Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעסה!

נשפך שמן מכונות על המושב האחורי. לא המון, אבל מספיק..

לא רואים כלום, אבל אם יושבים שם - אוי ואבוי...

יש פיתרון?

דרך לספוג את השמן מהמושב? לנטרל אותו בפנים?

דוד.

פורסם

לי קרה עם שמן של דג מרוקאי של לפני קידוש (גרוע יותר משמן מכונות). יש שטיפות מיוחדות שעולות בסביבות ה300 ש"ח לניקוי המושבים.

פורסם

קודם כל תנשום!

אח"כ תרגע,

ולבסוף תחשוב בהגיון,

לי נשפך על המושב האחורי באחד מהרכבים הקודמים שלי שמן מסריח שהפקק של הגלון לא היה סגור טוב,

ונשפכה כמות! מה עשיתי? (ותעשה גם אתה!)

הרתחתי ליטר וחצי מים בקומקום, ערבבתי אותם עם שני פקקים של מרכך כביסה, ועוד שני כפות של אבקת כביסה,

ערבבתי טוב, ושפכתי על נקודת השמן, קירצפתי את זה טוב טוב, ואח"כ שאבתי הכל עם שואב אבק תעשייתי 3 מנועים,

אח"כ שפכתי עליו קצף לניקוי שטחים ונתתי לקצף לעבוד לילה שלם, יום למחרת שאבתי את הכל והמושב היה כמו חדש!

אולי אני קצת הגזמתי - אבל לך על זה!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אפשר לפזר טלק :arrow: במקום בו השמן נשפך.

הטלק סופח אליו את הנוזל.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אפשר לפזר טלק :arrow: במקום בו השמן נשפך.

הטלק סופח אליו את הנוזל.

בהצלחה.

ל'

טלק??? על זה עוד לא שמעתי, בסדיר הפודרה עזרה לי בשפשפות של הטירונות. יותר מזה אני לא יודע למה זה מועיל...

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...