Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי רוצה לקבל ייעוץ לגבי בחירה של מגבר שיוכל להחזיק על עצמו מערכת שלמה שכוללת 2 זוגות קומפוננטים + סאב.

יש סיכוי למצוא חיה כזו במסגרת מחיר של 1100 ש"ח + - ?

על הדרך הייתי רוצה גם לשאול אם שילוב של 2 קומפוננטים וסאב הוא מקובל, כי בפורד פוקוס אין מקום לרמקולים במגש האחורי.

תודה מראש,

בר.

פורסם

השילובים הנפוצים הם 2 זוגות רמקולים או זוג קומפוננט וסאב בשילוב עם מגבר 4 ערוצים.

לרוב מומלץ להתחיל מקומפוננט קדמי, סאב ומגבר 4 ערוצים, ובמידת הצורך- להוסיף אחוריים על ההגברה הפנימית של הר"ד.

אם החלטת שמתאים לך משהו אחר- זה אפשרי וקביל.

יש מגבר חמישה ערוצים של JBL שעולה לא רחוק מהמחיר שציינת. הוא יכול להגביר 2 קומפוננטים וסאב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

srool,

א. מה הדגם של המגבר המדובר?

ב. נראה לך שסט אחד של קומפוננט יפיק עוצמה מספקת?

ג. ההגברה הפנימית של הר"ד יכולה להחזיק רמקולים אחוריים באיכות גבוהה?

אוף טופיק,

אתה אותו srool מתקופת MEGAS?

עריכה:

אתה מדבר על ה-JBL דגם: GTO5355 ?

פורסם

1. כן, הדגם הוא GTO5355.

2. סט אחד של קומפוננט מוגבר כראוי ומותקן כראוי יכול להפיק עוצמה טובה מאוד, מספיק בשביל לשמוע די חזק, אם כי נתקלתי בכמה וכמה אנשים שזה לא מספיק להם והם צריכים עוד סט מאחור כדי להגיע לעוצמה גבוהה יותר.

3. ההגברה הפנימית של הר"ד לא חזקה ולא איכותית. אך קח בחשבון שאם באיכות עסקינן- רמקולים אחוריים רק יגרעו מן האיכות הכללית, הם יוסיפו עוצמה, אך יהרסו את הבמה ויצרו לרוב פיקים בתדרים מסוימים. מה שכן, הם נצילים יחסית לקדמיים (שסד"כ קטנים יותר) ולכן הם יתנו סוג של "השלמה" לסט הקדמי, לא באותה העוצמה כמו הסט הקדמי, אך בעוצמה שמיעה יחסית אליו.

כן, srool מ MEGAS, קלטתי אותך מההודעה הראשונה, רציתי לשאול קודם :)

פורסם

אז אם כבר בקומפוננטים עסקינן, יש לך המלצה לקומפוננט איכותי שיפיק לי עוצמה מספקת בהתחשב בעובדה שאני כנראה אשים רק סט אחד? התקציב הוא 500-600 ש"ח?

פורסם

גם אני חתרתי לכיוון הטמפו בטווח המחירים הזה...

אם כבר זרמנו על כלל המערכת אז מה אתם אומרים על הפאנלים האלה:

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=CX501&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap&lang=he

או הגירסא הזולה יותר ללא הBT:

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=CX201&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap&lang=he#

מישהו שמע עליהם? יכול לתת את דעתו מבחינת איכות? כיוונים נוחים?

המלצות אחרות יתקבלו בברכה, ורצוי במחירים נמוכים יותר מאלה שציינתי למעלה!

עריכה:

אם אפשר גם חוות דעת לגבי המגבר : Rockford R3004 ואיך הוא לעומת ה JBL GTO1004 ?

פורסם

הטמפו איכותי וטוב, והוא ההמלצה שלי עד 500 ש"ח. אם הוא יספיק? זה רק אתה תוכל לדעת.

ה JBL GTO הוא רמה אחת מעל הרוקפורד R3004, הוא מקביל לסדרת ה P400.4.

הפאנלים שבחרת הם בגודל 2DIN, קח זאת בחשבון.

פורסם

אני יודע שהם 2DIN וזו בדיוק הסיבה שבחרתי בהם.

הם יוכלו להתאים לי במקום המערכת המקורית של הפורד פוקוס ( CD6000 ), או שאני אצטרך לקנות גם קופסא מתאימה?

פורסם

חיליק איזה עתיק אתה.

צריך לפתוח פה תת פורום מגה.

אני זוכר את הימים שאמי וסרול ניהלנו את פורום חומרה.

בקיצור אתה בכל מקרה תצטרך מתאם.

מגבר עדיף לקנות יד 2,כי יש להם בלאי נמוך אם בכלל וככה אתה יכול לקנות מגבר ברמה יותר גבוהה.פאנל אני היתי קונה קלריון cz500 או מכשיר מקביל של אלפיין, קומפוננט טמפו.

עדיף לקנות סט אחד ולא 2 מאחורה תשאיר את המקוריים בכל מקרה אתה בקושי שומע אותם אם בכלל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

טוב אז הוזמן מתאם לקופסא בגודל 2DIN שיתאים לפוקוס שלי, אמור להגיע בתוך שבועיים.

בכל אופן אני יודע בערך מה הכיוון שלי, וכל שנותר הוא לבחור פאנל, וכאן אני בדילמה רצינית.

מצד אחד יש את ה Clarion CZ501A שמגיע עם BT ועולה 1000 ש"ח.

מצד שני יש את ה- Clarion CX201 שמגיע ללא BT, הוא בגודל 2DIN ויכול לשבת לי פיקס על הדש בורד, אך עולה 1400 ש"ח.

( לא תהיה בעיה להלביש רדיו דיסק רגיל על הקופסא 2DIN שהזמנתי נכון? מקס' ישאר חלל ריק ופתוח מתחת למכשיר. )

פורסם

כמוני כמוך, גם אני נמשך מאוד ל-CX501 אך המחיר קצת מרתיע אותי.

אני מאמין שמפה אני כבר אעשה חושבים עם עצמי ואגיע להחלטה הכי נכונה עבורי ועבור התקציב שלי.

תודה רבה רבה לכל מי שעזר!

נתראה בהמשך כשיהיו לי עוד שאלות בנושא, או שאפרסם את הפרוייקט.

• תוכן חדש...