Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר פרסמתי מודעה בקשר למערכת, מי שקרא, אז בסוף רכשתי ECLIPSE 7200 MK2 :-D

כרגע אני עומד בפני התלבטות בבחירת קומפוננט.

בראשית רציתי לקחת HERTZ HI-ENERGY HSK165.

היום קבלתי 2 הצעות:

1) AUDISON AV-K6 עם סאב שלהם AV-12

או

2) HERTZ HI-ENERGY HSK165 עם סאב שלהם HX300D

כרגע לא משנה המחיר.

קומפוננט וסאב יחוברו למגבר AUDISON LRX4.1K.

חיווט מתח, קבל ו-RCA גם יהיה מבית AUDISON.

יש למישהו רעיונות?

דימה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

תלוי מה אתה מחפש?!

האודיסון יש לו מיד באס מעולה טוייטר מפורט ונעים בקיצור סאונד חם ונעים. הסאב מאוד מדוייק הבאס שלו רך ומשתלב מצויין עם המיד באסים.

ההרץ גם להם מיד באס מצויין הטוייטר שלהם קצת פחות מלהיב מהאודיסון, אבל נשמע גם הוא מעולה הטוייטר הוא 25 מ״מ לעומת 28 מ״מ של האודיסון. הסאב של ההרץ מדויק גם הוא הוא קצת יותר עוצמתי אך הבאס בו יותר ״קשיח״ מהאודיסון.

בקיצור שני הסטים שציינת הם מעולים הכל עניין של טעם ומה אתה מחפש.

הייתי ממליץ לשקול LRx 5.1k ולהגביר אקטיבית את תנצל את האלמנטים בצורה אחרת לגמרי.

כמובן שגם ב 4.1 זה ישמע מדהים.

פורסם

הווצ'ה ממוקם מעט מעל ההיי אנרג'י, הוא סט בעל אופי מעט יותר עדין מההרץ.

אין דרך טובה יותר להחליט מלשמוע בעצמך, הייתי ממליץ לך להגיע לאחד המפגשים בשישי הקרוב ולשמוע את הסטים בעצמך. יהיו שם גם עוד הרבה סטים, יכול להיות שתאהב יותר K2P או מורל הייבריד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

איזה ז** , מחר אני לא יוכל להגיע למפגש. אם זה היה טיפה יותר מאוחר...

בנתיים אני בכיוון של AUDISON.

למרות שלא שמעתי אותו, הנתונים מאוד דומים לנתונית של הרץ, אבל המבנה טיפה שונה.

הקונסטרוקציה של מימברנה בהחלט אמורה לתת צליל יותר מדוייק וזה מה שהם טוענים באתר.

מי יודע למי יש את הסט והסאב של AUDISON כדי לשמוע? (בצפון)

דימה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

אני שמעתי את הווצ׳ה ברכב של חבר, ושאלתי את עצמי למה אנשים משקיעים כל כך הרבה כסף בזבל הזה. חתך לי את האוזניים, בלשון המעטה.

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם

החבר שלך כנראה לא יודע לעבוד עם הסט נכון.

אתה מוזמן לבוא לשמוע אני מכיר מספר אנשים עם הסט הנ"ל שמרוצים ממנו מעל הגג

הוא סט מדהים ואין לו כמעט מתחרה בתווך המחירים הנ"ל אני אישית היה לי אותו והוא הוחלף רק עקב שדרוג לאח הגדול THESIS.

פורסם

אפילו בלי לשמוע אותם אני בטוח שהמשפט "חתך לי את האוזניים, בלשון המעטה." לא במקום :roll:

אני בטוח שהסט מצוין, פשוט לא יודע מי בין השנים יותר טוב.

יש מישהו בצפון שיהיה אפשר לשמוע?

פורסם

כן, חשבתי על זה, רק שזה בנתיים לא מתאים לתקציב שלי.

אפשר להגביר עם AUDISON 5.1 אבל המחיר שלו לפחות באלף שקל יותר.

אולי עם הזמן אני אמצא ברחוב כסף שיספיק לי לסאב ואז אני אעבור לביאמפינג :lol:

פורסם

בכל מקרה תודה על הצעה. רק שהוא לא בתקציב שלי :-(

אני מחפש באיזור 2200-2400 ש''ח, שזה מחיר סביר בשביל 4.1K.

פורסם

הווצ'ה סט מדהים, צריך לדעת לעבוד איתו כמו שצריך.

לאחר מספר ניסיונות, עם מספר כיוונים בMS8 וקצת תיקוני אקולציה עם ELI_I אני יכול להגיד שהסט הזה הפיל לסתות.

מומלץ בחום!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...