Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירוקו 1.4 160 כ"ס אחרי חיפוש :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חרשתי את שלל הפורומים ועדיין לא הגעתי להחלטה סופית, מתוארים הרבה מקרים על מנוע שלא איחר הצתה דוטנציה ומנועים שהחזירו את נשמתם לבורא עולם,

אני נורא חושק בדגם הספציפי הזה 1.4 160 גם בגלל זמינות הכוח שיש בו לעומת ה122 וגם בגלל הפער במחיר בין 2000 ובכל זאת שומרים על המראה המדהים הזה.

האם עדיין קיים סיכון שמנוע יילך מוקדם מן הצפוי, הרבה מוקדם ?

למה לשים לב ?

אני נורא מפחד מהדגם הזה אבל מצד שני נורא חושק בו במיוחד עכשיו שהתקציב מאפשר.

אבל בכל זאת אם הסיכון גבוה מידי אשמח לשמוע על אלטרנטיבות אחרות והנוקדה היא על חסכון בדלק (תדלוק 95) וצריכה שלא תעלה על 1-12

וכמובן לשמור גם על המראה היותר מיוחד (איביזה יורדת מהפרק)

בתודה מראש לעוזרים :)

פורסם

תראה העניין נטחן עד דק בפורומים והדעות חלוקות, בגדול אין מתנות חינם אם תידלקת דלק פחות איכותי יש סיכוי לבלאי מוגבר של המנוע כמה אין לי מושג. אני יודע שמנועי הtsi עברו עידכוני תוכנה במהלך חייהם כדי שיתאימו יותר לאקלים ולדלק הישראלי, אך לא אוכל להגיד לך אם זה גורם נזק או לא כי שני אנשים שאני מכיר עם שירוקו 160 מתדלקים 98. אבל אני מאמין שאחרי העדכון תוכנה האחרון המנוע יוכל לעבוד עם 95 .

בלי קשר שמור על הרכב, תן לו להתחמם בבוקר, אל תקרע אותו בהתחלה וחכה דקה לפני כיבוי, עם טיפולים בזמן, חלפים מקוריים ונוזלים איכותיים אני מאמין שהמנוע ישמר לאורך זמן שיהיה בהצלחה

פורסם
חרשתי את שלל הפורומים ועדיין לא הגעתי להחלטה סופית, מתוארים הרבה מקרים על מנוע שלא איחר הצתה דוטנציה ומנועים שהחזירו את נשמתם לבורא עולם,

אני נורא חושק בדגם הספציפי הזה 1.4 160 גם בגלל זמינות הכוח שיש בו לעומת ה122 וגם בגלל הפער במחיר בין 2000 ובכל זאת שומרים על המראה המדהים הזה.

האם עדיין קיים סיכון שמנוע יילך מוקדם מן הצפוי, הרבה מוקדם ?

למה לשים לב ?

אני נורא מפחד מהדגם הזה אבל מצד שני נורא חושק בו במיוחד עכשיו שהתקציב מאפשר.

אבל בכל זאת אם הסיכון גבוה מידי אשמח לשמוע על אלטרנטיבות אחרות והנוקדה היא על חסכון בדלק (תדלוק 95) וצריכה שלא תעלה על 1-12

וכמובן לשמור גם על המראה היותר מיוחד (איביזה יורדת מהפרק)

בתודה מראש לעוזרים :)

האיביזה ירדה מהפרק, אבל מה לגבי הלאון?

אמנם לא מדהימה חיצונית כמו השירוקו, אבל עדיין מעוצבת מדהים לטעמי וגם יעילה יותר. כמו כן - אני חושב שהעיצוב הפנימי של הלאון יותר ספורטיבי משל השירוקו, שכן השירוקו בפנים ממש כמו גולף וללא סממנים ספורטיביים מובהקים.

במחיר זול יותר ממה שתכננת אתה יכול לקבל את הלאון 1.8 160, שכנראה תהיה מהירה יותר מהשירוקו 1.4 160.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עניין המהירות פחות חשוב ועל כן העיצוב של הלאון נורא עממי לפחות בשבילי.

אני יתחיל לחפש שירוקו שנעה לכיוון ה20K ללא שום בעיות אני מאמין שתמשיך לשרת נאמנה !

פורסם

אין לך מה לחשוש, הכל זה סיפורים.

אני אגיד לך בדיוק מה היה הבעיה.

במעבר בין הסופר לטורבו המחשב לא היה מתקן הצתה לכן היו צילצולים(במידה ואתה לא מבין את המושג-הפיצוץ נוצר מהדחיסה של הדלק ולא מהניצוץ של הפלאג, מה שגורם לרעידות בתוך הצילנדר).

המנועים לא באמת היו "הולכים", היו נוצרים חורים בבוכנות ובמוסכים במקום להתחיל להתעסק היו מזמינים מנוע קומפלט מגרמניה.

כל השירוקו ומנועי ה1.4 בעלי ה160 כ"ס עברו עידכון תוכנה שפותר את העניין, אבל כולם! כל רכב שנכנס לטיפול חויב לבצע את העידכון, ככה שאין לך מה לדאוג בנושא.

תשתדל לשמור כאשר אתה מניע לחכות עד שהשמן יתחמם לפני שאתה מתחיל "ללחוץ", לבצע טיפולים בזמן, לבדוק שתמיד יש שמן ומים והכל יהיה בסדר.

אני מאוד מרוצה מהרכב מהמנוע(יש לי את השירוקו כבר שנה וחצי והיא עברה כבר 60 אלף קילומטר).

Got To love It

• תוכן חדש...