Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים.

אני מחפש חומר שמפחית או מעלים רעשים מגיר רגיל.

קיימים בשוק הרבה סוגים של תוספי שמן לגיר, אני נואשתי מלחפש וחשבתי אולי מפה תגיע הישועה.

אני מחפש תוסף או חומר שעובד ובדוק שהוא מעלים רעשים של מיסבים בגיר.

אשמח לקבל שם של חברה וחומר (אני כבר שנים מחפש חומר שעובד).

תודה.

פורסם

אני לא מכיר תוספים מהסוג הזה, אבל ההגיון אומר שכל תוסף מקצר את חיי הגיר.

הגיר בלוי? משפצים או מחליפים. תוספים זה בבחינת כוסות רוח למת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר אני מודע לזה.

אני באמת שואל את המכונאים שביננו אם הם נתקלו בתוסף לגיר רגיל.

אני אישית ניסיתי כמה תוספים, שפשוט אפשר להגיד (כוס מים למת).

השאלה היא.

האם יש משהו בשוק שאולי לא שמעתי עליו?

פורסם

תוסף לשמן של קסאדו (שדובר עליו כאן בשרשור אחר) יכול לעזור להשקיט ממסרה רועשת ולהחליק את עבודתה. זה לא יחזיר לממסרה את נעוריה או ימנע ממנה לשבוק (אם היא קרובה לכך) אבל זה יכול לעזור.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

היה על זה שרשור לפני קצת זמן, אבל אם כבר יש פולדין בממסרה - אל תוסיף קסאדו בטרם תחליף שמן, כיוון שהתוספים הללו אינם אוהבים זה את זה. אינני יודע מדוע, אך הפולדיין פוגע ביעילות של הקסאדו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...