Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסכימים או לא, ה-80%+ מס על רכב חדש וה-50%~ מס על דלק מציקים לנו קצת יותר מאשר 1000 שקל אגרת רישוי בשנה.

בונא אתה לא יורד לסוף דעתי, אולי תוריד אוי סליחה תדאג להוריד לנו את המסים האלה.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקשיבו טוב, מה שאני יעשה או לא זה עניין שלי, אבל מה כל אחד שווה שיבין לבד, כאשר אינו רוצה להלחם על זכויותו.

לא רק שעשו לי אבל, אז גם אינם רוצים לתקן שגיעה.

ואתם כנראה מליונרים אם אתם משלמים ושותקים, או מפחדים להלחם על זכויותכם.

פורסם

אתה כנראה לא מבין שאתה מתנהג כמו לקוח של הבנק למסחר שמתלונן על העמלת שורה, אבל מתעלם מכל הכסף שאתי אלון רוקנה לך מהחשבון.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אין שום בעיה עם כבישי אגרה, ההיפך, הם נותנים שירות ואני מאוד בעד.

בהונג קונג דווקא אין מיסוי גבוה אבל הכבישים בארץ טובים בעשרות מונים ובכלל הכבישים בארץ ממש לא רעים כמו שמתאמצים לעשות מהם.

לפותח השרשור,

אני יכול להבין את כוונתך וכעסך, אבל כמו שכתבו לך, לפעמים צריך לעשות חשבון על מה שווה להשקיע אנרגיה ועל אילו מלחמות רצוי לוותר מכיוון שאתה לא הולך לנצח אותן.

תבלע את הגלולה ותמשיך הלאה, עד כמה שכואב לך לקרוא את זה ולי מציק לכתוב את זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
שלום חברי אוהבי המכוניות, הפעם נושא מעניין וחשוב מאד שרבים לא מכירים והוא ממש מקומם!

אז ככה אני היום קיבלתי שיחה עצבנית ביותר מיפה ומי זאת יפה? היא האחראית במשרד הרישוי על האגרות (לא מבינה כלום ברכב, תותחית בניירת וכל המסביב)

דיברה איתי מאד יפה והקשיבה לכל הטענות שלי ואז אמרה "מה מספר הרכב, אני יעלה נתונם על המחשב כך שאני ידע על מה אנחנו מדברים".

מי איתי.

יפה היא אישתו של חבר טוב שלי,אם היית פונה אליה בנושא שהוא לא שאלה רטורית או שלא קשור לקושיות של פסח היית נוכח להכיר את כמה זוהי עובדת מקצועית מהזן הנדיר ,תתפלא לדעת אילו גלגלים היא סובבה ועזרה לאנשים שנפלו קורבן למטחנות הבירוקרטיה.

Gn'f'R

פורסם

אני מבין את ההתקוממות שלך, ביחס לשאר המיסים שמשלמים כאן זה עוד בסדר "הבסדר".

זה כמו המס על הדלק ומיסים ישירים שרוב הציבור כן משלם.

תצא מנקודת הנחה שיש המון אוכלוסיות שלא משלמות מיסים כלל, במידה ויורידו את המיסים הישירים כדוגמת האגרת רדיו \ טסט \ דלק.

המדינה תצטרך לקחת כסף ממקומות אחרים והנטל יהיה מאזרחים שומרי חוק שמשלמים מיסים כדין.

יחסית לסטודנט יש לך הרבה זמן פנוי אם אתה מתעסק עם זה :)

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

קודם כול יפה הייתה נחמדה והיא כן הסבירה לי הכל, אבל היא לא נתנה תחושה היא מבינה במוטוריקה ורכב.

דבר שני אין בעיה לשלם אגרת רדיו, הבעיה שהקשר בין אגרת רישוי שנתית לאגרת הרדיו הוא מקרי ביותר.

לפחות הייתי יכול לקבל את האגרה בסכום של 880 ש"ח ואז אני כמה חודשים מכתב שבו אני מקבל שובר לשלם את אגרת הרדיו אחרת הרכב לא יכול לנוע על הכביש.

את זה עוד הייתי יכול להבין אבל לקשר משהו שלא קשור לחלק המכאני לאגרת הרישוי השנתית?

וגם כל הסכומים שדורשים מאיתנו בעת חידוש הרשיון נגיד לדוגמא 1000 ש"ח כפול מספר הרכבים שיש על הכביש, כבר הינו אמורים לקבל תשתיות וכבישים כמו בגרמניה.

פורסם

היסוטריה.

פעם היית משלם את אגרת הרישוי , ואם היה לך רדיו ברכב היית משלם בנוסף גם את אגרת הרדיו.

חחחחח אמר הישראלי המצוי אני אדפוק את השלטון.

וכאשר בא לטסט פירק את הרדיו מהרכב ואחרי הטסט הרכיב מחדש. פעולה שנעשתה קלה יותר עם הופעת מקלטי רדיו נשלפים.

חחחחח אמר השלטון , עכשיו תשלם בין אם יש לך רדיו בין אם אין לך.

ואז בא יהודי ואמר אין לי רדיו ואני לא רוצה לשלם והגיש בג"ץ.

הרכב של 7 שופטים ( הרכב מורחב ביותר דרך אגב ) דן בסוגיה ופסק ברוב של 6 נגד 1.

יש רדיו אין רדיו צריך לשלם.

ואת דברי הסיכום של המתנגד הבאתי באחת מהודעותי הקודמות.

ןלגבי הערתך האחרונה , אולי אתה צודק אבל משקיעים כאן לא מעט בתשתיות .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אולי תפסיק כבר לדבר על דברים שאינך מבין בהם? :evil:

לפחות היית מגבה את מה שאתה כותב בנתונים אמפיריים - ניחא. אין לך מושג מה הן הכנסות המדינה ממיסים המוטלים תחבורה ונגזרותיה, אין לך מושג לאן הכספים הללו הולכים וזה עדיין לא מונע ממך להתבטא בנחרצות כאילו עברת על כל המאזנים של משרד התחבורה.

אני לא טוען שאני יודע יותר ממך, אבל מצד שני אני גם לא יצאתי בהצהרות כאלה.

לגבי אגרת הרדיו: בעבר באמת היה מדובר בתשלום נפרד שהיה על כל בעל רכב לשלם, ולהביא את האישור יחד עמו למבחן השנתי. במקרה זה מדינת ישראל דווקא באה לקראת האזרח, ובמקום לטרטר אותך בין שני מקומות שבהם צריך לשלם בנפרד (אגרת רדיו ואגרת רישוי), איחדו לך את זה לתשלום אחד.

אם אתה רוצה לצאת למחאה שתהיה גם רצינית, אני מציע לך להתחיל לאסוף נתונים ולעבד אותם לפני שאתה פותח את הפה, כי מה שיצא לך עד עכשיו זה בעיקר שטויות מעורבבות בטונות של בולשיט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם כל אחד פה משלם בממוצע 1000 ש"ח, יש למדינה בערך 2.5 מיליארד ש"ח בשנה.

אתם יודעים מה עושים עם זה?

האמת היא שלא הרבה...

לדעתי צריך לשים את הכסף הזה ישירות לשיפור תשתיות אבל האמת היא שבמיוחד בתחום התשתיות אלו סכומים מזעריים.

פורסם

לכל הידענים

תקראו כאן על ההוצאה לתשתיות תחבורתיות לפני שאתם כותבים את השטויות שלכם

http://www.iroads.co.il/content/%D7%94%D7%AA%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%91-%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-2011-2016

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
קודם כול יפה הייתה נחמדה והיא כן הסבירה לי הכל, אבל היא לא נתנה תחושה היא מבינה במוטוריקה ורכב.

.

היא לא אמורה להבין במוטוריקה של רכב בשביל זה יש את הבוחן (אותו דדוש שהיית אצלו) היא אמורה להבין בטפסולוגיה.

מה גם שטענתך לא קשורה למוטוריקה אלא לחקיקה .

זה כמו שתבוא על הראש של המתדלק על מחירי הדלק.

למה אתה לא רוצה לדבר על תשלום אגרת הטלויזיה לרשות השידור בעוד אתה מחובר לכבלים? כנראה שעוד לא הגעת לזה...

תפתח עצומה על מחירי הסימילאק והחיתולים- אני איתך.

אך צר לי לשתף אותך בדעתי -רכב זו מותרות בפעם האחרונה שבדקתי .

להבא תשריין 100 ש"ח בצד כל חודש אל תוך מעטפה שעל גביה תרשום "אגרת רישוי שנתית". זה יעזור לך מאוד.

Gn'f'R

פורסם

אתם טוחנים פה אבל מפספסים את הנקודה.

זה לא הקרב של פותח השרשור על 100 הש"ח, שחשוב כאן. חשובה כאן התנהלות המדינה.

ומעניין שיש כאן סנגורים רבים למדינה. בקצב הזה, ואם הכל נכון, צודק ומותר, אין לנו צורך במחצית מהודעות הפורום שעוסקות כאן בכמה יקר, כמה, לא בסדר, וכמה לא הוגן כל נושא מיסוי הרכב פה במדינה.

ולא, רכב הוא ממש לא מוצר מותרות. אנחנו עוד לא צפון קוריאה. אנחנו מדינה מערבית. במדינה מערבית הזכות להתנייד ממקום למקום אינה פריביליגיה. על אותו בסיס גם קוטג' הוא מותרות, מה קרה, לא תחיה אם תאכל גבינה לבנה וירקות במקום? אני לא מכיר אף אחד שימות אם לא יאכל קוטג', ובכל זאת כנראה שלמשפחות רבות זה לא "מוצר מותרות". אגב גם דני ובמבה הם סופר מוצר מותרות אם אין לך ילדים קטנים...

כן, מזיז לי ועוד איך שאני צריך לשלם פעמיים על אחזקת פאקינג רכב ישן, כי אין לי כסף לחדש? למה שאתה תשלם פעם אחת על בדיקת טסט במכון ואני פעמיים? רק כי אני עני? למה לעזאזל אני צריך פעמיים אישורי בלמים? כי אני עני אז מגיע לי עונש?

ולא לכל הרוחות. אני לא יכול לוותר על רכב כי זה מוצר מותרות!!! תנסה אתה לעלות עם שני תינוקות בני חודש ועגלת תאומים לאוטובוס ואז אתה וגאוני משרד התחבורה תדברו סינית. אבל הבעיה היא שלאף אחד (כולל כותב שורות אלו) אין את הביצים לעשות שום דבר חוץ מאשר לשבת על התחת מול המחשב ולילל כמה מר גורלנו.

אהה, סליחה, לפני שיגיבו כאן בכל מיני יציאות אישיות , אז זה בסדר חבריה. אני מהצד של ה"עשירים". יש לי גם רכב פרטי וגם ליסינג שאנ ייכול להרשות לעצמי. הגאלאנט שלי עומדת כבר חודשיים בלי טסט וזה לא מזיז לי.

אני לא מ"עניים ההם" שבאמת צריכים להתנייד יומיומי עם רכב ישן כי אין להם כסף (למי שלא הבין את הציניות שבדבריי...)

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...