע ולא יכול להניע בכלל.

בכל מקרה כדאי לך לפתור את העניין במהירות כי ללא קודנית תקינה הביטוח שלך אינו תקף במקרים של גניבה. אם חוקר של הביטוח יגלה שידעת שהקודנית לא עובדת והמשכת לנסוע, לא תקבל זיכוי.

בכל מקרה, מתקיני מערכות מיגון כמו רדיו-סנטר או כולבוטקס יוכלו לפתור לך את הבעיה בעלות נמוכה יותר מאשר מוסך כללי.

פורסם

נראה שהיתה בעיה בעבר שהרכב לא הניע בגלל הניתוק/עלוקה, או אז ביצעו גשר (קצר) על חוטי הניתוק ולכן האוטו מניע גם כאשר אינך מקיש את הקוד.

יש לבדוק בפוליסת המקיף של הרכב, ככל שקיימת כזו, מהי דרישת המיגון / לחילופין לבדוק עם סוכן הביטוח, ככל שנדרש מיגון, לקבל טופס בדיקת מיגון ולגשת למתקין מקצועי מאושר ע"י חברת הביטוח לאישור קיום ותקינות המיגון.

בברכה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...