Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו ספייס 2004, מבול בעיות חשמל

gilads00
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי, יש לי פונטו 2004 אוטומט.

בתוך כמה שבועות נפלו עלי תקלות שלא יצא לי לתקן בגלל עניינ חו"ל, עבודה וכו'. התקלות הן - נוריות של שתי כריות אוויר נדלקות ולא נכבות, צופר שלא עובד, ונורית הגה כוח נדלקת עם הגה קשה עד שמכבים את האוטו, והבעיה נעלמת למספר ימים.

הבנתי שכריות אוויר וצופר - משמעות הדבר היא בעיה בסליל. כמה עולה תיקון של זה? אני חוזר על השאלה - כמה ע ו ל ה ?

האם ההגה גם יכול להיות קשור לאותה בעיה? כמה עולה לתקן דברים כאלה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון תבדוק שחיבורי המצבר, ההדקים, נקיים מליכלוכים ושהם סגורים היטב על קטבי המצבר.

שנית, כדאי לטפל בנושא בהקדם כי מדובר בבעיות בטיחותיות. (ההגה לא אבל עדיין תקלה בזמן נסיעה זה לא נעים).

....וזה לא "מבול בעיות" אלא בדיוק שתי בעיות שונות שאולי קשורות אחת לשנייה. אני חוזר - לא מ ב ו ל אלא שתיים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חולק עליך לגבי בעיית ההגה שהיא בעיה לא בטיחותית.

לצערי הרב מניסיון על פיאט פונטו 2004 שהאכילה אותי אין ספור מרורים, באחת מנסיעותי השיגרתיות ובאמצע כיכר, ההגה החשמלי החליט שהוא מפסיק לתפקד, התקשח וגרם לי להיזרק לכיוון המידרכה בצורה חדה מאוד.

למזלי ולמזל הסובבים אותי, הייתי במהירות איטית והצלחתי לבלום לפני שפת המדרכה עצמה ושתי הולכות רגל שהיו עליה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חכה אני בדיוק מתקשר למוסך המורשה, הוא יפתח פה יוזר ויענה לך.

מה דעתך פשוט להיכנס למוסך לאבחון של התקלות ולגלות כמה הן עולות, במקום לנסות לעשות דיאנוזה דרך הפורום?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד, אדון פורמוהוליק, מישהו ביקש ממך דיאגנוזה?

הדגשתי את השאלה שלי בשביל מתלהמים כמוך, שאלתי כמה זה עולה, כי מדובר בבעיה מוכרת בפונטו המדוברת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה "הבנת". כל הכבוד לך.

רק שהבעיה מההגה יכולה להיות מנוע הגה, שעלותו 600 ש"ח, וגם חיישני הגה, שהמשמעות היא החלפה של כל המוט בעלות של 4000 ש"ח.

אז הנה התשובה - תחליף הכל. 4000 ש"ח לבעיית ההגה.

לגבי הסליל, תחכה לתגובה נוספת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...